Мельник

Користувачі
  • Продажи

    2/5
  • Покупки

    1/5
  • Публікації

    70
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Мельник

  1. Вітаю. Якщо актуально, то дуже хотів би забрати, так як давно шукаю саме такий (на редуктор). Годиться А4 і аир. Мені конкретно кришки на аир треба. Готовий допомогти з мотором @garfild79 іншого типу.
  2. Тоді, боюсь, не вкладетесь у 20к. Тут в барахолці "просто наждачки"(правда з двигуном не з пральної машинки) по 5+к. Я свій брав за 1200$
  3. Есть 7 шт. Размеры 2, 8, 8, 9, 10, 10, 11мм. И также есть втулка морзе4- под эти цанги. Если интересно- в личку.
  4. І ще- фаска обов'язкова. На плитах більшого розміру доцільно використовувати притири малого розміру ( наприклад старий підшипник) для зняття локальних горбів, але потрібно чітко розуміти, що робиш і надійний контроль бо легко можна наробити горя;).
  5. Моє бачення. Плити тонкі однозначно. Потрібно брати зі співвідношенням товщини ~1:7-1:5. Для нижньої плити зробити примітивну оправу і розвантаження на 3 точки (як у заводських плитах). Алмаз немає сенсу використовувати- це марнотратство, карбід кремнію в самий раз. Пластину пи80 (краще120) можна використовувати для виставлення на "0" індикатора сферометра. Індикатор само-собою мікронний. У сферометрі важливо концентричність овору під індикатор і зовнішнього пояска. Фото простого сферометра нижче. Сферометром можна контролювати на чорнових і середніх стадіях обробки, далі лд-шкою на просвіт. На майбутнє, як зачепить), раджу на низ плиту помасивніше і побільше площею, як в лекальщиків. Періодично її також потрібно перевіряти і правити. Не потрібно гнатися за дрібним зерном абразиву- потрібно ж не дзеркало, а площина. На м20 можна сміливо закінчувати.
  6. Если актуально, уточню: для измерения фокусного нужно чтобы источник света был в бесконечности, если проектировать свет лампы с потолка на пол то получится большее фокусное расстояние, чем есть на самом деле. Получить увеличение линзы можно по ф-ле: Г=250/F. Где Г -увеличение . F- фокусное расстояние в миллиметрах.
  7. bioname. Молодец, земляк!? Взял и сделал. п.с. Сам стыкался с техникой Rambaudi, такой нечастой в наших краях. Правда фрезер был постарше и поменьше?, впечатления только положительные.
    Очень ответственный продавец, приятно иметь дело!
  8. Совершенно верно.
  9. Оставлю сообщение, думаю автор будет не против. Есть некоторое количество НОВОГО но сгоревшими корпусами инструмента. В основном днипро-м, форте, ребир. По ассортименту: перфораторы под сдс плюс, болгарки большие и малые, дрели, лобзики и пр. Якори с коллекторами целые, редукторы тоже, со статорами похуже, но тоже есть целые. Если кому что надо, стучите в личку. Может быть задержка с ответом, так как работа и не всегда есть возможность оперативно снять размеры или сделать фото.
  10. Конкретно эти сделаны из билона- серебра 500 пробы в приятном сохране.
  11. Есть ли у Вас возможность резать не перпендикулярно, а под углом к поверхности? Какая чистота реза получается, можно ли резать плавленый кварц(он достаточно хрупкий)? Какая стоимость реза при толщине 15 и 20мм кварца при длине всего реза 1-1,5метра? Спасибо.
  12. Вітаю. Свинець чистий чи з акумуляторів,яка ціна? Вітаю. Свинець чистий чи з акумуляторів, яка ціна?
  13. Понятно. Тогда резерв снимаю, сам от Одессы далеко.
  14. Добрий вечір, зарезервую одну.
  15. І трохи каверів відомих хітів, виконаних на бандурі і баяні від молодих виконавців.