Yurin

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    8
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

1 Нульова

Про Yurin

  • Звання
    Початківец
  • День народження

Персональна інформація

  • Країна
    Украина
  • Імʼя користувача
    Yurin

Відвідувачі профілю

442 перегляду профілю
  1. Дуже гарний! Цікавий обсяг відновлювальних робіт і стартова ціна. Справді, як для закінченого проекту, цінник дуже привабливий!
  2. @lexa Спасибо!! Последую Вашему совету. Пиноль трогать не буду. Дай Бог с остальным разобраться. В пиноли люфт совсем не большой, ну как бы при резком надавливании слышен едва уловимы щелчёк. Пересмотрел огромное количество роликов по восстановлению 2м112, народ восстанавливает станки просто из металлолома и в 90 % случаев, говорят: " Вот с пинолью повезло - люфта вообще нет или там 2 сотки..." Ну как так !? Этим станкам лет по 30-40, и по ним видно, что были постоянно в работе, так как это возможно, что они совершенно не имеют выроботки в узле, который постоянно в работе и испытывает приличные нагрузки? На счёт паза в колонне тоже пожалуй подожду. Узел фиксации зачётный, только не понял, как он крепится к самой бабке? ПодскАжите ?
  3. Ось нарешті приїхав мій верстат. Ось така картина: 1. Гайка на колоні, виявилася зовсім не гайкою, як я її собі уявляв в традиційному виконанні з внутрішньою різьбой, а просто виточеної котушкою з фіксуючим болтом. 2. Колона без шпон-паза. Читав, що в природі таке трапляється, але як впливає на процес? 3. Піноль з цілком відчутним люфтом. Сильно не бовтається, але при натисканні цокає. Досвіду визначення биття на звук не маю, з цього визначити не можу. Ну напевно з пів міліметра. 4. Замість зворотної пружини пінолі, встановлена резинка від трусів. 5. Станина побита варварським чином, не зрозуміло як? .Неначе яструб клював. 6. Ну і про те, що виламаний вузол фіксації шпиндельної бабки, я вже писав. 7. Конус. (що з ним робити?) Це я, ще до шківів не добрався. Картинки додаються. По кожному пункту, на просторах інтернету я дещо знайшов, а ось що робити з люфтом пінолі, чесно кажучи, не уявляю. Різати бабку (добре, що тут всі розуміють про що йдеться) і стягувати її болтами вибираючи люфт посадки пінолі, не маю бажання, точити втулку і підганяти її під піноль ... так там же рейка і як вона там співпаде з вал-шестернею? ((((
  4. А можна докладніше про патрон: хто виробник і приблизно вартість, що б знати: до чого прагнути) І ще питання по підключенню: чи має сенс підключати, через частотник при наявності 380 В.?
  5. Панове! Дуже вдячний, що приєдналися до обговорення мого питання. Велике спасибі за поради. Я відразу з гаряча, мало не купив ще одну бабку (Вона і зараз висить на всім відомому сайті), але почитавши Ваші пропозиції трохи заспокоївся, а головне зрозумів навіщо на колоні ця нештатна гайка з верху. @AStorm, спасибі велике. @Akazukr, з приводу шпон-паза на колонці поки не можу точно сказати, верстат купував по фото і судячи з фотографій шпон-паза там немає. Зараз верстат в дорозі. Завтра повинен прибути до Києва. Після огляду зможу розповісти більш докладно. @NDU, велике Вам спасибі за підтримку, пораду і «+» в мою репутацію)) Гадаю, що «косяків» вилізе там ще дуже багато, але я це спочатку розумів і був готовий до всього, але крім заміни бабки, звичайно! Чесно кажучі: лягаю спати і прокидаюся з думками про цей верстат)) Отримаю верстат, трохи підразберу його, пофотографую і сформулюю більш конкретні питання. Ще раз спасибі і з минулим святом водохрещення.
  6. Добрый вечер, уважаемые! Буду очень признателен за совет! Приобрёл сверлилку обсуждаемой марки. Покупал в другом городе (Мариуполь) по фото. Попросил друзей забрать и прислать ещё несколько фото. И вот собственно такая картина. Вот в этой теме обсуждали подобную проблему, но я честно говоря так не понял, возможно ли решить её. В основном советуют эту бабку в утиль и искать новую. Такая халэпа. Извините новичка если не сюда воткнулся со своей бедой, ткните где можно разместить. Так долго искал этот станок и так радовался покупке... и тут такой облом.
  7. Зрозумів, дякую! Найближчим часом додам фото.
  8. Требуется собрать и настроить самодельный деревобрабатывающий станок. Имеются отдельно приобретённые части: станина с приёмным и подающим столами (оба на эксцентриках, литые), вал, шкив, электродвигатель. Также желательно доукомплектовать пильным столом (желательно с механизмом опускани/поднимания)