kostyanuch83

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    1/5
  • Публікації

    18
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

2 Нульова

Про kostyanuch83

  • Звання
    Учасник
  • День народження

Персональна інформація

  • Стать
  • Країна
    Україна
  • Імʼя користувача
    Костянтин

Налаштування Барахолки

  • Мінімальна сумма для пропозиції
    0
  1. Різьбу має для зажиму всередині км?
  2. Дякую за відповіді, буду напевно дивитися у бік китайців чи нагоди щоб купити 16б05П чи ИЖ (дуже подобається).
  3. Дякую вам. А можете підказати модель якого китайця? Так я і пробую доводити його до ума, а про різьби як можна можна їх організувати.
  4. Доброго дня. Рік тому купив станок р 105, достався мені страшненьким, трохи розграбляним і ніколи не працювавшим, но він не ріже різьби. Електродвигун поміняв на 750В, а був 400В, зробив новий шків. Станок поганько точить тому, що деталь де ставляться підшипники і шпіндель має зазор між підшипником і корпусом 0,15 мм (так проточили с заводу) і з за цього він сильно дробить. Хочу побільший станок тв4. Сьогодні на сторінці у Дядька Максима в фейсбуці бачив об'яву що чоловік продає тв 4. Підкажіть за і проти тв4, чи стоїть зв'язуватися. Станок для домашнього гаражу.
  5. Там проблемотично підлизти, тому, що диаметр циліндру 48 мм і знаходиться іржа в середині гідроциліндру. Все таки постараюсь ризикнути зібрати з новими манжетами, а там як вийде.
  6. На корпусі гідроциліндра з внутрішньої сторони є невеличкий очаг іржі. Тому даже не знаю чи ризикнути востановити гідроциліндр. Хотя маю прес з перевернутого домкрата Шааз 5т і також має в одному місці іржу і домкрат працює і не тече і запресовую сайленблоки.
  7. Ваше питання приховано оскільки воно можливо порушує правила сайту. Для новачків на сайті також обмежена можливість уточнювати ціну. Шановний автор оголошення просимо допомогти цьому учаснику забронювати ваш лот!
  8. Как купить у вас планшайбу?
  9. Вы можете замерять диаметр в начале и в конце конуса?
  10. лейтенант. дякую вам за допомогу
  11. Розібрав тільки гидроциліндр. На корпусі гідроциліндра є з одного боку трішки іржа. Зачистив і побачив що невеличка ямка від іржі. Манжети 2 шт, мають подряпини, якщо знайду, то поміняю.
  12. Попав мені в руки прес ручний. Хочу відремонтувати і залишити собі в гаражі. Хочу знайти яку небудь інформацію про цей прес. І не можу витягнути з гідроциліндра поршень, тому що пружина тягне назад. Допоможіть.
  13. Размер резьбы какой?
  14. Я не може писати в лічку. Можете зробити заміри планшайби?
  15. Ваше питання приховано оскільки воно можливо порушує правила сайту. Для новачків на сайті також обмежена можливість уточнювати ціну. Шановний автор оголошення просимо допомогти цьому учаснику забронювати ваш лот!