Anton

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    66
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

7 Нульова

Про Anton

  • Звання
    Майже постійний відвідувач
  • День народження
  1. До великої зарплати людина дуже швидко звикає і їй постійно здається що цього замало. Мені здається причини таких оказій криються в нашому менталітеті, освіті, вихованні, світогляді, зарплаті.....
  2. Зараз працюю на одній фірмі де нижня межа зарплати починається з 1500 у.е.. І я бачу цікаві випадки, наприклад одна людина постійно запізнюється на роботу приходить десь о 13:00, постійні відмазки, затор, треба батька допомогти, треба документа забрати, треба щось ще. Цей працівник займається по факту всіма цікавими напрямками роботи, але ніде немає конкретного результату. І знову на допомогу приходять відмазки, надскладна задача, в світі такого ніхто не робив, це не можливо в принципі зробити!!! Він завалив три проекти, керівництво отримало догану. Але працівник і досі працює і продовжує займатися тим чим займається.... А отримує він 4000 у.е. Фактор зарплати є важливою причиною але, не основною.....
  3. Відправив прибор в Львівський неліквід. Умов були дотримані як домовлялися. Яку ціну озвучили по телефону за прибор таку і заплатили. Гроші перевели в той же день. Але здається, мене нова пошта обманула.... Але це вже зовсім інша історія.
  4. Пытался сдать прибор в киевскую скупку драг металлов, пытались развести. Отправил в львовскую скупку, отпишусь что получилось.
  5. А скільки можуть коштувати елементи усп-12 з номерами 7080-2021, або 7080-2012. Де їх можна придбати в Києві\Україні тільки з рук?
  6. Якщо потім неможливо буде забрати з собою, то виходить що воно того не варте.
  7. От наприклад зараз куплю якийсь станок з барахолки 675-676, за 30к треба буде ще 30к щоб його запустити. Фінансові витрати 60к. Якщо станок не зможу забрати собою, прийдеться його, або продавати, або здавати в лом. Час продажу може тривати місяцями, чекати так довго не буде сенсу. Вихід один здати в лом отримати 5к гривень, прямих фінансових втрат 55к?
  8. Проблема просто полягає в наступному. Планую через 1-2 роки виїхати з України, але якщо я зараз куплю фрезерний верстат. То куди його дівати? Продавати? Вивезти з собою?
  9. Підкажіть чи можливо звичайній людині вивезти верстат за кордон? Наприклад в Польщу? Чи це просто нереально? Дякую.
  10. Нажаль немає інструменту, окрім ручної дрельки, навіть болгарки немає...(((( Це як мінімум треба зварка, болгарка. Все можу купити, але навичок зварки немає, а до болгарки взагалі страшно підходити.
  11. Ось знайшов, що потрібно. Але тепер невідомо де його купити.
  12. Цікаво а може існує якась "фурнітура" яку можна одягти на місця прикручування гайок лічильника до труби? Якийсь замок на різьбове з'єднання?
  13. Обговорювалось, один сусід проти, не хоче щоб за ним спостерігали і складали його графік (чи щось таке).
  14. Я не думаю, що сусіди налаштовані пакостити, але судячи з їх поведінки може бути що завгодно. Особливо після фрази "у вас украли счетчики ну и слава богу"