Владимир78

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    3/5
  • Публікації

    12
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

0 Нульова

Про Владимир78

  • Звання
    Учасник
  • День народження

Персональна інформація

  • Країна
    Украина
  • Імʼя користувача
    Владимир
  1. ,Цікавить магнітна плита.
  2. Потрібна допомога в виборі частотника. Купляти планую на аліекспрес, підкажіть який краще та яка між ними різниця https://a.aliexpress.com/_mt050qy і https://a.aliexpress.com/_mNIaUvK
  3. Ще питання, якщо з'єднувати за допомогою втулки на гарячу то який натяг робити і на яку глибину садовити.
  4. Потрібна допомога. Маю зламану напіввісь, яку потрібно реставрувати, підкажіть методи реставрації. Мені нашвидку виготовили втулку на двох шпонках але їх розбило. Можливо хтось візьметься за ремонт. Вал 40мм. не закалений.
  5. Є в мене токарний 16б04, коли купував то не замітив що зламаний супорт, брав по ціні металолому, тому дуже не придивлявсь. Цілого не знайшов, тому вирішив варити, накупив різних електродів по чугуну, марка наче ЦЧ 4, та ще якісь круті, марку вже не пам'ятаю. Надивившись інтернету почав варити, без підігріву маленькими швами, щоб не допустити нагрівання більше 60 грн. Результат був не втішний, пробував і електродами обмот. мідною проводкою , всерівно при повному охолодженні були тріщини. Тоді попробував напівавтоматом звичайною проводкою і заварив, вже років 4 тримається, варив дуже малими швами. Тому якщо не має іншого варіанту можна і спробувати заварити.
  6. Цікавить, написав в приват. Можливо хтось має паливо до моторів, чи знає де можливо придбати ефір.
  7. Шановні форумчани, маю на обмін деякі запчастини для станків, зовсім нові, можливо комусь потрібні. Вали ШВП. якщо я вірно розумію поперечних подач токарних 16к20та 16б16 ЧПУ. Втулки 3г71.Мені потрібні магнітна плита, невеликих розмірів, компресор гаражний, в мене Міол, згорів двигун. Потрібен генератор бензиновий,можна з непрацюючих двигуном. Пропонуйте.
  8. Підкажіть чи можна перевезти токарний станок 1и611, маю легкову Рено Меган універсал та прицеп. Чи шукати інші варіанти. Може хтось знає яка вага окремих вузлів. Як важко розбирається.
  9. Потрібно продовбати шпонпази 12 мм. у шківу варіатора матеріал чугун глибиною 110мм. Діаметр шківа десь 500 мм. Шпонпази один відносно одного на 180 градусів. Жду пропозицій.