SkosarV

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    1 093
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    7

Усі публікації користувача SkosarV

  1. Прийшов час придбати компресор і став перед вибором. Роботи виключно для побутових цілей ...продуть, накачати, покрасити. А який взяти 24 ...50 літрів ? Плюси і мінуси сучасних компресорів ?
  2. Сьогодні вже пофарбував =) вирішив не сильно вдаватись в технологію краски, знайшов вдома чорну краску та і все гарно вифарбував =) фарбую вже не перший раз, на Ниві було пофарбовано бокові силові дуги, багажник на дах , та кенгурятник спереді авто. Фарба тримається чудово але сохне дуже довго.
  3. Доброго здоров'я , давно не відвідував форум бо кучі кучі справ ,тому вирішив поділитись ось такою "штукою" змайстрував кріплення запасного колеса для автомобіля НИВА, так як ринкова ціна оригінальної не сильно тішить ну і якість Г*МНО Тому взявши все необіхне " пошла душа в пляс " 1 1.5 метра профільної труби 50х50 2. Замок та " шар " із причіпа 3. Натхнення та кусок швелера
  4. Вже все перенесено, номер знаходитсья зліва на бампері , до нього зроблена світлодіодне освітлення номера , а на саму " калітку " запаски прикріплена led фара для підсвітки під час заднього ходу.
  5. Доброго здоров'я шановне панство як перекинути встановлені програми з одного комп'ютера на інший через USB флешку ? скачувати інсталятори немає сенсу, бо мої програми ( для обробки фото відео , adobe photoshop . Lightroom і тд ) заряжені на готові кольорові фільтри, шкода з ними прощатися
  6. Друзья выручайте, хочу сделать плоскошлифовальный станок .Хочу услышать ваши идеи , свои проекты , удачи и поражения .
  7. Свершилось , долгое время искал токарный , как вдруг мне предложили бесплатно 1а62 но о работе на нем практически ничего не знаю ( паспорт перечитал ) . Кто работал кто знает , отзовитесь =)
  8. Доброго дня шановне товариство, назріло таке питання про встановлення електогідророзподільника з комбайна ДОН 1500 на комбайн СК-5 "НИВА" ( оновити систему з ричагів на кнопки) Так от як правильно його встановити і підключити ? Чи мають подібні розподільники "плаваюче положення " ?
  9. На данный момент я понял что плавающего положения не нужно, но в недрах интернета найдено исполнение пульта управления с блока свеклоподъемников, без реле, напрямую к распределителю Как думаете, имеет место быть такое исполнение ?
  10. Сніговий апокаліпсис не дає носа висунути з двору, завтра постараюсь забрати
  11. Добре, дякую
  12. Скажіть будь ласка мені відправляли? Бо смс не завжди приходить він НП
  13. Але якщо подумати не завжди залишають рідні двигуни на верстатах, от взяти 1К62 там 10кв електродвигун, для домашніх потреб це за дужо, ставляють 4-5 кв і йому за очі досить + частотник. В господарстві у людей є січкарні, корморізки там такі ж двигуни. Тому в РЕМ без різниці чи ви корм ріжете і стружку ганяєте.
  14. От читаю тему і в голові картинка звичайного вечора, лампочка тусклішає значить всі сусіди вдома все в них добре працює Від самогонного апарата до мікрохвильовки. ( вечірних сварщиків поряд немає) Напруга дуже слаба для населлення, а станок буде "садити" її майже так і ТЕН для підігріву води.
  15. Ролик 1тип-30х10.5,посадка 10,шаг 1. до 4 шт В принципі просто цікавлять ролики будь якого кроку бо немає ніяких
  16. теж взяв би дякую
  17. Календар Календар =) МИ ТАКИ ЙОГО ЗРОБИЛИ
  18. Візьму фрези і витяжку дякую
  19. нуу... є станок "ОЛІВер " http://www.lathes.co.uk/oliver/index.html
  20. Хочеться в цій темі побачити ваші варіанти по зберіганню інстумента, раціональному розташуванні його біля верстатів для швидкого доступу при роботі. "Милости прошу к нашему шалашу "
  21. Доброго вечора шановне панство , хочу почути ваші пропозиції, критику і взагалі загальну думку по питанню висказаного в заголовку теми. Зробили до жнив подрібнювач соломи для СК-5 як на забугорному комбайні... із старого пристрою ПУН-5 фото з інтернету після переробки і "обрізання " з правого боку залишається близько 30см валу який виглядає за габарити подрібнювача, його треба вкоротити. Як це зробити не знімаючи вала ( труба діаметр 100мм )