SF Engineering

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    79
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    8

Усі публікації користувача SF Engineering

  1. Вітання всім і особливо користувачу @Ігрек, оскільки саме він просив відкрити цю тему. Отож, декілька слів про сам прес-листогоиб, а тоді фотки преса і виробів. Прес виготовили своїми силами. Призначався він зі самого початку для гнуття корпусів ківшів, оскільки до того завжди змушені були гнуття замовляти "на стороні" і максимум, що було доступно це 150 т на 3 м довжини (гнув на довжині 3 м товщину максимум 10 мм). Зваживши весь досвід виготовлення ківшів, та врахочуючи перспективу, вирішили зробити його з довжиною кромки 2000 мм та зусиллям 300 т. Це дозволило гнути листи товщиною до 25 мм на довжину 2 м (сталь 09Г2С), та листи до 15 мм на довж. до 2 м (сталь HARDOX 450, Quard 450). Компоновку вибрали класичну. Згори циліндри тиснуть ніж (радіус згину 25 мм), а знизу лист опирається на два кругляки Ø40 мм (відстань між центрами 220 мм). Циліндри зробили нам на замовлення, поршень - Ø250, шток - Ø150, хід штока 600 мм. Гідростанція: двигун 11 кВт, 1500 об/хв; насос НШ32М-4Л; розподільник Р81; гідробак на 50 л. Циліндри з'єднано паралельно і синхронізовано торсіоном через важелі (видно на фото). Фото виробів гнутих на пресі.
  2. Компактний мобільний подрібнювач В7. Призначений для подрібнення будівельних відходів на штучний щебінь. Тип - двохроторний з повільним обертанням. Потужність 260 к.с. (Volvo Penta). Продуктивність 60-100 т/год. Особливості: гусеничний хід, магнітний сепаратор з самоочискою. Виробник ПП "КІВШСЕРВІС" м. Буськ, Львівська обл. Відео:
  3. Циліндри робили на замовлення на фірмі НАК (Львів). Насправді виробників циліндрів є чимало. Але тоді НАКівці дали найдешевшу пропозицію на такі спеціальні циліндри.
  4. Виготовлення траншейного ковша
  5. До нього просто черга ще не дойшла )) Справиться легко, бо машина для того призначена. Арматура вийде шматками довжиною 200-300 мм.
  6. Зуби робимо зі сталі Quard 450 (Бельгія) або Hardox 450 (Швеція). До першої наплавки і між усіма наступними наплавками є приблизно 150-200 годин роботи. Загалом кількість наплавок може бути десь 4-6. Вартість зношення становить приблизно 3-4 гривні на тону подрібненого матеріалу.
  7. Так, все вірно. Це магнітний сепаратор з самоочискою. Метал, що проходить під магнітом, прилипає до нього а стрічка служить для очищення. Стрічки - Харків, магнітний блок - Рівне )
  8. Розмір цеху, поки що, 20 х 30 м. В майбутньому плануємо видовжити з 30 до 70 м.
  9. Маємо максимальну висоту до гачка крана 6,5 м. І це досить часто потрібно для ось таких випадків
  10. Найкраще уточнити в них. Там є купа різних пакетів послуг, різні ціни. Скільки платимо ми, чесно - не знаю. Є людина, яка тим займається. Знаю тільки що кожен працівник має 7 спецовок. 1 носить, 3 чисті в шафці і 3 в Києві перуться. Оберт один раз в тиждень. Якось так ))
  11. РЕСПЕКТ !!! НЕПЕРЕВЕРШЕНО !!! ПО ІНЖЕНЕРСЬКИ !!! Вражають машини своєю простотою, продуманістю і ЯКІСТЮ виконання. Мінімум деталей - нічого лишнього. НАДІЙНО. Вперше бачу Ваші вироби ... аж рота відкрив коли переглядав. Буває що питають мене за такими машинами, відмовляю бо в мене трішки інший профіль. Зате тепер дуже точно знаю кого порекомендувати )) Бажаю Вам успіхів у Вашій великій і ЯКІСНІЙ справі !!! Робіть і надалі це з бажанням )))
  12. Фірма Lindström, Київ. Приїжджають раз в тиждень, брудне забирають - чисне кладуть на місце.
  13. Такої вакансії ми покищо не передбачали )))))))))) Дозвольте поцікавитись, в чому ж саме полягяє ваш із шефом конфлікт інтересів ?
  14. Якщо Ви маєте на увазі звичайну "водяну" трубку - забудьте. Таку можна використати максимум на злив де тиск 1-2 атм. Для таких тисків (270-400 атм) є спеціальні гідравлічні труби, для з'єднання яких є спеціальні фітінги (варити ці трубки відпадає). Діаметр труб підбирається в залежності від параметрів потоку масла. Коштують такі трубки з фітінгами недешево (приблизно як шланги). Доцільно труби застосовувати при довжині лінії від декілька метрів і більше. Тому раджу купити тих пару шлангів з штуцерами і не паритися )
  15. 600 - це модель машини а не номер Програма контролера вмикає реверс коли це необхідно.
  16. Так, збирає одна людина. Зрідка, коли йому необхідна допомога, то допомагає або Свен або я (Святослав).
  17. Судячи з карти, нам у львівській області, висока ефективність від сонечка не світить і не пахне )))