Валера

Користувачі
  • Продажи

    4/5
  • Покупки

    200/5
  • Публікації

    425
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

43 Нульова

Про Валера

  • Звання
    Постійний відвідувач
  • День народження 15.10.79

Персональна інформація

  • Стать
    Мужчина
  • Країна
  • Імʼя користувача
    Валера

Налаштування Барахолки

  • Мінімальна сумма для пропозиції
    0

Відвідувачі профілю

1 896 переглядів профілю
  1. Потрібно склеїти шліфувальну стрічку з наждачки для плоскої шліфовки .
  2. Доброго вечора. Хто може склеїти стрічку шириною близько 200 , довжина 2300-2400 ?
  3. Потрібно розточити запресовані втулки на глибині десь 250 мм в блоці циліндрів під балансвали , витримавши співвісність , зазор і паралельність до осі колінвала. Фото скину на вайбер. Пишіть або телефонуйте : 0677702101. Сам з рівненської обл.
  4. Цікавить твердість тих штіфтів. Ви не знаєте ,яка в них твердість? хоча б попробувати напильником.
  5. Тут я трохи не точно виразився. Мені треба бачити не тисячку , а сотку , але її треба бачити не одною поділкою, бо одна поділка то може бути похибка.Так ,поставлю тисячний індикатор і того мабуть буде достатньо.
  6. Займаюсь ремонтом двигунів автотехніки. Виникла необхідність вимірювання двох тисячних долей міліметра. Конкретніше : треба обмірювати діаметри постєлі колінвала і отвору шатуна. Соточним нутроміром це незручно і не точно. Тому треба високоточний нутромір 50-100 мм. Також питання - якого класу і який номер КМД треба купити ,щоб його налаштувати?
  7. Після надання креслення ,одразу ж почав виготовлення,а ввечері вже скинув фото деталей пошліфованих після термообробки.Я і не сподівався. Після цього зрозумів,що розрахуватись можна наперед. Отримав роботу Володимировича сьогодні. Всі обговорені розміри витримані. Скалка виготовлена ідеально ! Запакована в промаслений папір, целофан , тряпочку і пластмасовий футляр. Кому потрібні точні розміри- рекомендую до співпраці.
  8. Так може Вам підійде універсально-заточний? Я сваго часу шукав плоско-шліфувальний малий. Купив 3а64д.Його можна знайти на брухті.або купити недорого.Оправки тохи дефіцит. Зате нові шпинделя я купляв по 600грн, по 1000грн. А ще ,його можливості значно розширюються при наявності оснастки.
  9. Я на китайському точилі переточив флянці на більш товсті. По найбільшому діаметру рівновіддалено нарізав різьб м6.Тепер накручую болтики з кількома шайбами-то грузи. Прямо на валу нашвидкуруч вдається більш-менш відбалансувати , добавив шайбочок , відкинув шайбочок. Зтими секторами , то мабуть довго гратися.
  10. Шановне товариство,всіх з Різдвом! Чи можливо просвердлити елементи УСП ? Потрібно закріпити між собою призми по існуючих різьбах. але в одній з них потрібні сквозні отвори. Їх треба розсвердлити по діаметру болта 5 чи 6 мм.Чи можливо це і чим це зробити?