San1084

Користувачі
  • Продажи

    30/5
  • Покупки

    11/5
  • Публікації

    814
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    11

Усі публікації користувача San1084

  1. 2. Я на работе применяю термоклей. Но пистолет должен иметь регулятор температури. Клею как литниковую систему так и для склейки плит между собой.
  2. Всім доброго вечора. Сьогодні прибирав в майстерні і знайшов таку планшайбу. Колись купував новий 160 патрон, та за одно і її прикупив. Як кажуть воно пригодиться🤣 Тепер хочу знати від чого? Буду дуже вдячний.
  3. Всім привіт. Куплю до свого 675 Ереван ВФГ. Можливо в когось лежить без діла. Можливо під ремонт. Буду чикати на пропозиції.
  4. Всім дтброго вечора. Прикупив я собі трохи більшого верстата в помічь Тв-6м. Стояв він в кунгі, але працювали на ньому. Забрав із свіжою стружкою. Коли приїхав як завжди не було задньої бабки. Але як виявилось її просто зняли, щоб не сперли. Токарний в рідній фарбі. Двигун 4кВт і вже 4АМ. Хоча в товариша стояв більшого габариту з алюмінієваю обмотаою. Як виявилось він був підключений і я його перевірив, поганяв швидкості, автоподачі. За таку ціну мене повністю все влаштовувало. Тепер він стоїть у товариша поруч з моїм фрезером 675. Верстати чекають переїзда до моєї майстерні. Але вона маленька, що приходиться щось продати, щоб інше поставити на його місто. Фарбувати його не збираюсь. Хочу замовити засіб для очистки двигунів, бачив у тік тоці продає мужик, що про автівки постійно розказує і сміється про них. Відмию від мастила яке не витирали роками і буду працювати. От тільки табличка різьб стерта. Та на ручці перемекання швидкостей набите якесь .... Товариш сказав можп виготосити нову на ЧПУ, але потрібен зразок. По розмірам. В мене мабудь набиті тільки повишені? Замовляти на олх готові не знаю які, поки не відмию. І боюсь що вони зачухаються швидко. Тепер трохи фото мого 1м61
  5. Всім доброго здоров'я! Вирішив створити тему як я збирав свій подрібнювач. Надивившись відео в ютубі, подумав, а чому би і собі не зібрати. Все так легко! Виявилось навпаки! Давай шукати в першу чергу шестерні. По прийомках їх не знайшов, а зателефонував знайомий і в нього було те, що мені потрібно. Так я займаюсь продажем пластин дескар, шестерні були мої. І тут поїхав далі. Придбав залізо та купив 209 підшіпники, квадрат 60х60, шків. Кинувся, а потрібна ВФГ на НГФ. За тиждень зробив. Кажуть НГФ не для таких задач. На ТВ6м в самий притик виточив вали. Потім почистив та пофарбував шків. На прийомці знайшов ножі з победітом, але рубало добре доки не попало залізо. Пізніше замінив з ресори. Далі кортило трохи зібрати його. Виточив всі кришки на підшіпники, також квадратні вали виточив на ТВ6М. Як виявилось вони мали пузо. Прийшлось подумати, як їх вирівняти бе удг. Вийшло добре. Обкатувався індекаторм. Поїхавши в село почав варити бункера. Щоб пофарбувати зробив бистренько компресор. Результатом задоволений. Приїхавши в місто зібрав подрібнювач. Виточив самозажимну муфту теж на твшкі, та наживив ножі. Поки поставив 4 а не 8. Щоб була більша фракція. Ніж на 8 болтах М10 та міцність 12.9 По вазі вийшов заважкий. Грузили у двох з братом. Нарешті він в селі. Далі почав варити раму. І ось кінцевий результат!
  6. Дякую. Мені один раз потрібно відпустити, щоб вирівняти, зробити ножі і закалити. А не підскажите калити в маслі чи в воді? І відпускати при якій температурі і скільки годин? Бо чумусь старі ножі з ресори вже з вм'ятинами від проволоки. Я не відпускав її. Булаб полоса 65г булоб добре. А так робимо з чого є. Кинув я рівняти ресору. Пробував десь годину на холодну як в ютубі. То сосіди вже бубнять, і голова болить. І кувалдою і молотком гепав. А однією рукою не зручно. Бо ліву поки лікую. Але і нею допомагаю) Хоч і блокаду поки зробили, але всеодно болить плече. Бо розірвах сухожилля 10мм. Але не зважаючи на травму, хочеться далі займатися улюбленою справою!
  7. Всім доброго дня. В мене таке питання. Знайшов ресору потрібной ширини. Але вирівняти на холодну не виходить. Зараз стоять ножі з ресори, але їх я нарізав та на фрезерному рівняв. З цієї ресори не дуже хочеться знімати багато. Зараз вона 13мм. Можливо її порізати на куски, та вирівняти на гарячу? А потім обробити на фрезері, та закалити саме лезо? Підскажіть хто як робив. Буду дуже вдячний.
  8. Ось як зробив на верхньому валу. Там вже стоять підшіпники.
  9. Той що на нижньому привідному валу були для примірки. Зараз стоять всі закриті. На верхньому валу зробив стакани з захистом. На середньому тм нижньому я їх нічим не закривав. Рубає дуже часто, то пошкоджень не виявлено. Я думав ставити захист на них. Але і так все чудово працює.
  10. Велика 42зуба, мала 22.
  11. Один вал на шпонці. Точно не пам'ятаю 10 чи 12мм. Спочатку хотів на шліцах робити, але не було можливості на сому набити в шестерні. Потім хотів робити на втулці табербуш зі шпонкою. Суцільний вал із шестернею гарна ідея!
  12. Шестерні купував. Від чого не знаю. Буду в селі обов'язково порахую і скажу розміри. Але вони завеликі. Тому що ножі вийшли 108мм по висоті. Максимальний розмір деревини 100 мм. Але більше 70мм не планував бити.
  13. Звичайно, чим більше, тим краще. Не знаю, мені чомусь до душі дизель. На рахунок транспортера, вже розглядав і на цепкі. Але в мене він буде складатися. Тому стрічковий. Оце надивився про шнековий подрібнювач, та бачив його в роботі. Але знайомий поставив 7.5 коників бензин, та через купу понижаюсих цепних передач.
  14. Я бачив відео, що арпал ставить маховик для трактора. Вага його 20кг. На ютубі Бобошко ставив його собі на подрібнювач до Т40. Зараз в мене рубає м'яку деревену до 60мм легко. Коли більше приходиться притримувати рукой, щоб знову набрав обирти. Коли закусює то просто буксує ремінь. Я не став його натягувати. Муфту ще ні разу не провернуло. Мабудь зробив якісно. Вона теж як запобіжник. Хай краще проверне, чим щось поламає. На рахунок поставити шестерні, то хочу щоб легше було двигуну. Треба буде поміряти оберти подрібнювача, навідь є чим, але завжди забуваю. Можливо варто підняти їх. Тому що коли перекидаю ремінь на більший шків, що на мотоблоці стоїть на вомі, то рубає швидше і 60-70мм не потрібно притримувати. Зараз 6к.с дизель. І не дуже зручно постійно відчипляти мотоблок, щоб відвезти щепу. Тому і хочу придбати на 9.к.с дизель. Він дуже економічний. Якщо домовлюся і мені продадуть мотоблок з водяним охолодженням 12к.с. то буде супер. Стоїть у нас в селі у знайомого. Він купив його, та попрацював 2 роки на ньому. Зараз проблеми зі здоров'ям і стоїть він на вулеці на половину в землі. Каже колеса зняв, а цого поставив на доску. Тільки я глянув, що він вже вигорів на сонці, та вріс в землю. Так вже років 3 стоїть. А мені потрібен сам двигун. Рубати 100мм я і не збираюсь. Таке і пилкою попиляю. Зараз у мене проблеми зі здоров'ям. Потрібно в спину ставити титанову пластину. Титан в мене є, але їм не підходить. 🤣 От і вживлю собі в спину 10 двигунів веймовських. Трохи все пішло не по плану. Але нічого. З залізом як робив, так і робитиму. Розміри обов'язково зкину. Тільки після вихідних. Креслення в мене тільки валів є. Відстань між центрами шестернів у всих своя. Тільки коли вищитував по формулі добавив +1.5 десятки. Ножі в мене 172мм. Як все буде добре займуся транспортером. Коштів не багато, тому спробую зробити з пожежного рукава. В розрізаном стані він 240мм. Скрибки будуть 340мм. Привідний вал зроблю з гумою.
  15. Я бачив ці станки у Юрія. Він їх купив. І це не станки, а витвори мистецтва! Золоті руки у творця!
  16. Далі в планах двигун поставити не менше 9к.с дизель, та зробити транспортер і вдосконалити привід. Хочу шків прибрати з привідрого валу, а поставити шестерню та зробити ще один вал знизу і поставити меньшу шестерню та надіти на нього шків, але трохи більший і важчий, можливо з іншого боку щей маховик. Шків я вже придбав. Таким чином хочу розгрузити двигун. Не знаю, що з цього вийде. Навідь арпал почав ставити на свої подрібнювачі маховики.
  17. Це добавлю ще фото як я робив ножі з ресори.
  18. Я її бачив. Можливо і поторгуваться, але думаю я не один такий.
  19. Всім дякую за відповідь. Матиму на увазі. Буду шукати тепер від 675 як в мене Єреванчика щоб нічого не переробляти. Поки голова не на першому місці. Але не зважаючи на обставини в пошуках. Сьогодні вспів придбати віброопори до станка за копійки по 200грн в зборі з болтами і цілими притискачами, але треба фарбувати. Так залишилось придбати помпу сож та розібрати станок щоб пофарбувати. Але коли це буде навідь не знаю. Слава Україні!
  20. Дякую. Як раз на 676 ціни дешевші на олх. Одна є з 675 коштує як половина станку що купив.
  21. Всім привіт. Пвдскажіть будь ласка. В мене 675 без ВФГ. Таким купував. Тепер шукаю голову. З фрезерного 676 не підійде? І чи є різниця Ереван та Одесит? Дякую.