Богдан 1987

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    2/5
  • Публікації

    1 205
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    7

Усі публікації користувача Богдан 1987

  1. Навіть незнаю з щого почати?!? почалося все ще із школи. Я дуже любив всяке залізяччя, але мої погляди не схвалювали мої батьки. Всупереч мені вони робили все щоб я противився даного захоплення. Я ж наоборот ще більше у нього поглинався. В нокаут я їх відправив коли сам поступив на інженера механіка УАД. І тут почалось. На виручені гроші від здачі алюміньових масляних насосів я придбав собі свердлильну стойку! Кожного тижня я їздив на ринок "торпедо" щоб подивитись на різні залізяччя, читав оголошення із надією що придбаюсобі скоро токарний але нічого за 3000 грн небуло ? . А сверлильною стойкою я тішився як мала дитина особливо коли на халяву відірвав стару ссср дрельку запущену через конденсатори бо була на 3 фази.
  2. Я в шоці! Від того що гадюки охороняються!
  3. Наскільки я розумію то в моєму випадку це гадюки. Але справа тут не в них а в тому що зараз зима і вони не повинні повзати під відкритим небом.
  4. Доброго здоров'я хлопці! Ось така чудесія!
  5. Доброго здоров'я! Доробив собі о таку дощечку (мав вільну годинку) був кусочок дубової! Дріб'язок а приємно, тай порядок... І привів до порядку одні із моїх лещат.
  6. Так сушили яблука, ягоди, гриби, насіння гарбузів.... Загалом суперова річ!
  7. Доброго здоров'я всім присутнім! Гадаю проблема у сирому комині та печі. У мене печі вже пропалені але якщо довго некористуватися то потрібно пропалювати потроху бо всеодно воно втягує сирість, а тут свіжоспечена то дійсно. Щодо майстра дійсно дивує конструкція даного "апарату". При такій конструкції духовка довго непротягне. Мушу непогодитись! У мене є піч із блятами, духовкою та пєкарською духовкою. Можу помилятися але ми в духовці ніколи не готували! Її використовували щоб зберігати їжу гарячою довший час! Принаймні у нас. Ми і досі нею користуємося! Готувати в ній нереально... Я свого часу хотів всі печі повикидати все зробити на газ і електрику! Мій дідо не дав цьому добра... як добре що так вийшло! От зараз дров у мене вище голови, світло вимкнули не біда! Оберемок дров і благодать!
  8. А якщо замість чавуну дати мідь?! Бо чавуну такого розміру немаю а мідна полоса присутня! Ще є нержавійка але то мабуть ...нє!
  9. В момент творіння цього чуда я бачив це так як получилося...! Доречі підшипники не купую бо їх також з роботи тягаю! Їх якщо міняють то масово всі і багато незважаючи на стан. Нарахунок кувалди це не кувалда!😁 Перекидався по майстерні противовіс від ваги от я його і запхав як противовіз. Навіть при обриві стрічки йому далеко до голови бо є обмежувач. За чавунну плиту незнав прийму до уваги!
  10. Мастив вже всім чим можна! Результат один! Але то небіда бо вирішив тим способом який особисто мені подобається! Виставляю на загал ще одне моє творіння із "гімна і палок " (точніше з того що мали на господарстві) Роліки узяв б/у із роколь, на роботі їх міняли і викидали. Я покрутив в руках і зрозумів що викидати їх неможна, єдине це замінив підшипники. Лєнту склеювання сам але попробую придбати готову бо у мене на місці склейки виходить горбик. Апаратом задоволений, всі тести пройшли на добре тепер є намір розібрати і помалювати.
  11. Можливо хтось має кожух гітари лт 10 Готовий придбати! В противному випадку буду ліпити сам...
  12. Справа в тому що навіть при новій пружині та сама проблема!
  13. В той час коли мене немає вдома (а це дуже часто буває) і мій батько користувався сверлильним йому часто пружина зіскакувала!! Тай мені особисто неподобалось що при пружині зворотній рух йшов на прискорення і як результат в кінці був удар. Яж підібрав вагу таку що зворотній хід іде плавно і рівномірно! Те що я вигадав сам сверлильний не постраждав! Все можна демонтувати за 5 хв.
  14. Доброго здоров'я усім хто в темі! Давно мене не було... Надумав трошки оновити сторінку... Мав недавно трішки часу, вирішив зайнятись своїм 2М112. Пофарбував і переробив механізм підйому шпінделя. Прошу тапками сильно не бити! Сам особисто втіленим у життя задумом задоволений як слон. Якщо бути відвертим то мені так навіть більше подобається... Це суто моє бачення і моя думка, робив з того що валялося. Можливо комусь сподобатися і хтось повторе...
  15. Передвечірок! На маленьке село опускається туман. Тиша, не чути півнів, корів навіть собаки і ті ліниво порозлягалися на своїх подвірях! На одному із дворів кум до кума. - Куме мені наші хлопці доложили що на нас суне двіста тисячне військо москаля! - Та ви шо, куме... от халепа от біда! - А чого біда...? - Та у нас на цвинтарі і так місця мало! Де ж ми їх ховати будемо!
  16. Років 5 назад я би на Вас образився! На даний момент... Хай так буде! Ваша правда! Ви цілком праві! ?
  17. Шо за фігня??? Звідки Ви знаєте скільки я зробив для "сходу"? І взагалі звідки Вам відомо де я "сиджу" ? Те що під аватаркою це те місце де я народився і де моє серце! І читайте уважно браття я виразив свою думку! Чи ми вже не можемо цього робити?! А можливо будемо хлопати тим хто підлаштовується під любих?! А раз Ви хлопці згадали поважний Львів то знаєте зі Львовом варіант сходу не ппойшов би! І у цьому я впевнений! В той час як ми збирали допомогу на передову і відправляли все що могли дехто з приїзджих зі сходу у нас веселилися і на пропозиції щоб допомогти буть чим мордою завертали! Звісно не всі але багато!
  18. Доброго здоров'я хлопці! Гарне питання підняли! Важко мені уявити що би мене змусило залишити домівку і піти світ за очі... не квартиру не машину а рідну батьківську хату край села. Мій дідо був переселенець ( операція "вісла") як Він сумував за рідною хатою, то дуже важко. Гадаю але то хлопці тільки моя скромна думка, а я хлоп з села і люблю коні ! (О то мене понесло) от значить якщо прийде та нечисть до мого краю то зберу діточок своїх (а Бог мені дав їх трьох двох синів і донечку) дружину і зробимо збори і мабуть відправлю їх подалі на щастя є така можливість! А сам як годиться гарному газді буду зустрічати "гостей " Майстерню я би не віддав хоча вона мені також дорога але сам би не мав і їм зась. Пару розтяжок і каністри з бензиною зробили би свою справу тай хоча б одного сіроманця забрали а для такої справи нічого не шкода! І взагалі москаль буде йти туди де має хоча б трошки підтримки а де дадуть по гриві то неполізе! То я так гадаю! Автору теми: не депресуйте, любі рішення потрібно приймати на холодний розум і спокійно! Навіть якщо подивиться на Вас смерть то зустріньмо її так щоб слава про нас ще довго жила у спогадах нащадків!
  19. Кількість зубів немає значення! То на саморобну гітару! Як то кажуть фантазія немає меж!
  20. Шестерні якщо модуль 2 то взяв би!
  21. А де берете? Можливо є інтернет магазин який?
  22. Класно придумали із палаткою! Шкода пора така що дня мало тай холодно...! Проте добре що вже в себе. Помалу зробите! Сил і терпіння Вам!
  23. Доброго здоров'я хлопці! Маю намір "склепати" гріндера. Робити буду із того що маю в дома! А назбиралось чимало.... Тому до знавців маю питання. Де купляєте лєнти? Розумію що можна і самому склеювати але то ще зарано! Яка оптимальна довжина? По ширині те саме. Хочеться золоту середину!
  24. Дякую за побажання! Чесно кажучи я незнаю як воно в плані пожежної безпеки?! Горіти воно буде але само точно не спалахне. От нарахунок вологостійкості і те що хробачки не захочуть того дерева їсти це точно. Ми розбирали раз одну стару хату то я Вам скажу що дерево було краще ніж у поруч побудованої нової, і все було запущено переробкою! Звісно зараз є спеціальні засоби які коштують досить а головне що ніхто не застрахований від підробок. В принципі я нікому не навіюю. Це просто моя думка і я так роблю...!