BWD

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    1/5
  • Публікації

    227
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    1

Усі публікації користувача BWD

  1. 17 з 20???? 17 взаємнозамінні з 18 та 26. А 20 взаємно замінний з 9. Різниця в тім, що 9 пальник охолоджується газом, а 20 рідиною.
  2. Вітаю, шановне товариство! Потребую поради щодо проблеми, яка виникла. Проблема, власне, вказана в назві теми. Десь пару тижнів тому, мою майстерню атакували блохи. Мої деякі знайомі теж скаржаться на нашестя бліх в гаражних ямах та підвалах. Також, з новин дізнався, що в Кирилівці також була така проблема. З цього роблю висновок що причина не в самій майстерні а, можливо, в кліматі, або ще в чомусь. На ринку придбав засіб "Actellic" для обробки городини від різних шкідників і обробив приміщення. Допомогло на два дні, потім ще раз обробив. Знову на два дні. Харчової бази в майстерні для бліх, начебто, немає. Хіба що клієнти, які заходять. Що робити не знаю. В інтернеті радять звертатися до СЕС, але в нас тої СЕС, начебто, вже немає. Можливо, серед форумчан є спеціалісти з таких питань, або хтось, хто стикався з такою проблемою й успішно її подолав. Розумію, що потрібно використовувати хімію, але ж хотілося й самому не отруїтися. Тому питання яку хімію краще застосувати? Ідеальний варіант побризкати на ніч, а зранку працювати без шкоди для здоров'я. Дякую заздалегідь за будь які поради.
  3. Зрозумів. Пішов шукати Децис...
  4. Дякую за пораду, але ж цей варіант навряд чи може бути застосований, бо немає можливості все потім змивати.
  5. Купляв ті, що 1 ампула на 5 літрів, але розводив на 4 літри, за порадою продавщині з зоомагазину. Всього розвів 3 ампули на 12 літрів. Обробив біля 80 кв. метрів. Там де кахель і лінолеум був - стояли калюжі.
  6. В суботу обробив усе бутоксом. Сьогодні прийшов на роботу, спеціально походив по майстерні і побачив знову кучу бліх на ногах. Може справа в тому, що в майстерні стяжка сипеться і весь розчин поглинається піском?
  7. Теж чув за полин, хочу спробувати.
  8. Мав таку ж проблему колись. Головна умова зникнення мурах - відсутність доступу до кормової бази. Коли я забезпечив цю умову, мурахи зникли самі собою.
  9. З такими годувальниками взагалі можна не працювати.
  10. Я теж не помічав їх, бо в комбенезоні, а от коли клієнти почали якось дивно пританцьовувати і підпригувати, а деякі ще й верещати, то причина з'ясувалась швидко. Кіт у ролі "троянського коня"? А як кіт почувається після його обробки?
  11. Купляв на базарі. Ампула на 10 літрів - 15 грн. Завтра буду моніторити усі спеціалізовані точки продажу. Теж думав за дуст, тепер буду вивчати з рекомендованих препаратів найоптимальніший.
  12. Звіри класні. Мої, здається, пропадати не збираються. Тільки плодяться...
  13. Як раз у мене спекотно і волого.
  14. Дякую за пораду. А як Ви робили прибирання майстерні? Чи кожного разу після прибирання треба повторювати процедуру?
  15. Труби, поміняйте на помаранчеві. Знаю багато прикладів, коли така економія виходила боком. Сірі труби не витримують вагу грунту, що буде зверху. Уклін 2-3 см на погонний метр (це 2-3 %, НЕ ГРАДУСІВ). І взагалі, якщо щось не зрозуміло - дивіться ДБН (державні будівельні норми), там все чітко розкладено по полицям.
  16. Медова з перцем, а потім гарячий борщ..... Як я Вас розумію......
  17. Щиро вітаю!!! Бажаю здоров"я, щастя, вдачі і здійснення усіх мрій!!!
  18. А від чого, по вашому, конденсат, якщо нагрівати обігрівачем УФО? Конденсат від різниці температур. І навіщо сперечатися, якщо тема вже давно досліджена і розкрита. Візьміть любий підручник по електрозварюванню. Там все чітко роз"яснено.
  19. З особистого досвіду знаю що ГБЦ варена без прогріву від конденсату після фрезерування має мікропори, а з прогрівом майже ні. Після того як декілька разів переробляв, прогріваю завжди. І не має різниці влітку чи взимку. До речі так кажуть розумні книжки.
  20. Колись мав справу з таким верстатом. Саме з Кіровоканським. В паспорті написано що верстат для чистових і фінішних операцій. Як що Вам саме для цього то мабудь варто розглядати цей варіант. А як що Ви хочете єксплуатувати його як звичайний верстат, то як на мене це як мікроскопом цвяхи забивати. Врахуйте ще те , що, згідно паспорта в зимовий період верстат треба гоняти на холостому ході 40 хвилин перед початком роботи для розігріву мастила. До речі, деякі люди переробляли цей верстат на підшипники.
  21. Праильно, саме водень - причина пор і мікротріщин.Береться він з конденсату з допомогою елекролизу. Саме струм дуги і розділяє воду на кисень і водень. Це написано в майже усіх підручниках для зварювальників. Перед єлектрозварюванням правильно буде підігрівати деталі для позбавлення конденсату з будь якого металу, не тільки з алюмінія. Виключення складають маленькі деталі які миттєво нагріваються від дуги по причині маленької металоємності.