Grif

Користувачі
  • Продажи

    6/5
  • Покупки

    363/4,98
  • Публікації

    1 843
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    23
`

Grif останній раз здобув день на травня 23 2020

Grif має найбільш улюблений контент!

Репутація

935 Відмінна

Про Grif

  • Звання
    Реєстрація
  • День народження

Персональна інформація

  • Стать
    Мужчина
  • Країна
  • Імʼя користувача
    Олег

Налаштування Барахолки

  • Мінімальна сумма для пропозиції
    0

Відвідувачі профілю

8 349 переглядів профілю
  1. Відстань 200 мм невелика. Як варіант, розточну борштангу закріпити в патроні токарного верстата і уперти в центр задньої бабки. Труба закріпляється на плиті поперечної подачі. Буде розточний.
  2. Усе можливо. Колись, у радянські часи під'єднали Союз до Аполлона. І нічого - літав. У Вас випадок складніше: - по перше, якщо є проєкт влаштування газового котла і там вказано окремий димар - це порушення проєкту. - по друге, переріз тобто площа димаря. У газових зазвичай менша ніж у твердопаливних пристроях. Треба перевірити і узгодити. - трете, останнє. Це феншуй. Температура газів твердопаливних пристроїв набагато більша ніж у газових. І Ваш блискучий димар з нержи може з часом потемніти. Це буде залежить від точки під'єднання.
  3. ТВ4 набагато краще за Р105. У гаражі багато чого можно робити на ТВ4, може бути непоганим помічником. Все залежить від господаря та його рук. Я б теж дивився у бік малого кітайця, або вже дорослого верстата невеликих розмірів.
  4. @Alex_Shine мабудь 170 мм, бо 17 замала. Можу надати дві заготовки по 200 мм 35ХГСА та 60С2А безкоштовно. Роблю з марок ціх сталей різноманітні рукоятки. Термічно не обробояю. Є пружність. Чекаю листа.
  5. Можно спробувати 35ХГСА. Які там розміри? Можу у себе пошукати.
  6. Підкажіть, де продаються леза і пластини.
  7. Ця тема для мене давно вже закрита. Маю на увазі НГФ. Вже давно у мене його не має. Експлуатую дорослий інструментальний фрезерний верстат, і того інколи не вистачає. Але спогади про НГФ залишилися теплі, певні роботи на ньому можно виконувати.
  8. Як приклад інженерної творчості досить цікавий. Якщо правильно зрозумів, то у нього мікрометричного гвинта немає, а є повзунок. Не зручно, буде здвигатися якщо похитати приладом при вимірі.
  9. Розбирається не складно. Але є нюанси. Треба мати певний досвід, інструменти і час. Може бути так що якійсь штіфт затримає на пів дня. Тумба досить важка. Не складно зняти задню бабку, електродвигун, коробку швидкості та передню бабку. Але, якщо не планується зняття шпинделя, то клинові ремні не слід обрізати. Бачите, вже нюанси. Потім, ці всі вузли досить важкі. Тому наполегливо рекомендую понести витрати та найняти маніпулятор. А вивчати станок вже на місті маючи час, поради колег та купу інструменту. Або одразу в роботу.
  10. Поздоровляю! Бажаю скоріше запустити верстат! Не забувайте інформувати спільноту про перебіг робіт щодо запуску верстата.
  11. Життя триває! Це дуже добре. Поки є можливість треба втілювати у життя, все що було заплановано.
  12. Треба кожному усвідомити, що чужої біди не буває. Все що зараз коїться, це наслідки байдужого відношення до подій 2014 року. Тепер біда прийшла і до більшості із нас. Тому кожен повинен зробити все від нього залежне для перемоги. Хтось йде до лав армії, хтось до самооборони, а хтось надає допомогу біженцям, йде у волонтери, працює на забезпеченні життєдіяльності міст і селищ, та зміцненні оборони, допомагає людям. Обов'язково треба знайти теплі слова своїм близьким, привітатися з незнайомим перехожим та не забувати літніх людей. Ті, хто змушений покинути майстерні - обов'язково до них повернуться.
  13. Зараз з онуками у майстерні. Старший, дев’ять років, вирішив зробити меч. Треба озброюватися. Знайшов залишок фанери, допомогою випилювати. Фрез та пилочок для лобзика поки що хватає. На одинадцяту годину сходи у селі. Будемо гуртуватися.
  14. Работаю в Харькове, живу под Харьковом. Сегодня поехал на работу забрал ноут и кое что с инструмента. Паники нет. Гремит. Возвращаюсь домой.