Iron333

Користувачі
  • Продажи

    1/5
  • Покупки

    102/5
  • Публікації

    178
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    2
`

Iron333 останній раз здобув день на серпня 22 2021

Iron333 має найбільш улюблений контент!

Репутація

82 Добра

1 підписник

Про Iron333

  • Звання
    Постійний відвідувач
  • День народження 01.01.85

Персональна інформація

  • Стать
  • Країна
    Украина
  1. Ми штампуємо на лінії ламели на радіатори товщина 0,25 алюміній. Бабіна з китаю.
  2. Ооооо...дякую. завтра подзвоню цьому пану.
  3. Вітаю всіх. Для оборонного підприємства шукаю документацію на великий хонінговальний верстат 3н84 Одеса. Ракети спалили архів. Верстат складний, без документації його запустити складно. Якщо у когось є можливість відгукніться. Могар буде.
  4. Для оборонного підприємства шукаю документацію на великий хонінговальний верстат 3н84 Одеса. Ракети спалили архів. Верстат складний, без документації його запустити складно. Якщо у когось є можливість відгукніться. Могар буде.
  5. Вітаю Вас. двигун крутиться, а вакуум створює? Сам насос живий?
  6. Де знаходиться верстат? Можемо зробити, але тільки по Харкову.
  7. Доречі... ремені клинові хз. Рідний пласкийвиступає в якості фрікціону і в якості запобіжной муфти під час клину. Було таке. Плаский в данному випадку працює чудово. Двигун поставив 4 квт. і частотник.
  8. В паспорті є параметри маслостанції. Здається НАсос 5 атм 2л\м. Не менше. я підібрав з барахолки схожий за параметрами.
  9. В мене такий э. Теж був без маслостанції. Перебрав шпіндель, підшабрив втулки, поставив маслостанцію, зклеїв новий ремінь. Все чудово працює. Верстат дуже подобається. Різати різьби на ньому кайф. Масло для шпінделя використовую И5. Запчатини на ці верстати є. По ціні металобрухту я б взяв.
  10. Вітаю Вас. Можете спробувати кулачек, чи бовтається він в пазах?
  11. Внутрезаводська приспособа для якоїсь операції. Просто інструментальний цех заморочився і зробив. Коли я працював у 8 цеху Радіореле, там і не таке робили для своїх потреб.
  12. Вітаю Вас. Модулі робочі? Чи невідомо? ціна за один чи за два?
  13. Вітаю. Куплю за адекватні гроші станіну шкільної серії габарита ТВ-4. Бажано з передньою бабкою. Або окремо. Станіну можна і покоцану. Буде шліфуватися всеодно. Але не погнуту, варену і без тріщин. Буде робитися приспособа. Не хочу швелера варити.
  14. Некоректно порівнювати два типи фундаменту. В УШП ви отримуєте утеплений рівний фундамент з нулем. Систему опалення і чорнову підлогу, тільки плитку ложи. А в ленточном в Вас будуть додаткові роботи окрім фундаменту. Ну і УШП робиться швидко. Зборка з арматурою десь тиждень. заливка день. Місяць вистоювання з поливом водою під плівку і можна ставити стіни.