VoVaN

Користувачі
  • Продажи

    3/5
  • Покупки

    13/5
  • Публікації

    68
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    4

Усі публікації користувача VoVaN

  1. Всім привіт, хотів би в цій темі показати свій станок і за одно поділитись досвідом по виготовленню . По параметрах вийшло майже то саме що і китайські брати Полотно 2400*20*0,9 максимальний діаметер різу 200 мм Потужність двигуна 1.5 кВт, 1500 об/хв Три швидкості пили 40, 60 та 80 м/хв також встановлено гідро циліндр та розгрузочні пружини Поправил данные, убрал картинки под спойлер
  2. Дуже гарно вийшло, радий шо тема допомогає в виготовленню таких пилочок!)
  3. Можна спробувати з діючою гідравлікою, забрати розгрузочну пружину, або пригрузити маятник, тоді ривки малиби трохи згладитись. Але в експлуатації пила стане дуже не зручна.
  4. Більша частина стружки, змивається емульсією, все решта згортається направляючими сухарями. Як показує практика , навіть якшо якась стружка залишається на полотні, то нічого в тому страшного нема.
  5. Основна трубв 80*60 стінка 3мм, всі інші труби 60*40 стінка 2мм.
  6. Можете просто прикрутити накладку з листового металу, тоді збережеться ширина і буртік буде
  7. Верхнього підшипника над полотном немає, але він там не помішає. Зворотній клапан для того щоб можна було піднімати пилу не відкручуючи кран. Голчатий кран разом з клапаном власної системи.
  8. На західному ринку, але я там ще не купляв, завжди замовляю!
  9. Гарний ствночок получився. Чавун можна різати на більшій швидкості, хочаб 40 м/хв
  10. Еммм, навіть не знаю що сказати. Якшо є як кріпити і є як проточити канавку під пилу , то чомуб і ні!!! Дякуєм, в нас є можливість зробити креслення в електронному вигляді!!!
  11. Довгими зимовими вечорами, не буде шо робити, то займемся тим ділом)
  12. Детального креслення немає, є багато рукописних папірців з різними деталями на зразок цього!
  13. Зробили новий такий, тай продаєм
  14. Стальні круги прекрасно ріжуться на швидкості 60 м/хв профіля, труби, профільні труби добре різати на швидкості 80 м/хв. Але це при умові, якщо використовувати відповідні пили з правильним кроком зубів!
  15. Нова пилка!!! Майже повний клон попередньої, з невеликими удосконаленнями і в два рази швидше) Тепер вона може різати 230 мм.