AfterBurner

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    47
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

9 Нульова

Про AfterBurner

  • Звання
    Майже постійний відвідувач
  • День народження
  1. Дякую за детальні інформацію і фото, все таки є в Україні нормальний металопрокат, тепер бачу.
  2. Свою спеціалізацію залишу при собі , але цікавить металообробка, Про те чи хоббі чи заробіток теж залишу при собі, тут ще нічого на 100% не ясно, але скажу що слово хоббі не люблю так як воно в моєму розумінні означає халтуру
  3. Дякую за цінний досвід таааааааааааак, всетаки або ржавчину чистити, або масло змивати, також організація автомобіля для доставки. Продуктових магазинів ціла купа, а по продажу різного металу небачив ні одного , ну так є щось на краю міста але то на краю )))))) Хочу пройтись і бачити той продукт за який плачу і вибрати, ага фіг там, треба Вибирати окремий день, домовлятися з водієм, потім з кимось іншим для очистки того хламу, то при скоріше всього пекельній спеці, Особливо нічого не вибереш бо водій чекати небуде. Так є купу варіантів і комбінацій, але то не відміняє того факту що тут ціла стратегія.
  4. Що знову якесь нове незрозуміле слово ))))
  5. " серйозный и фанатичный инвестор " - так мене ще ніхто не обзивав
  6. Ото Я розумію робоче серидовище. О до такого Я йду, до схожого , там нема місця для тонн бруду і ржавого барахла. Буде видно, як в мене то вийде.
  7. Як вже писав раніше ----- Тому то не мізерна доставка. Ну і кататись на драндулеті , а ще заглохне на пів дороги, для доставки собі матеріалів - бажання не маю. А цікаво хто має ?
  8. Сайт бачив, але здається незвертався, небуло конкретної широкої прямокутної труби. Попробую зробити фото таких труб щоб було зрозуміло що маю на увазі під широкою.
  9. Давайте ще подискутуємо. Є Шахраї - Мошенники , вони свідомо роблять тільки гадство то є їхній профіт. На фото одне а відправляють зовсім інше, при спробі піти на контакт пропадають на завжди або і слухати нехочуть. Продають неіснуючий товар. Варіантів є купа. В тому суть що від них в основному тільки шкода. Подивимося по Хитрим Перекупам, то в основному їхня справа. Вони шукають можливості і беруть пошвидше деколи підставляючи себе, тобто через свою швидкість не достатньо перевіряють продавців , деколи із предоплатою. Від перекупів є один великий + деколи в закрамах непонятно де вони знаходять "товар" який би не появився на інших відомих публічних сайтах. Проаналізуємо Шустрова Олега, Негатив - 2 рази була неприємна єрунда , ну добре по словам одного з форумчан він отримав такі мати які ніколи в житті раніше не чув по відношенню до себе. Видно в той день щось вскипіло, і треба було всетаки передзвонити і розрулити на холодну голову. - Були неприємні ситуації з іншими перекупами, аля Акула бізнесу. Не буду сперечатись то може вибішувати якщо Ви на тому самому ринку. Але то не переводить ту людину в шахраї, бо то не кидок на гроші і не кидок клієнта. То конкуренція можна бути порядним, можна хитрити, можуть бути і непорозуміння. Позитив - По своєму досвіду з купівлею інструменту від Шустрова, було чітко і чемно. Якби він був шахраєм то в нього би того інструменту небуло, або би взагалі ліве прислав, і взагалі би втік з радару. Але замість того завжди те що замовив, і навіть гроші після того як прийшло і оглянув вже в себе. По моєму досвіду Шустров веде справи добре, раз чи 2 було непорозуміння з клієнтом і в нього почав горіти чердак, так то є небезпечна ситуація, і ще гірше коли людина після такої гарі непробує розрулити, або його ігнорують або він сам ігнорує. На то може потрапити кожний і не розрулити в кінці то є погано. Скажу так, на мою думку із Шустровим можна добре вести справи, і якщо в майбутньому буде мати таку установку, що при таких ситуаціях замість емоцій треба вести до логічного завершення, а далі сторони конфлікту можуть ігнорувати одне одного, головне щоб гроші і товар були повернуті, і була ясна причина що сталося і чому. Тоді ми збудуємо сильну спільноту майстрів, професіоналів, підприємців і тд.
  10. Невкурсі що таке оффшоринг. Але в своїй роботі в мене завжди чисто і порядок.
  11. Знаєте почистити від окислів невелику площу перед зваркою тимбільше якщо там нема іржі, то одне. А от цілі метри із ржавчиною тягати з місця на місце і чистити оооооо тааааааа Подивився на відео як в Людей, вони в магазині купили чисте акуратно порізане , і майструють. А тут "борсайся в грязюці" , ну добре, явно з тим біда в Україні. Хочеться щоб все було чисто і акуратно собі і іншим людям. Думаю завжди треба старатись робити гарно а не по типу "і так сойдет " .
  12. Дякую що поділились досвідом - досить корисна інформація.
  13. Ну в Європі є Mr.Mister і Mrs. Missis. І нетільки в різних країнах де не Англійський там є свої форми звертання. Ви думаєте в школі сопляки до вчителя кажуть Хай Грег, ага получили би підзатильник )) А ми в Україні тому в нас нормально Ви.