Yuriy83

Користувачі
  • Продажи

    4/5
  • Покупки

    6/5
  • Публікації

    131
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    4

Усі публікації користувача Yuriy83

  1. Лот скінчився

    • Продаж
    • Закончился
    • Состояние: Новий

    Компактний 100мм штангенциркуль фірми Shahe для вимірювання невеликих деталей чи для роботи в обмежених умовах. Межі вимірювання: 0 - 100мм Точність: +/- 0,02мм Батарея: 3V lithium CR1632 (йде в комплекті)

    720,00гр

  2. Лот скінчився

    • Продаж
    • Состояние: Новий

    Мій варіант накатки системи Хемінгуея. Дана конструкція не має бокових люфтів прижимних лапок, які присутні на накатках прижимного типу. Принцип дії накатки не залежить від жорсткості верстату, бо накатування відбувається завдяки стискання лапок на деталі, що обертається, а не через надавлювання супорта на деталь, тому така накатка чудово підійде до невеликих настільних верстатів. Максимальний діаметр заготовки: 65мм Висота державки: 12мм Розмір ролика: 26*8*8мм Матеріал осей: термооброблена сталь 60С2А (пружина) Матеріал втулок: латунь ЛС59 Тип покриття: лужне воронування Накатка йде з парою роликів з косим зубом крок 1,0мм

    1 450,00гр

  3. x-gear магазин норм. Сам там купував Spyderco Tenancious та Kershaw Skyline. Ножі оригінальні. Щодо Опінеля, то вирішувати Вам, бо в кожного свої смаки. Опінелі можете ще подивитися тут ibis.net.ua
  4. Купував набір рашпілів по дереву Stanley у офіціалів. Сталь - пластилін , ціна - космос. Короче те Stanley, що зараз - це голімий низькоякісний китай, тільки з націнкою за бренд.
  5. Раз тут тема по упорам до лещат, то поділюся і своїми
  6. Залишилось: 54 роки та 3 місяці

    • Продаж
    • Состояние: Новий

    Мій варіант накатки системи Хемінгуея. Дана конструкція не має бокових люфтів прижимних лапок, які присутні на накатках прижимного типу. Принцип дії накатки не залежить від жорсткості верстату, бо накатування відбувається завдяки стискання лапок на деталі, що обертається, а не через надавлювання супорта на деталь, тому така накатка чудово підійде до невеликих настільних верстатів. Максимальний діаметр заготовки: 65мм Висота державки: 12мм Розмір ролика: 26*8*8мм Матеріал осей: термооброблена сталь 60С2А (пружина) Матеріал втулок: латунь ЛС59 Тип покриття: лужне воронування Накатка йде з парою роликів з косим зубом крок 1,0мм Ціна без роликів: 1200 грн.

    1 450,00гр

  7. Помиляєтесь, бистроріз з кобальтом зазвичай маркується покриттям коричневого кольору. Ось фото для порівняння зі звичайним свердлом HSS і свердлом з жовтим покриттям з нітриду титану.
  8. Так, плашка робоча, тільки по твердості трохи поступається іншим. Ссилка нажаль вже не діє. Можете хіба що орієнтуватися по клейму.
  9. Стосовно Китаю, а саме заводського Китаю з клеймом, маю досвід тільки з такою плашкою з Аліекспресу. Хвалити чи пропонувати не буду, тільки поділюсь інформацією, може кому знадобиться. Твердість в принципі достатня, як для роботи по сирій сталі. Геометрія в нормі. P.S. Наприклад, плашки з HSSCo фірми Ruko (Німеччина) мають твердість 60-62HRC. Наша Харківсько-Запорізька плашка, як повезе (від 58 до 64HRC). Сестрорецк (cpcp) 62-64HRC
  10. Закордонний Кулібін виготоляє штангель
  11. Цікавий метод точіння конусів без зміщення задньої бабки за допомогою розточної головки
  12. Я тут замовляв https://www.doss.com.ua/
  13. Відносно іспанських, маю Mexin. Патрон гарний, працюю з ним вже багато років, проблем з ним жодних не було. З самого початку хотів собі німецький Albrecht, але продавець порекомендував взяти іспанця, мов той же Альбрехт, тільки дешевше. По ціні іспанець втричі дорожче китайців і зажимає свердла з 3мм, але мастило на Мексіні не загусає в взимку і насічка на поверхні патрона більш "зубастіша" ніж в китайців і тому патрон обертається дуже легко, зажати/розжати патнон можна буквально двома пальцями і працювати з ним дуже приємно. Відносно Якобса, то наскільки я знаю американець Якобс був винахідником ключового патрона, також як і німець Альбрехт був винахідником конструкції самозажимного патрону. Що Якобс, що Альбрехт до сих пір являються найкращими. Це свого роду Ролс Ройси серед патронів.
  14. https://www.aliexpress.com/item/957940362.html https://www.aliexpress.com/item/2048129890.html
  15. Як на мене, то слід брати гарного китайця на Алі. Сам маю два прецизійні центри, купував на Алі по 1,5 тис.грн. за шт. Точність менше сотки. Якість супер. Дешевий ширпотреб однозначно брати не слід, тільки гроші викинете. Вітчизняний (і в тому числі ссср) взагалі обходьте стороною. Я маю на увазі ЛИЗ.
  16. Хіба що шильдики. На моєму наприклад, шильдиків не було і якість була самого низького рівня. Якщо Ви його знайдете, то так. Я собі ставив звичайний радіальний. За 7 років все норм.
  17. Ніби НС-12А. Виробник міг бути яким завгодно, включаючи ПТУ, зону і пр.
  18. Версія 1.0.0

    11 скачувань

    Брошура по свердлильним верстатам Buffalo №15 - 1948 рік
  19. Викладаю свою конструкцію захисної кришки для НС-12. Штатною не користувався, бо незручна, а без захисту якось не дуже безпечно. Нещодавно вирішив виправити цей недолік і зробив швидковідкидну кришку з оргскла. Ось, що вийшло:
  20. Ні, чим сильніше навантаження, тим сильніше затискається сверло. При дуже сильних навантаженнях можуть зоставатися вмятини від кулачків на хвостовику сверла, але з таким патроном пробуксовування не буде.
  21. Сталевий лист якої товщини краще вибрати для гріндера 1200: 10 мм чи 12 мм ? Розумію, що чим товще, тим жорсткіше конструкція, але чи достатньо буде 10 мм ?
  22. Spiral flute reamer - це розгортка зі спіральними канавками, а не зенкер.
  23. Ні, Ви помиляєтесь, то дійсно твердосплав. В маркуванні твердість фрези вони не вказують. Вказується лише макс. твердість матеріалу, який можна обробляти.