Wir Arbeiten

Користувачі
  • Продажи

    34/4,97
  • Покупки

    10/4,9
  • Публікації

    142
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    2
`

Wir Arbeiten останній раз здобув день на лютого 28 2017

Wir Arbeiten має найбільш улюблений контент!

Репутація

53 Добра

1 підписник

Про Wir Arbeiten

  • Звання
    Постійний відвідувач
  • День народження 17.10.74

Персональна інформація

  • Стать
    Мужчина
  • Країна
    Украина
  • Імʼя користувача
    Володимир

Відвідувачі профілю

1 290 переглядів профілю
  1. Щось наближене до конусної розгортки робив з метчіка більшого за розміром за допомогою токарного і болгарки. Вийшло на три з плюсом, 4-х ріжучих кромок малувато щоб вона робила свою роботу.
  2. 5 років був власником 3в642. Два роки як його немає в майстерні. Різниці не помітив. Якщо є на нього вже робота і Ви її робите-мучаєтесь то звісно треба брати заточного. Але якщо Ви придбаєте його і почнете шукати на нього роботу то він матиме такую ж долю як і мій. Точив ножі на рейсмус пару раз. Шліфував мясникам ножі і сітки пару раз. Віконщикам пару ножів шліфував. Один раз шліцеву прошліфовував колхозною методою. По дорозі Ви будете обрастати оснасткою по кількості як на фрезер. Захочете на ньому шліфовку(а місця під шпінделем малувато)та емульсію. Захочете автоподачи . Захочете потужності мотора. Захочете жорсткості колони а ії там немає і близько. Це верстат виготовлення нестандартного лезвійного інструменту як на мою думку. А обслуговувати населення він не впорається.
  3. Було питання про мідь. Відповідаю з власного досвіду - до 50 відсотків міді розплав алюму може на себе прийняти. Але ви отримаєте сплав з поганими механічними властивостями - він буде крихкім. Але такий сплав придатний на майбутнє розливайте його невеличкими порціями і буде вам злитків лігатури. Технічні сплави не більше як 4відсотки міді мають(може є і більше але навіть 4відсотки вже дуже схильний до трещін при обробці. Відсотки за вагою. 4 вже крихкий . Додавати мідь дуже просто - кидаєте у тігель і через годину-дві від там немає. Якщо кидаєте лігатуру то час рахуєте на хвилини.
  4. Підніму тему. Може ще хтось зацікавиться литвом. Загальновідомим чинником пороутворювань в алюмінію є водень. Алюм знаходить його кругом, у повітрі, у шихті, у вихлопі пальника. Алюм розчинює водень в собі не утворюючи хімічних зєднань, Розчинений водень знов стане газом(частково) коли рідкий алюм підмерзає. Невеликі газові кульки утворюють великий водневий пухирь який тиском застигання підштовхується в напрямок ще розчинного алюму. Деякі газові кульки групуються навколо шламу який плаває в рідині. Після застигання вони утворють пори. Це вілний переказ підручника. А з досвіду - сіль не працює, ані з колокольчиком ані зверху, міндобрива так само не працюють, Добре алюм фільтрується аргоном - борботаж аргоном утворює аєроліфт піднімаючи на поверхню стільки шламу та оксиду алюмінію що аж страшно. Напрямок твердіння теж працює - треба болванку, відливаю в консервну банку, банку поступово занурюю у воду, алюм твердіє знизу->доверху, пухирь газу вспливає. Працює старіння - це процесс повільного виходу газа з литва - болванка яка пролежала півроку міцніша за ту яка щойно відлита. Питання до колег : наскільки добре працюют дегазатори? хто має досвід закалки - розкажіть?
  5. А верстат що на фото, де він стоїть?- де тая прийомка ?