Рус Укр

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    237
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Рус Укр

  1. Встретились ветеран вермахта ,РККА и УПА.Спрашивают у ветерана вермахта за что ты воевал?За тысячелетний рейх ,отвечает он.Ну и где твой рейх?... Спрашивают у ветерана РККА .А ты за что воевал ?За СССР отвечает он .Ну и где твой союз?... А ты за что воевал ветеран УПА ?.За вильну Украину отвечает он. Так кто выиграл в той войне?))
  2. Берём развёртку на 16 затачиваешь край что бы лезло в отверстие .Делаешь удлиннитель для этой развёртки.Ну и раздалбываешь отверстие что бы потом нарезать резьбу 18Х1,5.Для метчика то же нужен удлиннитель зачастую всё зависит от марки машины.Для закручивания гужона вытачивается спец приспособление в виде длинного болта М 14Х1,25 и накрученой гайки то же длинной с круглой проточкой что бы беспрепятственно лезло с гужоном до конца.Этой приспособой и закручиваешь гужон до свинячего визга , что бы не откручивалось потом придерживая ключом болт , расконтрогаиваю гайку и выкручивают приспособу .Про стружку всё хорошо сказал автор видео))
  3. Одесские цигани интересуються:сколько весит российский военный корабль?
  4. Працюю на набагато гіршому вже 5 років .До мене Бог знає скільки він працював бо були вже канави на площині де ходить задня бабка мабуть пів міліметра глибиною.Поперечна теж витерта так, що супорт коли клин наскільки можна затягнутий то до кінцевих точок не може дойти , бо клинить , а в працюючий зоні хитається так що розмір іноді пливе на пару десяток .Точу нержавійку для виробництва 8 годин 5 днів на тиждень .Нічого , точить як що пристосуватися )))
  5. Можна як що влізуть))
  6. А вже ж лекше .На посадочне виточити фланець і зробити отвори під потайні болти піотвори з різьбами що на шпінделі.В патрон вкрутити шпільки , а в тому ж фланці зробити під них отвори і прикрутити коли проточиться поясок під посадку патрона)))
  7. Там де збираєтеся сверлити електросваркою прогріти наплавивши бугор .Дати вистигнути щоб місце відпустилося вирівняти площину і можна пробувати сверлити і різати різьбу.
  8. Я ж вам казав приїдьте .Я вам наочно покажу що і чому .В мене не ідеальні верстати , але я можу показати де були помилки і як краще і простіше тепер би зробив і чому.))
  9. Скоро і вам мабуть карантин обїявлять , то часу буде досить .Заточний для алмаза для вас не може бути проблемою .Берете трьохтисячник мотор 0,25-0,5 кВа точите насадки підключаєте , ось вам і заточний .З фрезерним буде важче , але теж можна щось придумати ))
  10. Ось ви написали що вибрали патрона 100.Я вважаю це помилкою , бо в нього дуже малий прохідний отвір та і інші характеристики не дуже .Рекомендую 160 .Він не дуже популярний як у починаючих токарів так і у професіоналів ,бо першим його забагато , а останнім замало .А для саморобки це ідеал як по характеристикам так і по ціні і додаткові кулачки лекше і дешевше буде знайти.Про супорт я не знозумів чому він квадратний ,Двигун як що асинхронник то 2.2 к Ва.Починати треба з передньої бабки вирішивши яка буде передача :ремінева , шестерні чи ще щось.Я рекомендував комбіновану .З двигуна на вал ременеву .З вала на шпіндель шестерневу.Так роблять навіть в простих верстататах що клепають китайці .
  11. Тоді ви й самі маєте досвід і бачите чого не вистачає)))
  12. Робіть вже щось практично .Я допоможу зі свого досвіду .Поясню що і чому саме так)))
  13. Шукайте найближчого токаря .Бо пересилка буде коштувати ....
  14. Так , це найпростіша .Хоча у вас є фрезерний верстат можна і на черв,яку щось замутити з лімбами , або ділильними дисками))) Напиклад токарний патрон на 160 внутрішній прохідний отвір можна розточити на 52 без суттєвого збитку )))
  15. Зробити простеньку УДГ з великим отвором і не мучитись)))
  16. Ну як що свій верстат бажаєте то повторюсь про 1к62 .Можна ще на поперечну додати зворотній різцетримач ,щоб не крутити основний і не збивати розмір.Ну викликати періодично знайомого токаря .Він 100 штук того що ви казали за пів дня зробить)))
  17. Для різблення на мій погляд 1к62 найкращій верстат.Але як що великі партіі то ЧПУ краще.
  18. Головне що б не конусило при проточці .Для цього треба ретельно виставити передню бабку і при проточці знімати не тільки в сторону передньої бабки а і в зворотньому напрямку взяти трішки скажімо десятку .
  19. Не чипали б ви його ,бо зробите якусь проблему .Як що ви не робите на ньому активно ,то він і вас переживе .Я зараз на роботі працюю на такому 5 днів на тиждень по 8 годин ,правда тільки нєржавєйка і пластмаси в основному ,але дуже багато за день деталей (від 300 до 1300)Вироботки на станині чуттєві .І нічого)))Працює))
  20. Треба робити різцетримач нормальний на 4 різці під 20мм .вони досить ходові .А краще паралельно починати мабуть більший станок з урахуванням помилок цього.Не ображайтеся ))