Freddy

Користувачі
  • Продажи

    1/5
  • Покупки

    1/5
  • Публікації

    688
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Freddy

  1. Панове , хто лив в гіпсову форму? Який гіпс використовували ? На ютубі бачив ролик де робили форму з г16 , але ціна кусюча. Г10 дешевше і купити його просто. Що скажете?
  2. якого фіксатора , на фото він наче є чи то щось інше ? Насадки на цей молоток підходять від кмп 14 ?
  3. Вони реально нові ? Це наскільки зрозумів дуже старий тип молотків про них дуже мало інфи в інтернеті .
  4. не знаю , я не зварник . Просто бачу що все варять тігом ) есабовська якась присадка
  5. у нас всі труби (чорняга ) тігом варять, всим іншим тіки держаки під них
  6. "Оскільки люди завжди діють як мудаки, це завжди виглядає як конспірологія." (с) Лесь Подерв'янський
  7. я питав вас а не уеф-а. Владу обирає , у нас народ ! Останні вибори тому приклад ,і я не побачив від вас жодного аргументу проти цього тезису . А якщо , так то влада це дзеркало народу! Всі говорять про порядок в україні но ніхто не хоче в ньому жити, бо тоді сприятливих умов вже не буде ( і я не про станки ) . Хтось за цих умов купляє різці а хтось заводи , землю разом з людьми які там живуть і тд , но всі прошарки наших громадян не хотять жити в порядку , бо тоді права не купиш -треба буде вчитися і здавати, пяний їздити не будеш - кум мусор вжк не допоможе і тд.
  8. влада це дзеркало народу , який народ така і влада. так а чого змінилась ваша думка ? аргументи ?
  9. а для чого гречку роздають якщо не важливо як хто проголосує ? Всі громадяни не дооцінюють виборів а дарма,легковажність на виборах призводить до краху держави , якщо ви не можете цього зрозуміти , то про що розмовляти далі ? Ось побачите що вийде з голосовки по приколу , і сказати що нинішнього президента не обирали реальні громадяни , не можна .
  10. а хто обрав ту голову ?
  11. в силовій електроніці метод тика не пройде , там треба знати що робиш . Бо якщо не вкурсі як виглядає двохнапівперіоднй міст то братись за це не варто . Треба з початку теорію а потім лізти колупати . Резонансні процеси це складно .
  12. https://induction.listbb.ru/viewtopic.php?f=17&t=493 якраз ваш випадок
  13. мені колись попались схеми Кухтецкого , сподобалися , там був варіант з цапч . і наче він рухався в напрямку складання потужності окремих інверторів . його схеми робочі , і детально описані що ,куди і як
  14. якщо чесно я хз як заливати в архів , та і зараз часу не маю на те щоб розбиратись , коли буде час то зроблю якщо не забуду . а програмка корисна )
  15. може кому допоможе програмка Programma_postroenija_jepjur_mnogoproletnyh_balok_dnl13530.zip
  16. якщо не йде з панело то частотник запрограмовано на роботу з клем. підключення резистора для регулювання частоти намальовано в мануалі сторінка 31 figure 2.19 ( user manual) . підключення кпем управління до кнопок сторінка 25 figure 2.7 run forward -вперед , run reverse -назад . stop це ясно і так .
  17. сторінка 10. схема , там все ясно, старт,стоп,реверс. або спробуйте кнопками І старт ,О стоп. частоту стрілками спробуйте .
  18. штрафи і якщо отримав то заплатиш і ніде не дінешся , а не так як тут кум,сват ,брат чи ек вижинуть бо ніхто не прийде на моє місце. 2 кУе за пянку на робочому місці чи за цигарку в забороненому місці нормально ? 3500 крон за відсутність захисних окулярів,рукавиць,мобільний телефон в забороненій зоні .
  19. для початку на які роботи вони летять тими чартерами ? на некваліфіковану або малокваліфіковану . в данії або ферми або парники або робота в полі онлі- вищого не отримаєш без мови і освіти . якщо хтось думає що робота на лінії вимагає високої кваліфікації то ні , це не так . Чехи насправді роздолбаї і пофігісти ще ті і не скажу що прям таки роботяги, но якщо роблять то роблять а не ходять з курілки в курілку чи на кохве.
  20. знайомо до болі , в мене була задача більш складна - треба було пофарбувати деталі ретро мотоцикла з нанесенням цировок .. робив не сам ,зробили не ідеально но так більш менш
  21. скажем так ,що цей вислів має протилежне значення ))) а про роки скажу вам одну річ ( конкретно Вас не маю на у вазі а просто для загального розвитку ) дурень з з роками не мудріє а просто стає старим дурнем. Я багато роз чув від людей в поважному віці страшні дурниці , це при тому що вони себе позиціонували як майстри своєї справи і намагалися давити авторитетом .
  22. ну та якщо виконували то норм стояли. Про цей станок багато відео , он дм свій перебирав і відео є, інфи багато . тож робіть гарно і не будьте класним пацаном.