123

Користувачі
  • Продажи

    5/5
  • Покупки

    3/5
  • Публікації

    1 205
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    1

Усі публікації користувача 123

  1. Що правда, гайку я теж закручую злегка пальцями, і чуть-чуть за диск, саму малость, щоб тільки неболтався, тоді і відкручується руками за огризок диска, і ніколи диск непослабляється сам, а якщо з усієї дурі затягнути ключем, то тоді й починаються проблеми
  2. Давайте вгадаю. Кнопку виламали коли намагались відкрутити гайку після закусюваня диска і його руйнування? Я таке теж пройшов, на своїй першій болгарці, після чого більше кнопками некористуюсь при відкручувані ключем, тільки інерційним методом, одягаю ключ і б'ю по кінцю ручки ключа чимось підходящим, наприклад рожковим 22-24. А кнопкою користуюсь тільки при відкручувані рукою за диск, якщо непішло, то кнопку нетрож
  3. Мрія, то святе!!! Успіхів!
  4. Ще трохи роботи такого преса.
  5. Розкажу де я вперше зустрівся з подібним пресом. В далеких 90х я зайшов в одну з майстерень по ремонту електроінструменту, і поки чекав своєї черги, спостерігав за роботою одного з майстрів, який займався зняттям підшипників з якорів, так от на столі стояла штуковина, явно антикварного віку, П образна станина в якій можна було повисоті переставлять пластину з отвором, в отвір просувався якорь і під підшипник вставлялася пластинка з прорізом для вала, а вгорі був гвинт, нижній кінець мав змінні пуансони а на верхньому кінці вала була S подібна загогулина з металевими шарами на кінцях, величиною як на круглих гантелях. Так от той чолов'яга підходив до цього преса, вставляв якорь в отвір столика і підсував пластинку під підшипник, потім легко крутнувши перекладину з гантелями чекав поки якорь впаде в підставлену руку, а гантельоперекладина зробивши кілька обертів до зустрічі пуансона з валом якоря, після чого було чути ХРЯСЬ, і гантеля чарівним способом починала обертатись у зворотньому напрямку, і зупинялась у верхньому положенні гвинта. І ця операція повторювалась раз за разом з вражаючою точністю, і повторюваністю, він це робив настільки автоматично що навіть не дивився на те що відбувалося, крутне гантелю і лиш чекав падіння в руку якоря. А гвинт як закодований крититься вниз, ХРЯСЬ, і крутиться вгору. Чудеса якісь, були для мене.
  6. Двома руками підтримую! НІКОЛИ цього не робіть!!! Добавлю ще одну причину, невдовзі станете винуватцем інших негараздів, від помилок в комп'ютері до боронь Боже спалахне машина з якихось причин. Невідмиєтесь.
  7. І який найбільший діаметр круглої частини? І який найбільший діаметр круглої частини?
  8. Підкажіть, чи є градусна шкала збоку на пояску? Який найбільший діаметр круглої частини?
  9. удг хобот оф 55

    А серьги до нього не знайдеться? Окремим лотом
  10. удг хобот оф 55

    Отбой, креслення побачив.
  11. удг хобот оф 55

    Яка точна довжина хобота? І ширина?
  12. А мені прийдеться самому гирі пилять, бо також три твердоміри стоять без гирь, ТК-2 з підвісами дві штуки, та ТШ-2 без підвіса і без гирь.
  13. Все норм. В подполье весов климат влажний, пильний, бегова дорожка в сохране. Не бит. Не крашен. Предпродажна подготовка не делалась.
  14. Та, да, как не крути а работать за опрятным станком и приятней, и продуктивней в итоге. Культура производства, панимаишь? К этому нада стремиться!
  15. Такі теж маю, то матеріал типу пенки, як шлепки і "аляску" роблять, вони слабеваті для 40 балона, надійно мінімум такі. https://rozetka.com.ua/ua/55153998/p55153998/
  16. Я на прийомках часто знімаю добрі колеса з калясок, парами і також знімаю вісь на які вони стоять, це позбавляє в подальшому мозгосушки, з чого б зробить вісь , вона має канавку на кінці для фіксації колеса, лишається тільки вирізать з середини лишньє і зварить, як що за довга.