Кулибкин

Користувачі
  • Продажи

    57/5
  • Покупки

    128/5
  • Публікації

    1 102
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    4

Усі публікації користувача Кулибкин

  1. Лот скінчився

    • Продаж
    • Состояние: Новий

    Гвинт трапеція діам. 30 крок 6, довжина 1 метр, катаний, різьба права. Купляв собі на токарний для заміни ходового гвинта Трап28х6 з подальшим виготовленням відповідної маточної гайки. Але раптово/випадково/через декілька днів на ЛОХ трапився фартух з маточною гайкою у відмінному стані, вона була замінена і даний гвинт став мені непотрібним. Продаю з тими наклейками, які були на гвинті та з рідною упаковкою.

    1 400,00гр

  2. Мій друг в таких випадках каже "А ти як думав ?"... Зараз для таких манагерів золота ера настала. КРУГОМ.
  3. Через три роки вже й фуганка того може немає....
  4. Ну будинок вже не перебудую, а інше зрозумів, дякую.
  5. Раніше була совдеповська сушилка, яка представляла собою щось схоже на два вигнуті кип"ятильники (включені послідовно), 220 В. Працювала прекрасно... років 40 мабуть, .... відпрацювала (((. Хто що порекомендує перевірене, де куплялось ? Дякую.
  6. Зверніть увагу на молотки.
  7. А й кацапами з костроми...
  8. Вітаю ! Для виготовлення одної маленької детальки треба (відповідно до креслення) невеликий шматочок сталі 9ХС, 65Г або ХВГ. Розмір орієнтовно ф10 мм х 150 мм. Чі можливо в домашніх умовах/гаражі/майстерні/хламові знайти щось подібне за властивостями ? Що виготовлялося з таких сталей ? Думаю, що можна й іншу схожу марку, воно там і мене переживе, деталюшка не дуже відповідальна. Але хотілося б зробити якнайближче до креслення.
  9. ))) Дякую за увагу до моєї теми. Зазначу, що періодичне підняття ( із забуття ) різних тем наповнює нас інформацією та знаннями. Щодо мого питання - я знайшов пружину з якоїсь іномарки підходящого діаметру, порізав її болгаркою на шматки, розкалив їх у вогні і розігнув в тисках. Який би там не був матеріал, для моєї затії повинен підійти.
  10. Лот скінчився

    • Продаж
    • Закончился
    • Состояние: БК - потребує налаштування

    Маточна гайка с механізмом вмикання, куплялося для можливої модернізації свого станка, але "не пригодилось". Було означене как ТВ-01, але, судячи по фото в інтернеті, така ж гайка на 1Е61М. Гайка ТР30х6, знос на фото. Є ще маленький боковий клин з цього механізму.

    329,00гр

  11. Ну так і витяжка витягує... Для печі ще менше повітря залишається.
  12. Ну я про те, що на індикаторі можна прочитати, що там за алярм і далі прийняти рішення про напрямок ремонту або його доцільність. Пробували його ввімкнути з іншим мотором ? Може електромотору гайка і перетворювач випадає в аварію, щоб не спалити нічого ?
  13. Без панельки оператора, яка втикається в те віконце, його просто так фіг запустиш... Років зо два назад я таку панельку аж в Болгарії (чисто випадково, дякуючи товаришу ) купив за 1800 грн. Потім частотник разом з нею за 2000 продав (((. Тобто візьметься за ремонт тільки той, хто її має. Це просто, для інформації.
  14. Здається мені, що та кругла крутілка всередині, із зворотньої сторони великої чорної ручки, фіксується розрізною шайбою. І треба знімати весь чорний верх разом з тою крутілкою... Якщо не путаю.
  15. Здається, є спеціальні пилки для алюмінію, там відповідна до швидкості кількість зубів. Чі Ви таким і різали ? Ось, наприклад: https://epicentrk.ua/shop/diski-pilnye/fs/pilnyy-disk-alyuminiy/
  16. Лот скінчився

    • Продаж
    • Состояние: Б/К - не комплект/потребує ремонту

    Залишки фартука токарного верстату 1615, в продажі все, що на фото. Сам корпус в деяких місцях поварений, але якісно та цілий. Маточна гайка Трап28х6 з клином, має вироботку, але працездатна - вона з іншого верстату і я з нею працював. При установці маховика треба буде замінити все в комплекті - додається і все на фото. Валшестерня, яка працює по рейці, з 1М61. ЇЇ діаметр та Z такі ж, спереду одягнена чавунна втулка, бо на рідній там потовщення. Вона довша, ніж рідна з 1615 і на ній був одягнений саморобний лімб (як треба, то при продажі віддам). Все крутиться і рухається. Відсутній механізм з черв"ячним колесом, черв"як є, а колеса немає, тому автоподача не працює. В цілому, якщо вкинути туди пару шпонок та гужонів, то працювати буде. Або на запчастини.

    1 080,00гр

  17. ... То мабуть у вас на об"єкті жодної серйозної комісії по ОП не було.... Або у Вас, шановний, всі журнали оформлені, ведуться, регулярні інструктажі ведуться, екзамени з ТБ проводяться, засоби індивідуального захисту... трубочки на компресорах пофарбовані відповідним кольором, таблички з плакатами всі розвішені на потрібній висоті і т.д. Це просто жесть. Тишина і спокій - до першого "ЧП". Впевнений, що 50% порад, які вище були, писали люди, які жодного поняття не мають і не уявляють Ваші обставини роботи. Особисто я б Вам порадив поки залишатися на тій постійній роботі (взагалі, на даний час не ті умови, щоб на роботі керівництву умови ставити) по кр. мірі до Перемоги і до мінімума зменшити там всяку ху***ню, яка не впливає або мало впливає на зарплату, оскільки Ви кажете, що "ставка". Бо нерви важливіші і від них всі хвороби. З пов.
    Товар відповідає опису, добросовісний продавець.
  18. Може бути 1615А, теж схожа ПБ і на повздовжній Т-пази. Або німецький DL-2.
  19. Лот скінчився

    • Продаж
    • Закончился
    • Состояние: БК - потребує налаштування

    Б/в, в робочому стані, все намагався показати на фото. На одній гайці пошкоджена одна нитка різьби, далі норм. Шпильок в комплекті немає. Ціна за все, що на фото, за 3 шт.

    500,00гр

  20. Останній схожий на 1615.