duhovik76

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    51
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача duhovik76

  1. треба фото з різних ракурсів. і розміри деталей задньої бабки.
  2. Вітаю! Мені теж попався по сусідству станочок ОТ-4. Буду пробувати приводити в порядок. Поки холодно хочу зайнятись задньою бабкою. Все заварено. незнаю як розібрати. Може хто скинути фото задньої бабки з усіх сторін, як воно має бути з заводу. і якщо є схема та розміри деталей до неї, буду дуже вдячний.
  3. Вітаю всіх! Допоможіть розібратись з двигуном купив на барахолці однофазний двигун став підключати а там треугольник. І схема бумажна лежить в борно, двигун мабуть ні разу не підключався бо ще в сальниках заглушені отвори. і на бірці вказані конденсатори як для трифазного двигуна. Дайте будьласка розяснення буду дуже вдячний.
  4. З частотником цей двигун (АИРЗУТ80В2) буде працювати? Може хто пробував, прокоментуйте будьласка. Бо брав його для гріндера (з того що було в наявності) якщо обороти можна буде регулювати частотником то це б було дуже добре. Дякую всім за коментарі, та підказки!
  5. У мене музична апаратура весільна на півкіловата. в багажник автомобіля не влазить а вони в магнітолу 2 по 5ват. більше не всунуть
  6. Я звіряв з двигунами Промєлектро Харків то у однофазного двигуна 3 kw 18 ампер на півтора тисячнику, а 8,9 ампер на півторатисячнтку 1,5kw. Це означає що на двигуну в 1,5 kw написа 3 kw.
  7. Доброго вечора! Це двигун менше ніж на 1,5kw, чи це китайці вже навчились обдурювати закони фізики?
  8. обычно у двигателей аирзут выходит три провода, а здесь шесть.
  9. я так понял что его можно подключить звездой и подключить на три фазы 380 вольт, либо трехугольником через частотник.
  10. Подключить я знаю как! но почему написано что однофазный. и совпадает ли мочность на шильдику при роботе на одну фазу
  11. на пусковому конденсаторі ще тонші провода ніж 1 мм
  12. Воно то так! але в конденсаторах вже які повиходили з ладу, провода до клем ідуть від одного до півтора міліметра сеченієм. Ось вам приклад!
  13. Вітаю всіх! таке питання по підключенню конденсаторів. підключаю трифазний двигун 4 кв. на одну фазу. ставлю провод сеченієм 4 мм, Питання: конденсатори підключати теж таким проводом чи можна тоншим.? якщо конденсатори СВВ-60 виготовляються з тонкими проводами. Що скажете по цьому питанню?
  14. Вітаю всіх! Довайте поговорим про асинхронні двигуни які вироблялися в Україні під час незалежності, та про двигуни радянського союзу, та двигуни які ввозилися в епоху союзу і до тепер. Про їх якість. конструктивні відмінності. назву підприемств, їх маркування та тощо... Хто знає що за виробник?
  15. Вітаю всіх! Так сталося що асинхронний двигун одного з українських виробників відпрацював менше трьох років і коли я його відправив до свого перемотчика, він порадив мені найти спалений донар під перемотку, або найти робочий двигун радянських часів. Бо залізо цього двигуна низької якості, і матати його він не рекомендує. Зараз я хочу купити на місто спаленого двигуна аналог але якогось іншого виробника. Хто що може порадить по цьому поводу. Буду дуже вдячний!
  16. Я до чого веду! Я румунський брав 4 кв 3000-к. в чугунному корпусі в Києві (не через інтернет)там було два види чотирьох киловатних однофазних двигунів Румунський і Китайський по виду корпус одинаковий (чугун), тільки у китайського було краще борно. таке відчуття що корпуси виливають на одному заводі. і я так поняв що новокаховські теж роблять з китайських комплектуючих.
  17. Вони в чугунному корпусі чи дюраль?
  18. Полтавський двигун стоїть брати? Хто що скаже! говорять відмінність від Харківського Промєлектро тільки в підшипниках.В харківськіх ставлять словацькі, а на полтавські говорять що китайські. а все решта в моторі достойне.
  19. Довайте полеміку не розводить! заклинив підшипник і провернуло його в підшипниковому щиті. включався він кожен день. його при необхідності посадим на фіксатор. Залізо не повредилось. Перемотчик говорить що не статор а концервна коробка і такий двигун я б не радив перемотувати. але суть іде про те щоб купить якісний двигун.
  20. То сила тока буде в нормі як написано на шильді, а потуга буде менша. Я так поняв?
  21. Я так поняв що всі Українські двигуни, як і Кітайські (Слово удалено системой), чи є якісь достойні?
  22. То я думаю купити більш якісний двигун, і незнаю який?