Sebra

Користувачі
  • Продажи

    2/5
  • Покупки

    83/5
  • Публікації

    1 291
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    4

Усі публікації користувача Sebra

  1. Готово. Дякую.
  2. Доброго здоров'я. Якщо в нього ніхто ще не лазив "ремонтувати", то заберу на досліди, якщо не проти.
  3. Чому: Забронював хтось останню шт. Значення доступних стало "0". Інший бажаючий прийшов, побачив зеро, пройшов повз, попередній передумав та не заплатив...
  4. Чому б не зробити "всього шт" та "заброньовано шт" І при оплаті, зменшувати обидва значення.
  5. Схоже що на фото #1 та чистовий. Лот 2 шт?
  6. Можна і фрезернути, і строганути.
  7. Із трубами теж треба бути уважним, брати шматок, та пробувати розривати із середини, теж бувають із швом.
  8. Саме так, і неважливо що починаючи з 16:20 йде шліфовка тої "ніжки" широким каменем, тобто якщо той камінь заправлений правильно, то побоку ця кривизна...
  9. Ось мій варіант, для мікро розточних, з куска шестигранника:
  10. Придбати круглий розточний, а дєржавку просвердлити на самому станку, затиснувши її в різцетримач, а свердло в патрон.
  11. Доброго. Про який припой мова, якщо про звичайний, той що для пайки проводів, типу ПОС, то напишіть в особисті, подарую перевіреного. А якщо про припой із більшою температурою плавлення, то треба брати із вмістом срібла+флюс(бура змішана із водою)
  12. Якщо клапан ставити далеко від сопла, то варто зробити спочатку перекриття подачі піску, а потім повітря, щоб продувало магістраль.
  13. "Ловіть" + номер 1000
  14. Дві різьби з різним кроком, із заходом в одному положенні, одна різьба окреслить праву сторону канавки, друга - ліву. Все що між ними вибрати.
  15. Ці шестерні з яким модулем були виготовлені? Або розміри напишіть, щоб зорієнтуватись.
  16. Доброго дня, народ. Щось я не побачив розділу присвяченого пожежобезпеці, тому тема в розмовах. Як відомо, більшість великих пожеж можна було б уникнути, маючи на початку, коли лише почалося займання - вогнегасник. Почав дивитись інформацію по вогнегасникам, для моїх потреб підходить вуглекислотного типу. Натрапив також на таке чудо, не вуглекислотний: "Огнетушитель аэрозольный ВВПА-500" Подумав що під рукою в малій майстерні, та і на кухні, таке мати корисно. Тепер питання: хтось користувався? Розкажіть. Чи купувати вуглекислотний "класичного" типу.
  17. @Maple Так само залишив питання: "ціна за шт чи за все що на фото", бо кількість стояла 1шт, а на фото було більше, то теж цей текст зловив.
  18. Відомі "граблі". @Maple, скажи, в запитанні було вжито слово (або похідні від нього): "ціна", "вартість" або щось подібне? П.С. схоже, що гавтоматика сбоїть.
  19. В барахолці можна створити приватний (іменний) лот.
  20. Про працівників теж подумати треба, все ж таки, легені одні на життя видають...
  21. "Барахолка" - "Мои настройки" - "Изменить профиль" Пункт про відпустку
  22. На алі шукати по словам: "clamp knurling tool" @ginni, @Саша, @Maple, шановні, може щось маєте запропонувати?
  23. @Karmadon, вірно вказав лот, дякую. Взагалі то питання узагальнене було, типу спитав: "за що вказана ціна лоту?", а тобі: "не порушуй правила". Погоджуюсь, що запитано було троха іронічно, але ж і без негативу. ПС. одразу як побачив що приховали - написав в особисті продавцю.
  24. Є лот. На фото одна показана кількість, в "кількості" інша, ні в описі, ні в назві не вказано за що саме вказана ціна. Чим питання про те, за що вказана ціна порушує правила (3,7 або ні) ? Це ж не торг, я не пропоную придбати товар по якійсь ціні, а фактично питаю ціну товару.