savelich

Користувач+
  • Продажи

    4/5
  • Покупки

    78/5
  • Публікації

    708
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    36

Усі публікації користувача savelich

  1. Поставив замість штатної коробки швидкостей частотник 5квт і мотор 4квт 900об на 1а616 з тої ж причини - дратував шум. Небо і земля... зараз при включеному верстаті можна спокійно поряд розмовляти... крім того бонусом - плавне регулювання швидкості і регульований режим розгону й зупинки.
  2. Може хто має контакт того хлопця? Напишіть, можна в ЛС.
  3. Побачити б того циліндра поближче, або його креслення, нехай хоч від руки. Чому обов'язково шліфовка, а не як в більшості циліндри ремонтуються - тонка розточка, а потім хонінговка? Може хто має змогу показати того циліндра докладныше?
  4. У savelicha дійсно лежить без діла під столом робоча коробка швидкостей на електромуфтах від 1А616.
  5. 312М - універсальніше нікуди... Знаю де є такий, комплектний, перебраний, давно стоїть жде хазяїна.
  6. Є комплект, не нові з проточками. Якщо цікаво - напишіть в ЛС.
  7. Там два болта на 8, жодного разу від тих півтора десятка кілограмів не обірвались, ... При точінні тонкої стружки та противага таки допомогає підвищити якість обробки. Чіпляйте, самі переконаєтесь.
  8. Причепив спочатку одну залізяку, здалось мало - прикрутив ще одну. Разом десь 10..15 кг. Працює.
  9. Якось так. Фото не дуже, незручно фотографувати...
  10. Пошукав, наче є матеріал. З лівою різьбою трохи заморочки, але все можна зробити. Як терміново потрібна ця приспособа? Бо зараз трохи запарка, роблю чергову серію турелей. Якщо день-два терпить, то знайду час і для цієї стяжки. 

    1. Показати попередній коментар  %s більше
    2. Одессит

      Одессит

      70 теж проканає.

       

    3. savelich

      savelich

      Добрий день! То що, замовлення ще акутальне, чи питання вирішилося? Бо, чесно кажучи, пішли турелі майже серіями, та й не тільки турелі...  а з ними мороку... 

    4. Одессит

      Одессит

      Так. Знайшовся виконавець (і не один) Не напрягайтесь зайвий раз.
      Дякую!

  11. Різьба як різьба, схоже, трохи зношена... на гривень 50 можна оцінити... А якщо без жартів - то в чому питання?
  12. З прийдешніми святами! Дочекалися нового врожаю... 59001074619336. Біле вино - аліготе, з фермерського винограду, червоне - то мікс з власного городу, прозоре - то продукт переробки залишків перших двох... добре допомагає хоч трохи відволіктися від клятих сьогоднішніх проблем. Хай згинуть наші вороги, і Слава Україні! 

    1. Одессит

      Одессит

      Вітаю!
      Доброго здоров'я!
      Залюбки спробую!
      Хоча половину свого торічного вина віддав товаришу. А він зробив з нього "граппу".
      Перший досвід в нашому житті. Дуже непогано вийшло...

  13. 364 мм. Але точно все одно складно вгадати, то у себе зробив ззаду не круглий отвір, а паз від 364 +\- 5мм. шириною 11мм. Передня опора - діаметр 14мм діаметр, задня - 11.
  14. Є такий знаменитий кулемет Браунінг М2. Вже більше як сто років в строю, а досі справно служить. Постачають і нам такі, але важкенький - 38 кг без набоїв, з рук не постріляєш, турель потрібна. То ж дід на замовлення наших військових змайстрував кілька з того, що було. Задача була щоб можна було по ворогові стріляти вперед-назад-вліво-вправо-вниз і вгору. Що вийшло напевно буде зрозуміло з фото. Хлопці стріляли, кажуть нормально.
  15. Ваше питання приховано оскільки воно можливо порушує правила сайту. Для новачків на сайті також обмежена можливість уточнювати ціну. Шановний автор оголошення просимо допомогти цьому учаснику забронювати ваш лот!
  16. Теж робив 60.5 ... 61мм. Але задня точка кріплення - то два вуха, між ними (по пам'яті) 38мм і вони виступають за нижній край рами. В попередніх варіантах турелі туди кріпив механізм точної наводки по вертикалі, а в останній той механізм не потрібен, то просто "проштирив" ззовні на всю ширину рами...
  17. Browning M2 - 60мм по всій довжині затворної рами.
  18. Можливо й не все до кінця зрозумів, але в будь-якому випадку підкидання ствола не уникнути, якщо вісь ствола не співпадає з точкою підвісу зброї. Другий варіант на вашму малюнку якраз і відповідає цьому. Саме це й реалізовано в варіанті турелі, показаному вище. Р.С. - кілька років тому й у вісні би не приснилося, що доведеться займатися такою проблемою... Хай згинуть наші вороги!
  19. То все зрозуміло, але то теорія. А на практиці в нашому випадку є вже готова зброя зі своєю конструкцією, своїми розмірами і точками кріплення, від цього й танцюємо...
  20. Примусове фіксування зброї в якомусь одному положенні - то буде неправильно. Адже той "шахед", чи якась інша ціль не стоїть на місці, а зазвичай весь час рухається, то ж зброя повинна мати змогу легко й швидко повертатися слідом, що й зроблено в представлених варіантах турелей. Задирання ствола, очевидно, є наслідком неспівпадіння точки кріплення кулемета до турелі з віссю ствола. Конструкція даного вище варіанта турелі як раз і є спробою виправити це.
  21. "Зклепав" ще одну на прохання хлопців з ППО. На конструювання, пошук матеріалів та виготовлення пішов тиждень з перервами. Спробував зробити, щоб менше ствола задирало - підняв вісь підвіски кулемета на турелі приблизно до осі ствола. Конструкція має бути зрозуміла з фото. Ще не стріляли, тому як то буде працювати на практиці - будемо чекати відгуків від замовника
  22. За день-два поділюсь, закінчую спрощений варіант саме для ППО.
  23. Цікаво. Схоже, тут люди вже врахували болячку з підкиданням ствола при пострілі, горизонтальну вісь шарніру кріплення підняли до рівня осі ствола. З тих, що бачив в інтернеті мабуть це сама вдала конструкція.
  24. Відправив повідомлення на Вашу пошту, пишіть, дзвоніть.