Roma

Користувачі
  • Продажи

    1/5
  • Покупки

    8/4,25
  • Публікації

    837
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Roma

  1. Я не думаю шо хтось би спеціально робив нестандартну скляну банку. Там є якийсь стандарт. Під готову банку підганяли кавомолку, а не навпаки.
  2. Я сьогодні подивився на банку для свяченої води, і там подібна різьба. Здається то банка для сипучих.
  3. На трансформаторі знайти виводи 35 і 24, заміряти між ними напругу. Якщо 36 вольт то або не та версія схеми, або хтось шось міняв, або електромуфта включається на декілька секунд завищеною напругою. І я би радив подивитись на скільки вольт лампочка, та котра паралельна муфті.
  4. В кавомолці є чорна деталь. Ту чорну деталь і треба переробити під іншу банку.
  5. Той кому таке треба, не буде питати на форумі. До такого і самому додуматись не важко. Людина шукає дармовий варіант. Голь на выдумки хитра. А не голь ніяких видумок не потребує.
  6. Один діод і більше нічого не треба. Якшо там стояв селеновий випрямляч, то трансформатор розрахований на такий режим. Там є достатній запас. Схема ше з тих часів коли не шкодували потужності трансформаторів, але шкодували електроніки.
  7. Справа в банківському проценту. Він у нас високий. Якшо робити бізнес за кредитні гроші, то тільки шось високорентабельне. Інакше не віддаш кредит. Якшо бізнес за свої гроші, то така ж ситуація. Низькоприбутковий бізнес не потрібен. Краще покласти гроші в банк. А в Китаї кредит беруть під 3% річних. Заробив за рік 5% і добре. Ліс у нас рубати вигідно, а садити не вигідно. Бо довго росте, краще гроші в банк покласти, за той час більше грошей вийде.
  8. Замовник скаже що він на велосипеді кожен день по чотири години на роботу їде, довго і важко але безплатно. І що він згоден мінятись. Велосипед на машину.
  9. Аргументований торг то дурниця. Будь-яка аргументація ціни або знижки насправді є словоблуддям, словесними викрутасами заради особистої вигоди. Не треба ціну аргументувати і не треба ціну пояснювати. Якшо покупець не може заплати більше, то він більше не дасть. А на словесні викрутаси продавця буде шукати свої словесні викрутаси. Всі ті словесні викрутаси тільки створюють враження шахрайства. Ніби хтось когось надурити хоче. А особливо коли спочатку хотів 300, а потім погодився на 100. Це ж виходить шо ціна 100 є справедливою, але він надурити хотів на 200. Або шо справедливою ціною є 50, він хотів надурити на 250, але вийшло надурити тільки на 50. Люди переважно так думають.
  10. Після того як замовник відписав що дорого, треба було припиняти розмову. Або зразу писати меншу ціну. Той факт що ціна спочатку велика, але може бути зменшена, сприймається як спроба розвести замовника на гроші.
  11. Якби фрезеровка була дешевша за литво, то литва би не було зовсім. Нічого би ніхто не відливав, все би фрезерували. Навіть батареї опалення би не відливали, а фрезерували. І каналізаційні люки. Та зрозуміло шо литво дешевше. Інша справа на скільки дешевше і чи вийде так відлити.
  12. От люди всі реально вірять шо всякі біткоіни то такий лохотрон. Шо то чисто для майнінгу, для лохів які мріють робити гроші з повітря. І шо тим хто халявних грошей не шукає воно не треба.
  13. https://uk.wikipedia.org/wiki/Хромова_суміш
  14. Невеличке місто, за 15 хвилин можна пішки перейти з одного кінця у інший. Нема такого поняття як центр. Ціна квартири не залежить від розташування. Але зовсім інша справа комерційна нерухомість. Старий базар одна ціна, новий базар інша ціна. При вході одна ціна, десь в кінці інша. Перший поверх одна ціна, другий значно дешевше. Хоча відстаней значних нема, але в одних місцях люди ходять, а в інших люди не ходять. В одному місці продати простіше, а в іншому складніше.
  15. Купую я товар у продавця. Торгуюсь у переписці, ставлю додаткові запитання, продавець мені дає плсилання на ше один його товар. Я той другий товар не беру. Перший беру бо продавець скинув ціну, продавець дає номер карточки. Я плачу гроші. Продавець мені пише шо треба оформити тут покупку, бо він хоче заплатити комісію. Я не проти. Створю запит, потім всі ті дії які тут передбачено. Мені приходить ше один лист з макулатурою. Через деякий час в першу переписку приходить лист шо треба платити комісію і в переписку з макулатурою також приходить лист і також шо треба платити комісію. Я фігею. Перше шо спадає на думку: адміністрація читає особисту переписку користувачів. Я не про ту переписку з макулатурою, очевидно шо вона створена автоматично, повідомлення про комісію прийшло ше і на ту переписку де я торгувався з продавцем за ціну і запитував подробиці про товар. При чому там дуже велика сума прийшла. Конкретніше: я купував 3 штуки по 500, зторгувався по 400. Прийшло: і
  16. Я не скаржуся. Я нічого тут ніколи не продавав і найближчим часом не планую. Я просто знаю як такі речі сприймаються. Невже не зрозуміло шо можлива різко негативна реакція? Та навіть без реакції, невже є бажання заробити собі репутацію здирника? Я би такого старався не допустити навіть близько. Навіть натяку на шось подібне. Бо нічого хорошого у тому нема.
  17. Не можна так нахабно вимагати гроші. Бо якшо грошей платити не хочуть, то і так не заплатять. А той хто платити згоден, сприймає такі речі як нахабне здирство, супержлобство. Провокує на відповідну відповідь. Хамську чи з матом чи ше шось таке. І не тому шо грошей шкода, а тому шо пробують нахабно здерти.
  18. Існує стандартна потужність 0.63 кВт і стандартна напруга 56 В. Якийсь ОСМ-0.63 на 56 В знайти і 4 витки з нього змотати.
  19. Не важко здогадатись шо то електрошпіндель. А підключати електрошпіндель без перетворювача частоти то дурна економія на дрібницях. Перетворювачів частоти величезна кількість є. А такий електрошпіндель попробуй десь знайди.
  20. Якшо забезпечити ту напругу яку я написав вище і трифазність, то буде половина від номінальної потужності.
  21. Напруга при 50 Гц має бути 570/2 = 285 або 330/2 = 165 В. 380 В, забагато, а 220 замало. На 220 В з конденсатором, і розраховувати десь на чверть від написаної потужності. Або на 380 В без конленсатора і не дуже дивуватись якшо буде грітись або згорить.