Iгрек

Користувачі
  • Продажи

    71/4,98
  • Покупки

    278/4,97
  • Публікації

    3 856
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    5

Усі публікації користувача Iгрек

  1. Яка різьба і зовнішній діаметр?
  2. Звязка в ньому м"яка? При надавляванні (наприклад, нігтем) вдавлюється трохи?
  3. Причому потрібен з дуже щільним волоконим слоєм. Ті що валом продаються в будмаркетах надто слабкі. Реально той "авіаційний" філомент досить дорогий і зараз скорш за все не завозять в країну.
  4. Якби не кілька "але", то міг би порекомендувати гаряче цинкування. 1 але - колір буде інший (хоча теж сірий )),. 2 але - везти доведеться не на сусідню вулицю, 3 але - ціна. Але)) є велика перевага - підготовлять поверхнюсамі , вберуть всі ті шари розкислення та окалини і покриття буде найбільш стійке, як для себе любимого фарбовано.
  5. В управлінні замінити кондюки, продивитись скрізь пропой, замінити кнопки (особливо ті що часто натискаються) скрізь і буде все гуд.
  6. Ось недавно здавав на в.Бориспількій в еінці біля рембази.
  7. Там має бути бобишка, яка одягається на торець гвинта і має з іншого боку циліндричний шип-виступ під лапку сверл, тощо.
  8. Можна додати фото борно в середині (де расподільча колодка)?
  9. Компенсаційний хід має бути рівно такий на скільки відхиляється максимально рухома губка. Тобто на скільки вона може припідняти виріб при затисканні. П.с. дуже файна опція подібних лещат
  10. Клас! Хелен і бідні люди!, як це по маланські )))
  11. Шановний!! чув що в нас під Києвом було? Газети читаєш?? Ракети!?... Маланство ось таке тре теж винести поза законом ))) як на це? ))
  12. Арсен, а попередній його пост це як??
  13. ....а також і коллабораціонізм це вже кримінальна відповідальність! Хто хоче розповідати "как жилось..." - чумадан-надувна лодка- розмінування акваторіі в напрямку нашого Криму ))
  14. ? так навіть китайці не перекладуть. Гугл і "іже с німі" не розуміє більшості запозичених слів і перекладає по своєму алгоритму, який може кардинально відрізнятися від суті слова. Не одноразово доводилось перекладати сленгові (тьфу, теж таке))) вирази/слова навіть з оригінальних мов, але під іншим тематичним навантаженням - виходила абракадабра, на прикладі Вашого скріна (тьфу, теж таке слово)))
  15. Все таки втручусь)) Оскільки рассея і сирисири ніяким боком не причетні до зародків машинобудування, то вся термінологія відповідно пішла від краін-початківців в машинобудуванні. Тому всі первинні, оригінальні назви треба шукати в іх назвах і вже ці назви на англійській, німецькій, голландській і треба перекладати украінською мовою. Рассейська мова і іх назви в цьому ланцузі не йдуть в якості мови до перекладу терміну/назви. ІМХО? Не вважаю ))
  16. Напрошиється тоді продовження подібного "прохання" - а може користувач за подібне редагування (по суті модерацію, так як і створюванні продавцями лоти можуть бути російською чи ще якоюсь молдовською) просити за це відсоток чи фіксовану платню? Справедливо ж виглядає по відношенню до власників сайту? ?
  17. Скорш за все мала б бути і така, з якоі робили ручні коси. У7а Але новодєльні і складні різних років точно не з "углеродки" .
  18. Ні, непотрібно! На це є відповідний закон. В остальному Ви абсолютно праві.
  19. Скільки приблизно кілограмів ви стружки зняли в вашій спальні? У вас сім'я є?(вибвчаюсь за нескромність).
  20. Відео про те, як не варто відновлювати верстати, а головне фарбувати ? Але подивившись хто це робить, можна зробити знесходження. Всім веселого перегляду ))
  21. Це була б класична робота для пруткового ЧПУ автомата. Роботи мах на пару годин. Звичайні токарні з лінійками чи без, то не то. Часу піде значно більше. Шукайте "чпушників".
  22. І не забуваємо, що різьба конічна! Має тенденцію до вкатуванності до вільного розміру.