noone

Користувачі
  • Продажи

    1/5
  • Покупки

    1/5
  • Публікації

    103
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

15 Нульова

Про noone

  • Звання
    Постійний відвідувач
  • День народження
  1. да ну на... , є більш простий і наглядний спосіб, лід /роса (тим хто в курсі непотрібно пояснення) , а тиск може відрізнятися та й найкращий варіант з нагрузчними клещами. а так, дзвоніть офіціалам.
  2. з вертикально фрезерного ЧПУ
  3. опір буде різний, але якщо пару витків замкнуло то не дуже і відрізнятиметься. про те що компресор повинен працювати я й написав, на холосту немає сенсу міряти споживання. можна просто трубу мідну підключити між портами
  4. протестити неробочий прозвонкою самого компресора. роз'єми знаходяться зверху під пластиковою кришкою, там же і термореле.
  5. з власного досвіду, теплове реле майже ніколи не спрацьовує і вони згорають, але викидують і повністю справні при ремонтах. якщо накинути навантажувальну вилку при роботі і покази співпадають з табличкою, можна брати. вставте фільтр осушувач в систему якщо контур був відкритий після демонтажу, але я б такий не брав, бо якщо туда понасипалося сміття і пил то вже не вичистиш, а забити капілярку може, але якщо труби відкусили/відламали, то можна і осушувач не ставити.
  6. наслідки ссср, всі представники великіх компаній були в мааскве, а потім і регіональні представництва так і створювали "по раше і СНГ" і так в усьому прокат фільмів, продукти (Coca-Cola, nestle...), продаж техніки
  7. під який розмір паза? попередньо резерв
  8. стойка фотоувеличителя crokus 4/4s
  9. може вам варто плазмове напилення спробувати?
  10. за 2-3 години я ножівкою і напилком це зроблю і буде це hand made і 800₴ може вже вартувати +бонусом ще зроблю вороніння еко маслами. ЯК 2 години це можна робити на фрезері??? ЯК?
  11. під самою кулькою ніша, вона взагалі конструктивно непотрібна, опори там немає, і взагалі ніякої потреби в ній окрім набрати води і розірвати кран при морозі.
  12. зараз навмисно в дешевих вранах під кулькою робиться ніша в яку потрапляє вода і після зими тільки заміна
  13. я замовив оптичний і просто наклеїв шматочок фольги на шпіндель датчик висотою 1см, да він дорожчий але набагато зручніший і непотрібні магніти і втручання.
  14. тоді тільки 4шт з верхнього ряду зправа.