MaksKo

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    96/5
  • Публікації

    108
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    1

Усі публікації користувача MaksKo

  1. Вибачаюсь за оффтоп, а Ви часто ловили зловмисника і примушували його заплатити? В мене є деякий досвід в подібних справах - з ловця дуже легко перетворитись на платника. Але то таке... По суті: Замок з косозубою рейкою набагото стійкіший і таких умовах і їх зараз вже продають для під'їздів з набором 50, 100 і скільки потрібно ключів.
  2. Я мав на увазі не виробника, а тип фіксатора пластини. До цьго всі були WW***, WT***. З таким фіксатором на практиці не зустрічався. А тут по 5$ за державку - тому і взяв.
  3. Купився на ціну в 16му розмірі - наче недорого, подивлюсь що прийде. До цього користувався WTJNR. https://www.aliexpress.com/item/1005003997592420.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.4f881802fLiIBY
  4. Буде дві гарних лінійки, або одна на 550.
  5. Якщо надовбати один чи два пази - я, особисто, краще заплачу тому, в кого є строгальний або довбальний, а городити отаке - скільки треба часу? Якщо багато довбати, то це кранти станку, я купив би довбач. А автор заробляє на відосіку. Імхо.
  6. Все вірно, але ТС навів реле в якому налаштовується струм вимкнення і ввімкнення - гістерезис реле - тому ніяких двох реле не потрібно. Одне вказане реле виконає функцію.
  7. Ви схему трифазного котла бачили? Яка робота від одної фази? У токового реле налаштовується гістерезис вимкнення-ввімкнення. Ніяких безкінечних циклічних вимикань не буде.
  8. В кацапстані сьогодні свято: аналогоффнєтниє влучили в Місяць (Місяць не постраждав). Вітаймо.
  9. Я думаю, негарно, бо кріплення на одну точку через центральний отвір стола віссю різцетримача.
  10. І хто вам сказав,що не потрібно? https://www.kmu.gov.ua/npas/218793383
  11. Там наче лімби є, і міряти не треба.
  12. Згідно митного кодексу рахується вартість посилок на одне ім'я в одному супровідному документі (коносамент на конейнер, чи на карго, забув як іменується). Щодо хитрожопої компанії Міст: трекінг ваших відправленннь вони бачать і на широко відомому ММПО на вул. Зеленій не просто так "затримуються" посилки. Була історія роки три тому, коли в мене одна посилка вже приїхала в місто, а інша зайшла на ММПО. Завернули першу: "митниця не подивилась", а потім: так тут перевищення - плати. Нажаль не зберіг скріни. Гризтися прийшлося довго, з наданням і виписок і т.п.
  13. Я думаю, никто нотариально не оформлял, т.к. не существует права собственности на данные объекты. Об этом написано в уставе кооператива или садового товарищества. Из практики: вопрос решается председателем на основании свидетельства о смерти наследодателя и документов наследника + вступление в кооператив. Но это если всё тихо-мирно, явная степень родства и нет имущественных споров
  14. Перше, що видав гугль: https://minjust.gov.ua/m/str_9266
  15. Заява про вступ в права спадщини подається виключно за місцем відкриття спадщини. Можна заяву надіслати поштою, але має бути нотаріально завірений підпис спадкоємця. Щодо розцінок на ведення справ спадщини вже кілька років, як розцінки державних нотаріусів прирівняли до приватних. Але приватний нотаріус підпише з вами ще договір нотаріального супрводу, якось так.
  16. Посмотрите на Инструмент-сервисе - там всякие есть, я думаю, про 3кГрн. вопросов не будет, а Китай есть достаточно хороший.
  17. Предмет нехитрый, делался без эскизов, по необходимости. Работает.
  18. Так, исходя из Вашей таблицы, перебор должен быть выключен. Я так понимаю.
  19. Лот скінчився

    • Продаж
    • Состояние: Новий зі зберігання

    Винт М4х35 с полукруглой головкой, прямой шлиц, без покрытия, цена за 10шт.

    3,00гр

  20. Лот скінчився

    • Продаж
    • Состояние: Новий зі зберігання

    Винт М3х18 с полукруглой головкой, прямой шлиц, без покрытия, цена за 50шт.

    5,00гр