Антипионер

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    26
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Антипионер

  1. Вітаю всіх майстрів. Стоїть задача різати алюмінієву трубу діаметром до 30 мм під кутом 90 градусів. Як можна бюджетно вийти із ситуації? Які торцеві пилки дають номальну точність? Розглядав Метабо CS 23-355, але люди скаржаться на кривий різ. Можливо краще пошукати стійку під УШМ якісну? Хоча це теж нелегка задача.
  2. До речі, вчора був в магазині і продавець для цих цілей порадив то саме - торцовку по дереву і пильний диск по алюмінію. Якщо взяти макіту, то можна вкластися в 6 тис, що в принципі прийнятно. Мацав також торцовку по металу - дуже вона громіздка, і для моїх цілей не зручна буде.
  3. Подивився я на ті стійки в ютубі, а також саморобні готові рішення на O_L_X. Мені здається, то не серйозно. Буду вивчати варіант з торцовкою, бо на перспективу вона має більше переваг ніж стійка для ушм.
  4. Дякую за розгорнуту відповідь. Торець має бути під прямим кутом, +- пару градусів. Різати треба раз на місяць, але цілий день.
  5. Хаммер, і Садам привіт. Токаря залучати не хочеться, бо треба все самому робити. Сплав з яким працюю ад31т5. Ріжеться болгаркою, звичайним абразивним диском на ура. Девольт геть недешевий для таких цілей. В районі 5 тис можна нормальну торцову пилу взяти?
  6. Багато бачив в ютубі роликів, але ще не вивчав. Якщо нормальну можна купити в районі 1 тис грн, то краще купити.
  7. Поворотний механізм до лещат ще шукаю. Хтось спритніший за мене у Дяді Уєфа викупив.
  8. Куплю губку для лещат 140*28.5 міжцентр 90 мм. Поворотний механізм, посадочний діаметр 180, міжцентрова відстань 147. О96-97В-16-4З Сергій.
  9. bermyd, наче воно, яка ціна? Дядя Уєф, поміряйте, будь-ласка, кільце по зовнішньому діаметру. І там же ще має бути прижимна частина.
  10. Всім привіт. Спалив вщент свою болгарку Фіолент МШУ 2-9-125Э. Таку саму купувати не хочу з ряду причин і хотілось би щось краще. Від асортименту, що зараз доступний, розбігаються очі. Хто чим користується? Дякую за відповіді. UPD. Звів усі дані в табличку.
  11. Взяв макітру. Надивившись ютубів зразу розібрав і перевірив чи не підробка. Всім дякую.
  12. Дякую за розгорнуту відповідь. Дана тема за короткий час перетворилась в лікбез з відгуками, і я надіюсь, що допоможе не тільки мені.
  13. Не знаю, чи є ще люди, що так прискіпливо вибирають такий простий інструмент, як болгарка? Вчорашній тест показав отаке: вага, що вказується на сайтах в руці відчувається геть по-іншому. Можливо грає роль розподілення ваги. Я очікував, що спаркі 750/850 буде легша, а виявилось, що ні. Makita 9558HNG та DeWalt DWE4057 дуже схожі, в руці сидять практично однаково. Блекдекер тільки зняв з вітрини, так і повісив обратно. Можна зробити висновок, що навіть клас малих болгарок з короткою ручкою ділиться ще на три різновиди: легка, середня та важка.
  14. Був в епіку. Блекдекер важкий, спаркі теж. В трійці лідерів дві макіти і девольт. Треба переспати з цим.
  15. Наштовхнувся на Sparky MB 1200 CE. Регулювання обертів має, що інколи зручно. Потужність 1,2 кВт при вазі 2 кг. Хммм
  16. Mister, довга ручка, не годиться.
  17. kolos450, дякую. Крута комплектація, але далеко не в бюджеті. FRM Garage, прийняв, дякую. Помацаю її при нагоді. david.k, виходить, що в ціннику 1800 грн маємо DeWalt DWE4057, Metabo W850 і Makita 9558HNG. Треба всьо міряти.
  18. Я зараз стою на роздоріжжі взяти щось більш-менш до 2000 грн. Або взяти отаке чудо за 550 заради експерименту. По корпусу геть на макіту схоже.
  19. Так отож. Але Фіолент більше не хочу ні при яких умовах. Чого тільки вартує заміна підшипника на конічці - без гідропреса не підходь.
  20. bioname, Metabo W 780 знята з виробництва. Замість неї є W850 приблизно за 1800 грн. За цією ціною також є Makita 9558HNG Голова обертом