sysrover

Користувачі
  • Продажи

    2/5
  • Покупки

    7/5
  • Публікації

    239
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    2
`

sysrover останній раз здобув день на квітня 8 2017

sysrover має найбільш улюблений контент!

Репутація

85 Добра

6 підписників

Про sysrover

  • Звання
    Постійний відвідувач
  • День народження 27.04.82

Персональна інформація

  • Стать
    Мужчина
  • Країна
    Украина
  • Імʼя користувача
    Володимир
  1. Прийшов новий двигун, в порівнянні з попереднім просто малюк.
  2. Почав мучати геометрыю станка, та настройка роликових направляючих. І тут стало питання, а на скільки затягувати роликові направляючі?
  3. Дивлюся ось на цю залізячку для стойки https://hard.rozetka.com.ua/asrock_j3355b_itx/p39902560/?gclid=Cj0KCQjwiYL3BRDVARIsAF9E4GeoHx_AiznutmCIlzj0dux6UaIcRo4lEhyvo5SViUuZQpE3pt7pTzMaAjeVEALw_wcB
  4. Взагалі бімба. То вже на якийсь великий оброблювальний центр. Я поки на свій фрезер взяв 7i92M з платою розширення. Скоро буду підбирати комп маленьку плату для встроювання в стойку.
  5. Ух ти яка тема зі срачом А можна я приєднаюсь З приводу LinuxCNC і комп заліза. По перше що б міг порекомендувати новачкам це глянути в інтернеті список заліза для Linuxcnc http://wiki.linuxcnc.org/cgi-bin/wiki.pl?Latency-Test Старенька таблиця але багато компютерів з неї ще продаються. Далі сам LinuxCNC це як Lego Technics з наворотами, тобто зібрати можна все що завгодно і воно буде працювати стабільно, але помудохатися треба. З приводу китайськіх запчастин, в більшості своїй все що купляють наші продавани є повнимлайном яке коштує копійки там. Але там є і нормальні стійки, серви лінійки і т д. Наприклад на барахолці в нас продаються брускові рівні за 1650-1900грн я знайшов ці рівні на таобао і коштують вони там 470-550 грн. Тобто те щовезуть наші є повнимлайном навіть для Китаю. Якщо треба робити станок з клоус лупом то або меса лінукс або кфлоп. Мач3 точне без клоус лупа. Четвертий можливо має але я його не ковиряв.
  6. @Острозуб а можливо ще трошки деталей по станку ? Якій там шпіндель саморобний чи придбаний ?
  7. @ХАМІЛЬ а можна фото вашого станка як там все з різних боків? Ось по трохи вже збирається в купу
  8. А ви порівнювали його з сссровським? Бо бували випадки що він 0.02 не на метр на 250мм.
  9. Перша частина детальок відфрезирована та пошліфована. Приклав їх щоб подивитися. Так як довгі деталі трохи повело після лазеру, було вирішено відпалити невеликі деталі перед обробкоє щоб їх не повело.
  10. Поки старий мотор продається, замовив собі новий мотор поменше на 1.1квт до 8к обертів з енкодером на шпіндель. Вже на шляху в Україну.
  11. Детальки є тепер обробка.
  12. Треба шукати інформацію по таким конусним зажимам, можливо є якась книжка. А по жорсткості в Солідворкс на статичне навантаження можна побачити на скільки буде гнути це все.
  13. Основну нагрузку будетримати сам станок без підсилювачів. Основна задача ферми це тримати мотор.Також побачимо як буде себе вести ферма при фрезерувані. Відносно кріпленя мотора стола то там ще простіше там ремінь і великої точності позиціонування не потрібно, якщо буде великий перекос то виправимо підклаками. Тепер за шпіндель і його кріплення. Вся конструкція будев вироблятися з декількох деталей і потім вязатися на болти. частину поверхонь де будуть вязатися буду шліфувати. Після того як збереться на болти конструкція буде проварена але точково. Далі буде ще раз шліфуватися поверхня для скручування зі станиною та розточування під шпіндель. Доречі всі деталі там на станку окрім кріплення двигуна стола 16мм товщиною.