Olegich

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

0 Нульова

Про Olegich

  • Звання
    Початківец
  • День народження

Відвідувачі профілю

207 переглядів профілю
  1. Прийму до уваги вильот по Z і можливо в подальшому так і зроблю і погоджуюсь з Вами! Дійсно якщо рознести подалі напрямні жорсткість збільшиться і конструкція мені дозволить це зробити) і на рахунок Рефіта я примітив там деякі варіанти. І на скільки я розумію двигуни варто брати звичайні біполярні а не з інкодером?
  2. Так я розумію, я так і думав робити ребра жорсткості для всьої голови, індикатор... знаю що треба) але ще не придбав собі) і дякую за пораду!!
  3. Я над цим навіть не задумовувався, дякую за пораду!!!
  4. по осі Y ШВП 20/05 1000мм, напрямні SBR25 1000мм, підшипники 4 шт SBR UU по осі Х ШВП 16/05 600мм , напрямні SBR25 500мм, підшипники 2 шт SBR LUU, і так напевно напрямні мали бути довші від ШВП. вісь Z замовлена з Китаю ШВП 1605, напрямні на опорі 16мм з ефективним ходом в 200мм)
  5. Доброго дня Загорівся ідеєю побудови свого портального трьох осьового ЧПК для обробки дерева, пластика та інших НЕ твердих матеріалів, з орієнтовним робочим полем 450х350х200мм. За основу взяв профіль 40х80, 40х40, та для напрямних Х 30х30 виходячи з доступності і розумію, що це не найкращий вибір, але все впирається в ціну тому підбирав запчастини виходячи в першу чергу відносно ціни, даний верстат являється пробною та учебною версією тому прошу про розумну критику та надіюсь на ваші поради. На теперішній момент цікавлять наступні питання: Плита перехідник між віссю Х та Z, в доданих фото є ескіз(ідея) щодо алюмінієвої пластини товщиною 12-20 мм 430х150мм, чи подібна деталь виправдає очікування по жорсткості?(вісь Z замовлена з Китаю ШВП 1605, напрямні на опорі Наступне питання стосовно стола Y на фото лише макетно накинув ДСП, (в подальшому потрібно буде замінити) але як мені добитись хорошої паралельності та перпендикулярності відносно осей X та Z? та що саме краще вибрати в якості стола (плиту, плиту з конструкційного профілю чи інші якісь варіанти) Стосовно керування, поки що в мене двигуни NEMA 17 та плата ардуіно уно з ЦНЦ шилдом, які в подальшому будуть замінені на більш потужні, яке керування порадите обрати (плати, драйвери, двигуни та інще) бажано подешевше) Також цікаво отримати відгуки та поради стосовно обраного способу кріплення для опор підшипників та муфти з двигуном(додаю фото з макетом кріплення для осі Х між двома пластинами скоро будуть трубки і все скручено болтами М6, також хочу робити перехідні пластини для кріплення протилежних від двигунів підшипникових опор ШВП( на фото ще не дороблено)