Vadym

Користувачі
  • Продажи

    12/5
  • Покупки

    128/5
  • Публікації

    799
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    8

Усі публікації користувача Vadym

  1. Всі об'єктиви Г-44-2, якщо технічно робочі, можна продати, вони досить добре працюють на сьогодні, особливо, якщо обслужити. Ціни 25-35 дол. на внутрішньому ринку, мінімум. Камери - то таке... Зенітом серйозно знімати мало хто буде через технічну слабкість самої камери. Мильниці для ломографів можуть бути цікаві, але це дуже вузька ніша.
  2. Тягнеться? Можливо, для фіксації та обмотки джгутів та груп проводів.
  3. Дуже цікаво. Особливо, дрібні. Але не зрозуміло, як так, що в назві товару - Р18, в описі - Р6М5, воно ж HSS, тобто, де межа?
  4. Як варіант, можна, мабуть, і різьбу таким різати, нє?
  5. А знаєте легенду про "скотч"? На початку ХХст., ніби, в США називали "скотчем" те, що робили переселенці з Шотландії. Сенс був такий, як нещодавно у нас "китайщина", тобто, лажа. Майбутній засновник суперкомпанії "3М", виробника не лише стрічок, а й великого діапазону хімічного, механічного тощо захисту, винайшов липку стрічку. Коли на ринку з'явився цей продукт, ніхто в успіх не вірив, це вважалось лажею. Згодом продукт завоював популярність, а тоді вже була заснована легендарна "3М"....
  6. Маю отаку дідову бритву, збережену ще з середини ХХст. До неї пристрій для правки. Хотів би обміняти на інструмент, бажано, мітчики 3, 4, 5, 6 чи щось подібне широковживане, або заготовки дюраль.
  7. Якщо по мітчиках, то, з огляду на приблизні ціни подібних бритв, хотів би 25-30 комплектів, лише Р6М5, (не У12 і не однопрохідні), стандартні кроки, бажано М3 і М4 більше, М5 і М6 менше, в такому дусі. З імпортними мітчиками не маю досвіду по стійкості і ламкості, орієнтуюсь на місцеві.
  8. Родич має в Києві дві швейних машинки типу "подолка". Може, хтось ремонтує і потребує їх на ремонт/запчастини тощо? Одна робоча, одна - щось недо-робоче, не робить повний оберт, мабуть, під ремонт. Готовий розглянути поопозиції про обмін.
  9. А я - на кулачки з таким широким розходом! Як мені не вистачає таких! А купити нема де, таких не роблять на патрони-сотки...
  10. Отже, на мій не дуже досвідчений погляд, проте, різьбомір і окомір допомогли, нарізав я 11,75х0,6мм, пробочка закрутилась добре. Болт і шайбу взяв готові, а пробку-гайку та контргайку точнув з прутка. Все з'єднав на різьбовий герметик, помазав ШРУСом, центр до бою готовий.
  11. Шановні, хто стикався, підкажіть, якщо знаєте. Придбав центр GEPY OEL Морзе КМ2, хороший, неубитий, але в хвості дрібна різьба. Не можу користуватись в ЗБ мого китайського 180х300, бо не вистачає довжини конуса для витискання. Треба запхнути туди хвіст-болт. Виглядає на різьбу щось типу 11,5-12х0,6мм. Ґуґль показує, що це центр Шаублін, але інфи по різьбі нема. Якого хріна було там робити таку дрібну, не знаю. Планую різати гвинт 12х0,6 та точити до успішного закручування. Що скажете?
  12. Там ажніяк не 0,5мм, навіть 0,6мм під питанням на користь 40 ниток на дюйм. Тобто, в нас, мабуть, різні Шау-бліни...
  13. По ходу, маю ще інший чудовий рухомий центр, куплений тут на форумі. Але то двохпідшипниковий гігантський центр КМ3 з переточеним під КМ2 хвостом. Іноді цей габарит заважає...
  14. Рішення прийнято. Точу втулку 12мм з зовнішньою різьбою, блін, Шаублін, в середині М6, заганяю туди INBUS https://en.wikipedia.org/wiki/Hex_key М6 8,8 з шайбою і контрю гайкою всередині. Вся ця хрєнь в довжину 20-25мм, глибина конуса 30мм. Там у них всередині "голий" другий роликовий підшипник, отже, має бути герметичність плюс можливість легко викрутити ключем та додати змазочки.
  15. Вклеїти можна хоч меблевий чопик, чи як вони називаються, але не спортивно, плюс, потім, якщо змінити щось, треба його виколупувати. Якби це був дешевий одноразовий інструмент, може, так би й зробив.
  16. О! Супер, дякую, гадаю, що це воно і є! 0,6 і 40 ниток - майже те саме, тому підходять майже обидва різьбоміра.
  17. Користувався чорним Хамерайтом таким. Все добре, але, на жаль, порівняно з ПФ115 вона прозоріша, тобто, для фарбування в колір, а не лише для захисту, треба мінімум два шари.
  18. Мав досвід додавання синього та чорного колерів "Снєжка" до срібної молоткової, в обох випадках норм. Гадаю, різні кольори тієї ж фарби змішати - ще краще.
  19. Давно хотів зібрати в купу перевірені часом і хоча б кількаразовим використанням приблуди для хобійного токарного. Тема - для початківців. Колись я сам весь час вагався і шукав, що іще такого наробити для свого 180х300. Простіше показати все на одному фото. Там є підписи, як щось не зрозуміло, пишіть. Ідеї приблуд зібрані з просторів Інтернета протягом 8 років. Дещо зроблено давно і не надто успішно, проте, ідеї самі по собі робочі.
  20. Ну, так, тут у кожного свої преференції та досвід! Я б, наприклад, ніколи не подумав повертати відрізний фрізець різцедержкою. Просто крім відрізання нічого не знадоблялось від нього, а відрізати повернутим фрізцем... не того...
  21. Хто може продати, виручайте, плз, потрібні для роботи комплектні мітчики М2 та М1,6, тобто, перший/другий номер, прохання картон а-ля чорні вуглецеві не пропонувати. Куплю до 10 комплектів кожного діаметра.
  22. Ці дорогуваті, але все одно купив би, якби були М2 такі ж. Хоча б по 3 комплекти. Однопрохідні не цікавлять...
  23. ІМХО, краще справді DC-DC конвертери, простенька зарядка для автоакума та сам акум можна б/в. Лампочки можна навіть не купувати, а обійтись шматками світлодіодних стрічок.