skorpi

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    14
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача skorpi

  1. Збираюсь знімати піддон на фартусі, так як прокапує на стику мастило ну заодно і відмити. Є якісь нюанси, нічого не вискочить що потом довго збирати назад? Наскільки поняв на піддоні встановлено насос і його можна за разом глянути? Гуглом користувався , ні толкового паспорта ні адекватної схеми станка не знайшов( Може є в кого, поділіться будь-ласка.
  2. Не покажу( я ще жодного не точив(. До відома прийнято, поміняю.
  3. Добре. А чому так? Особливо не поняв чому зелений саме зліва?
  4. На малому буде алмазна чашка, вона вже є просто ще не скомплектовано. По різцях поняв, попробуємо, а там буде видно.
  5. Та так мабуть) пока є пару десятків різних і відрізних штук 6) , точил уже маю три штуки. Рішив наперед сильно гроші не вкладати) які більше ломатиму ті й докуплю) Є такі пару різців і до них трохи пластин, як вони хто в курсі? Варто зними заморочуватись чи краще з зварні різці? Зараз на цю тему роздумую.
  6. Спасибо! Дякую. Про номер так і думав, але й була думка що він десь 90-91 року, раніше ж був ссср. Болванку звичайно ж виняли , то зажимали її при перевозці. По трохи збираю та підкуповую початкову оснастку. Два люнети були з станком, окремо докупили фрезерну приспособу.
  7. +1 Ит1м. Купив недавно станочок, сам у токарці зовсім чайник) , батько раніше інколи точив, тепер на пенсії точитиме більше, також думаю по троху і я опаную. Зроблено в Україні , порядковий номер 3. Станок ще не встановлено , зберігається під навісом, потрібно залити пол в приміщенні. От думаю заливати кріплення в бетон чи ставити на віброопори. Ну і спробую додати декілька фото.