ttnd3d

Користувачі
  • Продажи

    10/5
  • Покупки

    10/5
  • Публікації

    1 779
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    96

Усі публікації користувача ttnd3d

  1. Добу? Мій рекорд поки 3 доби. Але більше так не буду робити.
  2. На пропієтарний вал посадка.
  3. А яка саме це маска?
  4. Так. На моделі власне то про що написав. Робота дійсно мікробоскопічна. Ну так може варто дрібну моторику напрацьовувати ;-)
  5. Є чим просверлити відносно соосно з отвором Ф1,2---1,5? Пілотний отвір. А потім з другої сторони Ф2,5 і нарізати М3? Тоді можна завальцювати там де треба. А потім ззаді вставити кульку, пружину і зафіксувати гвинтом. Таке реально самому зробити?
  6. 8 мм то діаметр? А який діаметр кульки? Чи можна її замінити грибком? Більшого розміру кулькою? Я не знаю яке обладнання є в доступі. Якщо більшу реально, або завальцювати отвір можна без кульки, то можна з другої сторони підійти - просверлити штифт наскрізь і з другої сторони підперти пружинку установочним гвинтом.
  7. Досвіду небагато. А логіка є. Банально прикинув як я би то робив.Бо завальцьовувати отвір з підпружиненою кулькою, як на мене, то трохи цирк. І в 2 руки то зробити теоретично можливо, але тре мішок кульок мати. І трохи пружинок. Тавотниця. Саме перше що побачив, коли роздивився місце поломки. Той же принцип.
  8. Почитав то все. Не обовязково завальцовувати. Якщо трохи є там мяса, то розсверлити отвір, нарізати різьбу. І виготовити гільзу з різьбою зовні і гладким отвором для пружини і кульки всередині. За рахунок кута сверла сформується конус в якому буде кулька. Головне при торцовці тої сторони не зняти забагато. Щоб і кулька виступала і працювала і не вилітала. Може так вийде і самому то зробити?
  9. Я в тім не шарю... Так що не скажу.
  10. Я в тім не шарю... Так що не скажу.
  11. Я в тім не шарю... Так що не скажу.
  12. Там нема зарослів чарівної трави, яка глазомір калібрує і мікронні ручні подачі виставляє. А в пакистанців є. Навіть документальні свідчення в анекдоті є за то: - Містер Фікс, чи є у Вас план? - Чи є в мене план?! - В мене цілих три мішки забористого пакистанського плану!
  13. Я таку бачив в одній машині. Висіла на дзеркалі.