San1084

Користувачі
  • Продажи

    30/5
  • Покупки

    11/5
  • Публікації

    814
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    11
`

San1084 останній раз здобув день на лютого 15

San1084 має найбільш улюблений контент!

Репутація

266 Відмінна

1 підписник

Про San1084

  • Звання
    Реєстрація
  • День народження 20.03.84

Персональна інформація

  • Стать
    Мужчина
  • Країна
    Украина
  • Імʼя користувача
    Александр

Відвідувачі профілю

1 993 перегляду профілю
  1. 2. Я на работе применяю термоклей. Но пистолет должен иметь регулятор температури. Клею как литниковую систему так и для склейки плит между собой.
  2. Всім доброго вечора. Сьогодні прибирав в майстерні і знайшов таку планшайбу. Колись купував новий 160 патрон, та за одно і її прикупив. Як кажуть воно пригодиться🤣 Тепер хочу знати від чого? Буду дуже вдячний.
  3. Всім дтброго вечора. Прикупив я собі трохи більшого верстата в помічь Тв-6м. Стояв він в кунгі, але працювали на ньому. Забрав із свіжою стружкою. Коли приїхав як завжди не було задньої бабки. Але як виявилось її просто зняли, щоб не сперли. Токарний в рідній фарбі. Двигун 4кВт і вже 4АМ. Хоча в товариша стояв більшого габариту з алюмінієваю обмотаою. Як виявилось він був підключений і я його перевірив, поганяв швидкості, автоподачі. За таку ціну мене повністю все влаштовувало. Тепер він стоїть у товариша поруч з моїм фрезером 675. Верстати чекають переїзда до моєї майстерні. Але вона маленька, що приходиться щось продати, щоб інше поставити на його місто. Фарбувати його не збираюсь. Хочу замовити засіб для очистки двигунів, бачив у тік тоці продає мужик, що про автівки постійно розказує і сміється про них. Відмию від мастила яке не витирали роками і буду працювати. От тільки табличка різьб стерта. Та на ручці перемекання швидкостей набите якесь .... Товариш сказав можп виготосити нову на ЧПУ, але потрібен зразок. По розмірам. В мене мабудь набиті тільки повишені? Замовляти на олх готові не знаю які, поки не відмию. І боюсь що вони зачухаються швидко. Тепер трохи фото мого 1м61
  4. Всім привіт. Куплю до свого 675 Ереван ВФГ. Можливо в когось лежить без діла. Можливо під ремонт. Буду чикати на пропозиції.
  5. Дякую. Мені один раз потрібно відпустити, щоб вирівняти, зробити ножі і закалити. А не підскажите калити в маслі чи в воді? І відпускати при якій температурі і скільки годин? Бо чумусь старі ножі з ресори вже з вм'ятинами від проволоки. Я не відпускав її. Булаб полоса 65г булоб добре. А так робимо з чого є. Кинув я рівняти ресору. Пробував десь годину на холодну як в ютубі. То сосіди вже бубнять, і голова болить. І кувалдою і молотком гепав. А однією рукою не зручно. Бо ліву поки лікую. Але і нею допомагаю) Хоч і блокаду поки зробили, але всеодно болить плече. Бо розірвах сухожилля 10мм. Але не зважаючи на травму, хочеться далі займатися улюбленою справою!
  6. Всім доброго дня. В мене таке питання. Знайшов ресору потрібной ширини. Але вирівняти на холодну не виходить. Зараз стоять ножі з ресори, але їх я нарізав та на фрезерному рівняв. З цієї ресори не дуже хочеться знімати багато. Зараз вона 13мм. Можливо її порізати на куски, та вирівняти на гарячу? А потім обробити на фрезері, та закалити саме лезо? Підскажіть хто як робив. Буду дуже вдячний.
  7. Ось як зробив на верхньому валу. Там вже стоять підшіпники.
  8. Той що на нижньому привідному валу були для примірки. Зараз стоять всі закриті. На верхньому валу зробив стакани з захистом. На середньому тм нижньому я їх нічим не закривав. Рубає дуже часто, то пошкоджень не виявлено. Я думав ставити захист на них. Але і так все чудово працює.
  9. Велика 42зуба, мала 22.
  10. Один вал на шпонці. Точно не пам'ятаю 10 чи 12мм. Спочатку хотів на шліцах робити, але не було можливості на сому набити в шестерні. Потім хотів робити на втулці табербуш зі шпонкою. Суцільний вал із шестернею гарна ідея!
  11. Шестерні купував. Від чого не знаю. Буду в селі обов'язково порахую і скажу розміри. Але вони завеликі. Тому що ножі вийшли 108мм по висоті. Максимальний розмір деревини 100 мм. Але більше 70мм не планував бити.