david.k

Користувачі
  • Продажи

    1/5
  • Покупки

    43/5
  • Публікації

    173
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    4
`

david.k останній раз здобув день на вересня 30 2023

david.k має найбільш улюблений контент!

Репутація

87 Добра

Про david.k

  • Звання
    Постійний відвідувач
  • День народження

Персональна інформація

  • Стать
  • Країна
    Украина
  • Імʼя користувача
    Давид

Відвідувачі профілю

1 580 переглядів профілю
  1. Це повинно бути дзеркало для автоколліматора з площинністю "λ/10-20". Чи є в нас в Україні підприємства які виготовляють щось подібне?
  2. Привіт, запитання до знавців в сфері оптичних матеріалів. Для прикладу візьмемо дзеркало 330×80×21мм. матеріал К-8 яке потрібно порізати. Питання в тому чи дозволяється така порізка тобто, чи збережться площинність дзеркала, покриття? Якщо так, то як краще це зробити, як захистити дзекальне покриттяя від абразиву?
  3. думаю що це лінійний двигун
  4. Дійсно існує ринок для таких підшипників.
  5. Проблема в тязі має декілька причин, мала висота димаря, фізична перешкода*закупорка* або, холодний-сирий димар. У вашому випадку скоріше за все це останній варіант. На фото видно що на тильній стороні є ревізійний лючок спробуйте покласти туди бумаги і запалити, ось і побачите чи є тяга в димарі.
  6. Це те що зробив до сьогодні.
  7. Привіт всім, трошки підніму стару тему.
  8. https://www.machsupport.com/shop/mach3/ Я брав тут, правда mach4.
  9. https://www.anninrobotics.com/ тут теж багато корисної інформації
  10. Проблема в тому хто напише G-code під вашу вилку
  11. Не подумайте що я хочу когось образаити, але те що ви малюєте нічого спільного з проєктом не має. Для цього є спеціально навчені люди, або вже готові проєкти. Купіть проєкт і будете знатти витрати на будівнитство. Прикріпив приклад проєкту з першого попавшого сайту. project_examle_uaua.pdf
  12. Не знаю скільки дописувачів будували будинок з нуля, але кожен має якесь власне представлення про будівнитство. Я будував власний будинок з нуля і можу сказати що всі (багато тих кого я знаю) хто починають, або думають розпочати будівнитство роблять ряд помилок. Перше- це будівнитство без проєкта. Батько,дід,сват,брат так будували, а я що не зможу? Ця помилка не критична, але буде красти у вас ваш час (найбільш дорогий ресурс) і ваші гроші (забув зробити отвір, або зробив не на тій висоті і т.д). Друге- "я побудую дешевше". Ви заплатите так само багато як і інші, а можливо і більше. Третє- "я зроблю все сам". Це можна, але якщо хочете там пожити то "шабашники" наше все. Переше що я побудував це майстерня125 М2 10к$ але, це було джерело мого заробітку. Якщо у вас у пріорітеті будинок, а майстерня це хобі, не тратьте ресурс на майстерню. Хочете будувати будинок, зробіть проєкт і починайте будувати. Але знайте будівництво це ЧОРНА ДІРКА в якій зникатимуть всі гроші, плюс все написане вище в темі. Я все це пройшов, це було довго і неприємно проте зараз я маю гарний будинок. Раніше почнете будувати- раніше закінчите.
  13. Подивився ваш ролик, на вісь Х це та що найдовша поставте не два мотори, а один, але через вал.