Валера

Користувачі
  • Продажи

    4/5
  • Покупки

    200/5
  • Публікації

    425
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Валера

  1. Доброго вечора. Хто може склеїти стрічку шириною близько 200 , довжина 2300-2400 ?
  2. Потрібно склеїти шліфувальну стрічку з наждачки для плоскої шліфовки .
  3. Потрібно розточити запресовані втулки на глибині десь 250 мм в блоці циліндрів під балансвали , витримавши співвісність , зазор і паралельність до осі колінвала. Фото скину на вайбер. Пишіть або телефонуйте : 0677702101. Сам з рівненської обл.
  4. Цікавить твердість тих штіфтів. Ви не знаєте ,яка в них твердість? хоча б попробувати напильником.
  5. Займаюсь ремонтом двигунів автотехніки. Виникла необхідність вимірювання двох тисячних долей міліметра. Конкретніше : треба обмірювати діаметри постєлі колінвала і отвору шатуна. Соточним нутроміром це незручно і не точно. Тому треба високоточний нутромір 50-100 мм. Також питання - якого класу і який номер КМД треба купити ,щоб його налаштувати?
  6. Тут я трохи не точно виразився. Мені треба бачити не тисячку , а сотку , але її треба бачити не одною поділкою, бо одна поділка то може бути похибка.Так ,поставлю тисячний індикатор і того мабуть буде достатньо.
  7. Чи можливо поміняти підшипники в шпинделі з внутрішнім КМ-4 від 3Е642 ? Де їх взяти ? В старому є люфт і шум при обертанні. Це можливо при наявності невеликої майстерні ,чи його треба здавати десь в спецмайстерню ? Чи взагалі є сенс ремонтувати такий шпиндель? Хочу використати на заточному для круглої шліфовки. Оберти не будуть високі , але люфт недопустимий. Також маю шпиндель від 3А64Д з КМ-3. До нього теж є підшипники ?
  8. Після надання креслення ,одразу ж почав виготовлення,а ввечері вже скинув фото деталей пошліфованих після термообробки.Я і не сподівався. Після цього зрозумів,що розрахуватись можна наперед. Отримав роботу Володимировича сьогодні. Всі обговорені розміри витримані. Скалка виготовлена ідеально ! Запакована в промаслений папір, целофан , тряпочку і пластмасовий футляр. Кому потрібні точні розміри- рекомендую до співпраці.
  9. Так може Вам підійде універсально-заточний? Я сваго часу шукав плоско-шліфувальний малий. Купив 3а64д.Його можна знайти на брухті.або купити недорого.Оправки тохи дефіцит. Зате нові шпинделя я купляв по 600грн, по 1000грн. А ще ,його можливості значно розширюються при наявності оснастки.
  10. Я на китайському точилі переточив флянці на більш товсті. По найбільшому діаметру рівновіддалено нарізав різьб м6.Тепер накручую болтики з кількома шайбами-то грузи. Прямо на валу нашвидкуруч вдається більш-менш відбалансувати , добавив шайбочок , відкинув шайбочок. Зтими секторами , то мабуть довго гратися.
  11. Шановне товариство,всіх з Різдвом! Чи можливо просвердлити елементи УСП ? Потрібно закріпити між собою призми по існуючих різьбах. але в одній з них потрібні сквозні отвори. Їх треба розсвердлити по діаметру болта 5 чи 6 мм.Чи можливо це і чим це зробити?
  12. Який діаметр хвостовика?
  13. І того : 10 місяців пройшло від написання першого поста в цій темі. Мало бути на протязі місяця , а вийшло х10. Нарешті припиняється мотання 150 м. переноски. На ній провод скручений в дулю. Вважаю,що повезло. За опори, сіп, підрядчиків з області і інші дрібниці нічого не платили. Хто перевіряв заземлення не маю поняття. Розходи: майже 25000грн. - в касу. близько 1000грн. - заземлення (в ресі).; 1200грн. - проект. Матеріали. Біля 2000 грн. - заземлення,тобто контур ( залізо). Куплене в області на оптовій металобазі по суперцінах з безкоштовною доставкою; 1200 -ввідний кабель 10мм2 х 4жили 10мп. (ще був куплений кабель 4мм2. помилково.) 4930 - щиток і ще одна жила жовто-зелена - п"ятий провід "земля" ; 350грн. - могорич. Ще були витрати на щиток з розетками і вимикачами, на проводку всередині щитка (все нове і мідне),на болтики в розетках,на клемники,на корпус і його покраску, на гофри китайські ,тонкі , ламкі і непотрібні; на багаторазові поїздки в РЕС , на об"єкт : то з проектантом, то з інженером, то з прийомщиком...( як мінімум паливо). Оце пишу і ужасаюсь , а скільки потрачено часу ? Але є результат. Враховуючи, що я на вулиці один, то вважаю,що мені крупно повезло і цієї потужності вдосталь вистачить. Постараюсь ще додати фото.
  14. О чудо! Є 380 В. 20кВт. Сьогодні підключено ! Перед цим мусив купити щиток. Замовив автомати АВВ. Зглупив, що раніше накупляв ІЕКів. В щитку ПЗВ і грозозахист.Такий щиток вийшов на 4930 грн.Нижню полоску доукомплектував сам , там світло і розетки 220В. Ще обійшовся могоричом. Далі всі підключення - сам. Ввідний кабель 10 мм2. мідь. Тепер треба купа грошей на проводку. Виявилось,що контур зробив неправильно. Я бив штирі 2,5 м. через 2,5 м. , а треба було бити через 5 м. Але , коли питав, то ні в кого не доб"єшся нічого. А тепер : в тебе те не так, а тут те не так. Коротше : трохи коштів полетіло на вітер.
  15. Тепер документи здано для проекту по хаті і гаражах. Ну там , де стоять ризетки і вимикачі. Вже показували чорновик. За цей проект - 1200 грн. А ще сплачено дві квитанції за якусь ізоляцію і за заміри контуру на суму десь біля 800грн. Наразі лічильник запломбовано. Ніхто пока до підключення не підходить.
  16. Продовження історії. Лічильник з коробкою - на стіні. Виявляється наш РЕМ не може натягнути кабелі на лініях. Довго шукали підрядчика. Знайшли з області . Приїжджали вони з тиждень, доставили опори,натягнули кабелі,змонувалилічильники,перевірили . А тепер діло місцевого РЕМ. Контур забито,зварено. Чекаєм 12-го числа...
  17. Тут є ,хлопці такий нюанс: наші рахунки сплачені не на наші адреси, бо наших вулиць нема на карті міста ,бо якась там служба тормозить( кадастрові номери давно є ).
  18. Шановне товариство,чи не підкаже хто : а куди ж -то звернутись,щоб порухати той РЕС ? З моменту оплати пройшло майже два місяці, а в сусіда - три. Той чоловік ,що мав би щось робити,все на щось натякає. І кабель є ,і матеріали, то люди у відпустці, то ще там щось. На дзвінки не відповідають. Ходять слухи, що хоче він пару рублів. Та ми вже принципово не хочемо давати. Куди ж то звернутись,щоб так - прямо в точку ? Може хто знає?
    Замовляв два. Один прийшов зігнутий.