Владимир Металл

Користувачі
  • Продажи

    3/4,33
  • Покупки

    57/5
  • Публікації

    427
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    3
`

Владимир Металл останній раз здобув день на лютого 18 2020

Владимир Металл має найбільш улюблений контент!

Репутація

332 Відмінна

Найдено Клонов

1

Список клонов

2 підписника

Про Владимир Металл

  • Звання
    Постійний відвідувач
  • День народження 23.01.85

Персональна інформація

  • Стать
    Мужчина
  • Країна
    Украина
  • Імʼя користувача
    Владимир

Налаштування Барахолки

  • Мінімальна сумма для пропозиції
    0

Відвідувачі профілю

2 570 переглядів профілю
  1. Вообще-то не так, в 1 моле любого вещества содержится одинаковое количество атомов (молекул, елементарных частиц), оно постоянно и равно числу Авогадро. А вот, масса одного моля вещества зависит от его молекулярной массы. Например у метана она равна - 16 а.е. (т.е. 16 г/моль), для пропан-бутана (50/50) - 51 а.е. ((44+58)/2). Просто с химической точки зрения, реакция окисления углеводородов таких как метан, этан, пропан, бутан - одинаковые, разрыв связей С-Н и С-С с образованием более стойких С-О, отсюда и выделение тепла.
  2. Вообще-то горят моли, т.е. количество вещества. И теплоты выделяемые зависят от количества молей газа\газов в м3, кг и т.д. и их удельной теплоты сгорания.
  3. Под какую катушку подача и можно ли фотку с подающим механизмом. Все ли работает, не горели ли платы управления?
  4. Я про те, що матеріал можна пустити на потреби, які більш актуальні. А наварити протитанкових їжаків із швеллерів і скласти їх купкою на паркомісце біля МВС просто дурня. Так само як варити їх із круглих, місцями наскрізь іржавих труб - танк це махіна за 50т, на швидкості вона цю перешкоду навіть не відчує.. Так, вже надивився за 11 днів на це всьо. Спочатку було піднесення, ейфорія, творчий порив, згуртованість, бажання допомогти всім чим можна. Але зразу намальовується купа людей, які хочуть на цьому нажитися, заробити собі бали, фотки або просто морочать голову - тіпа виріжи бронепластини з СТ3 або зроби нам ножів як у Рембо і т.д. Або приходять клоуни і давай майструвати з гівна і палок приблуду, щоб коктейлі Молотова метати, граються три години, займаючи робоче місце, звісно нічого не виходить в них (бо то дурня з самого початку), кидають на підлогу в майстерні і ідуть... П.С. про організацію - це абсолютно неорганізовано, всі бігають в різні сторони з висунутими язиками і розгублені. Чиновники, які піарилися і вдавали бурхливу діяльність - всі десь зникли в один момент (можливо це мені так здається). Все лягло на волонтерів і простих людей, бажаючих допомгти...
  5. Цього вже наварили по всій країні в такій кількості... Ніхто не питає треба воно чи ні, просто варять і варять, бо воно найпримітивніше з усього. Ні шоб звернутися до військових і запитати - "а що дійсно вам потрібно, чим допомогти"....
  6. Куплю слесарные, не убитые тиски. С поворотным основанием. Ширина губок в идеале 140 мм, на крайняк 125 не меньше. Станочные, сверленные и крашенные в 50 слоев просьба не предлагать. Бюджет - 2-2,3 К гривен (при оч. хорошем состоянии можем повысить планку)). Заранее спасибо всем откливнувшимся.
  7. Доброй ночи. А что вы собираетесь мастерить/производить? Или чисто для себя, для души и нужд семьи. Помещение да - просто крохотное и по мере накапливания барахла и обрастания станочками, пускай и настольными, упретесь в то, что нужно расширяться. Из личного опыта, у нас мастерская на 4-е человека - 2 бокса по 60 м2, навес + 120-160 м2, складское помещение 36+36 в двух уровнях, и бытовка 24м2, а под ней склад, гараж мото и еще пару мелких навесов где барахло и дрова и этого всего оказалось замало по мере развития. Это при том, что везде полки, стеллажи до потолка, по возможности под все изготовлено ящики с крышками, все подписано и т.д. Когда въезжали - думали на всю жизнь хватит и еще стол теннисный думали где поставить)))
    Все отлично. Хороший продавец. Аккуратно упаковал и приятные бонусы в посылке были)
  8. Проще всего CorelDraw, векторный редактор, делите, печатаете, рисуете на плоттере.
  9. Так це декоративні сокири. Досить масивні і якщо робити з цільного заліза будуть надто важкі і сильно дорогі. А так як подарунок якомусь любителю піде, пару штук вже подарували від майстерні. Один (перший) висить на воротах і прикрашає вхід.
  10. Так, звісно. На першому фото - станок для шовкотрафаретного другу. Основна стійка і 4 платформи, які обертаються навколо осі . На них кріпляться рамки з певним зображенням (трафарет), на основу (прямокутник) - кріпиться фанера, дсп тощо і кладеться деталь, на яку безпосередньо наноситься фарба. Суміщаючи верх і низ наносять фарбу. Таким чином на один виріб можна нанести до 4 зображень різного кольору (конкретно на цьому станку), провертаючи верхню частину з різними рамками. Друге фото - це підйомник для весільних суконь, вкручуючи різьбову шпильку розкриваємо гармошку и навпаки.
  11. Лот скінчився

    • Продаж
    • Состояние: Б/К - все працює

    Прожектор галогеновый, лампа рабочая. В работе не был. Пишу б/у.

    140,00гр