Zhoras

Користувачі
  • Продажи

    1/5
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    15
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

2 Нульова

Найдено Клонов

1

Список клонов

Про Zhoras

  • Звання
    Учасник
  • День народження

Відвідувачі профілю

565 переглядів профілю
  1. Думаю транс надІйніший..
  2. Шановний, а Ви ним працювали? чи загуглили і вже спец? Як було вже згадано, що даний есаб модульний, а значить подаючий може бути як двох так і чотирьох коликовим, може містити функцію плавного пуску і режиму коротких швів, а може і ні. В чому відмінність між Feed L302 i L304. Для зварювання алюмінію перш за все потрібен потужне джерело струму(>300A), а вже потім ролики і все інше.. А що видатного в Fronius? його космічна ціна? Коли цІна на Fronius Trans Pocket 1500(150A) стартує з 20к грн, а проти патона ВДИ-160Р він просто "дохлик"? - http://price.ua/fronius_trans_pocket_1500/opisanie/1305322.html#description
  3. А як на рахунок ESAB Mig L405 або ПАТОН ПС-351.2? чи обовязково для цього потрібен Fronius чи EWM?
  4. Для ПА зварювання алюмінію потрібен достатньо потужний анарат, U-подібний ролик, довжина рукава не повинна перевищувати 3м (якщо рукав не має власних подаючих пристроїв), з тефлоновим направляючим каналом і, бажано, з рідинним охолодженням.
  5. А подробней об Ваших разработках можно? Где работал? Что за фирма?.. Как то голословны Ваши заявки Сэр!..
  6. Звичайні перчатки? яка з них користь? А от краги зварювальника спілкові - то зовсім інша справа! Іскри пальці не печуть, з желєзками спокійно ворочаєшся бо руки не ріже, щось гаряче взять - не питання (всередині утеплюючий наповнювач) та й вібрація від болгарки не так прощупується - особливо з зачисним кружком... а щоб пальці не різали - то треба болгаркою різать не заумно - іскрами від себе, а як положено, щоб коли захвачує - болгарка стремилась вийти з металу, а не зариться відштовхнувшись на робочого... Очки обовязково облягаючі обличчя, - окалина мало того що швидка, так ще й розкалена, і не пряме попадання може травмувать (перевірено не одноразово).. і звичайно шумопоглинаючі навушники - нагрузка на вуха не слаба, тому нехтувать ними не варто - шоб не "шокать")
  7. При заниженій напрузі (частіше всього це буває при невідповідності січення провода живлення до потреб апарата), це помітно по тому що дуга часто зривається і знов запалюється (похлопування), і чим більш навалиш току - тим частіші зриви, відповідно в тих місцях дефекти (шлак, непровар..) то це одне... А взагалі я чув що на Gerrard (китай) зустрічалась комплектація з алюмінієвими кабелями маси і ..тримача... Та й сам одного разу допомагав знайомому кучить інвертор для дому...то з Gerrard MMA250 була така проблема (Не те що ОК48.00, а навіть стандарт РЦ ф3 не міг по людськи запалить - тільки іскрило та липло), Після чого опробували Дніпро 250 (на ньому й зупинились), спочатку було те ж, що й з попереднім, - (кабелі були ті ж самі), а тоді взяли інші (з коробки Дніпра), і.. проблема зникла. Стандартом 3кою варив добре. ОК48 (ф2,5) - тєрпимо, короткувата дуга. А звук може змінюватись відносно довжини дуги, чим далі - тим дзвінкіше.
  8. ДА.. Пробував такий в магазі (китаєць за 2"300)....Це щось.... Стандарт РЦ ф3мм єлє запалив... ну а ви розумієте що 150А Ф3мм = режим різки... то про які 250А мова.. переноска не в щот - 2,5кв. не ведіться на китай... "дешева рибка - ****** юшка"
  9. бляха... на такому мощному апараті 9ти мм байонети? це .... на чому б вони ще з економили?
  10. и в правду не дешевый - потому что это не Китай... Симферополь-Украина.. а теперь якобы россия http://www.selma.ua/
  11. А контактний накінечник цілий? Чи може в ньому проволока шатається як г.. в ополонці?
  12. а хто підскаже кращий інтернет магазин? є бажання купить mig, але якось стрьомно... як би не отримать брухт.. мені ж на новій пошті ніхто ж не дасть перевірити працездатність апарата?
  13. можна, звичайно, збільшить шаг, бистріше буде...але точність...
  14. SSVA-180-P - це як комбайн)) TIG/MIG/MMA ще й зарядно-пускове... Рукав замінюється і все. Розуміється, що даний TIG зварює тільки нержу (постійній струм)...