vivaia

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    90
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    2

Усі публікації користувача vivaia

  1. Доброго дня,на моєму двигуні виводив середню точку для підключення зіркою і через робочий конденсатор 20 мкф .Обмотки алюмінієві ,пускового конденсатора не ставив,при навантаженні контролюйте температурний режим.
  2. Люблю я швейні машини. Спостерігаючи як вони кладуть нитку, прицокуючи ниткопритягувачем та шурхочучи шестернями - розумієш ,що є в них щось магічне,живе,хоч і металеве. Вперше я познайомився з ними в п'ятирічному віці і це був Зінгер барель,літерний,року приблизно 1900. Я її добре пам'ятаю ,як і бабусину засторогу - "тільки не чіпай".Потім була мамина Чайка і знову я чув те саме.Пройшло багато років і в мене їх є багато (14) але Зінгер і Чайку я не забуду ніколи. Склалося так ,що виникла потреба у закріпочній та петельній машині і при огляді потенційних "клієнтів" ми побачили його - звіра 823,дружина вперлася - "без нього додому не їдемо",так замість двох привезли трьох. Дісталося бідолазі немало - облуплена фарба , замотаний скотчем ,грязний,добре хоч масло було (облився коли ніс),але розміри і вага машини натякали на мжливості танка. Зваживши всі обставини було прийняте рішення відновити звіра. Машина була частково розібрана,видалена система змазки,трубки якої були задубілі до крихкого стану. Були також демонтовані маслонасос і фітилі.
  3. Шили прапор 3м на 15 м, його вивішують на день прапора в м. Луцьк , робимо постійно термозахист на терлоакумулятори та ще речі за які ніхто не хоче братись.
  4. Мадам шьет, то, что уже никто не хочет шить?. Пізніше знайду і закину фото
  5. Є такий,доволі компактний.На назву не звертайте уваги,китайська підробка,робочий.
  6. Доброго дня,завтра гляну ,щось ще було.
  7. Дякую,посилку отримав,все супер,дуже задоволений.
  8. Двигуни Двигуни на1400 обертів,0,5 квт;є колекторник 5000обертів, фото скинув в ПП.
  9. Є потужні редукторні двигуни на 12 вольт з лебідки.
  10. Доброго здоров'я ! Цікавить привод відкатних воріт. Є трохи асинхронників і колекторних двигунів,завтра сфотографую,може підберу що запропонувати ще. Дякую.
  11. СD

    Дякую ,посилку отримав.Гарних свят!
  12. СD

    Відповів у приват. Дуже дякую.
  13. СD

    Візму з превеликим задоволенням .
  14. Фото з буром нагадало історію,яка трапилася зі мною в 2013 році .Треба було засипати яму на будівництві ( будувався в Рівному),домовився на масиві з ескаваторником і вантажівкою і поїхали ми за метрів 200 по глину. Яма була вже доволі глибока бо не один я такий розумний був. Уявіть наше здивування і шок ,коли на глибині близько чотирьох метрів ковш ескаватора зачепив кабель діаметром сантиметрів 10. Глянувши в очі тракториста ,я зрозуів ,що він відчуває стиснення внутрішніх органів п*ятої точки не менш за мене.Але все закінчилось добре - кабель ніхто не шукав ,відповідальні особи не турбували,екскаваторник сумлінно робив вигляд що ми не знайомі ,а я - що взагалі не при справах. Якби не обставини пригоди ,було б цікаво довідатися, що то за кабель,що робив на такій глибині і чий він.
  15. Ви любите свою роботу, бо якби не любили - то і не робили б таких речей. Руки Майстра і натуральна шкіра створюють речі, які живуть своїм життям, радують хазяїна довгі роки.Такі вироби із замінника можна повторити ,але то вже зовсім інше. Я ,на жаль , працюю з шкірзамом, може колись доросту до шкіри.
  16. Адлери роблять 23 клас не актуальним. Я можу тільки мріяти про такі Машини.
  17. 550 - хороша машина , а у правильних руках дуже універсальна. Для шкіри гладкі лапи - саме те, бо не залишають слідів ,а те ,що сирі - китай теж сирий і нічого ,на виробництві по 5 -7 років ходять. Покажіть які ще маєте машини і чим займаєтесь , багатьом буде цікаво ,а заодно і тему "освіжимо"
  18. Якщо ще актуально ,то сфотографуйте штатний вузол підйому лапки ,бо з інтернету не зрозуміло як він реалізований,через масляний піддон ,чи через корпус штангою.Реалізувати пневму не складно, складніше знайти циліндр і розподільник.
  19. Колись планував на своїх машинах ставити пневмоциліндри (знайшов декілька з ходом 3-4 см) ,але поставив електромагніти,бо не було розподілювачів.Зусилля регулювалося редуктором на компресорі. Таке рішення застосовується на багатьох промислових машинах бо дає змогу плавно і тихо здійснювати операцію підйому лапки і інших механізмів,з недоліків -постійне джерело стисненого повітря з підготовкою і розподілювач.
  20. Знайшов тільки такі.