KabaH

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    46/4,96
  • Публікації

    53
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача KabaH

  1. Який крок різьби ?
  2. Різьба права чи ліва ? Який крок різьби ?
  3. Шестерня працює до сих пір. Недавно нарізав різьбу М30х3.5 150мм на сталі 45, навантаження для такого станочка відчутні, ніяких проблем з шестернею не виявлено, Візуально зноса не зафіксовано, я в шоці .... ніколи б не повірив якби хто сказав
  4. Так він на тому відео якраз і знімав його неодноразово і перевіряв після зняття-установки чи є биття.
  5. якщо торець проточений/прошліфований перпендикулярно осі конуса за один установ, то при такій посадці ніякої ромашки не може бути в принципі.
  6. Ось тут до речі цікаве відео про патрони, планшайби і посадки. Автор посадив патрон на конус маючи натяг в 4 десятки і аргументовано стверджує що зробити планшайбу не є супергеройством, бо допуски на посадку там дуже широкі.
  7. Бачу що ви загружені заказами, то ж ризикнув взяти цього китайця. Сів на конус шпінделя всією поверхнею, щуп 0.02 ніде не лізе. Без розточки кулачків на 150мм вильоті биття 5 соток. Перед цим був білоруський патрон з планшайбою яка зпвжди сідала криво на конус. Думаю після розточки кулячків буде пару соток.
  8. А стосовно таких китайців хто може щось сказати ? https://instrumentservis.ua/products/patron-tokarnyj-3-h-kulachkovyj-f-160-mm-7100-0027p-na-konus-m4-tip-2-fuerda.html
  9. Купив одну з двох. Підійшла до хобота 676п.
  10. Дякую. Не звернув увагу. А втулка під який діаметр серьги ?
  11. Який посадочний діаметр ?
  12. В результаті заварив TIG-ом нікелелевою присадкою ПАНЧ-11, на гарячу з попереднім прогрівом і повільним охолодженням. Тріщин немає, поки тримається.
  13. Перестали включатися подачі. Вскритіє показало лажу в механізмі переключення - зломалося вушко в якому сидить вал від ручки перемикання подач. Якийсь кулібін насоплявив сваркою і деякий тривалий час воно навіть трималося, але потім пришовна зона дала тріщину. Питання до публіки, якщо знайти деталь донора, чи вдасться все вирішити простою заміною ? Бачу що деталь штифтована і не факт що вдасться просто замінити. Чавун доводилося зварювати ТІГом з нікелевою присадкою, але деталь складна і не факт що зварне з'єднання не спіткатиме попередня доля. Буду вдячний за поради.
  14. Походу ви праві. Це системна болячка. Замовив іншу коробку, а там точно така ж сама лажа, тріщина через усе вухо. На моїй коробці де варили ледь дістав кругляшок серцевини, довелося гріти посадочне місце пропаново-кисневою горілкою, хоча вона має виходити легеньким вистукуванням. Походу після зварювання деталь повело.
  15. Не могли б ви більш точно заміряти розміри ластохвоста ?
    Все Ок!
  16. Проблема була вирішена. Я виявився лошарою і неправильно включив мікроперемикач в коробці швидкостей який вимикає двигун. В результаті шпіндель крутився коли ручка на коробці була у верхньому положенні, а в цьому положенні немає фіксації швидкості.