Seeker157

Користувачі
  • Продажи

    3/5
  • Покупки

    4/5
  • Публікації

    585
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    2

Усі публікації користувача Seeker157

  1. Габарити 2м112
  2. Гарний варіатор із підножного не зробиш(чомусь так думаю,бо свого часу так і не вийшло). Тут думаю частотник бюджетніше вийде.
  3. Вітаю всих. Вже казав Дімі,те саме що і Віктор,ставити те що є,і потихеньку шукати підходящий двигун. Як на мене, на свердлілку (та й на фрезер) непоганим варіантом був би двигун постійного току з ШИМ регулятором.
  4. Згоден ,питання можна вирішити тумблером.. Але я мав на увазі що на токарному станку,працювати кнопками ,особливо коли звик працювати ричагом дуже погано. В ідеалі,як на мене частотник+джойстик. В електрообладнанні,Ви знаєте не реву від слова геть. Але реверс і ричаг можна реалізувати і з другими варіантами підключення.
  5. В мене зараз такий стоїть,не зручно,на токарному треба щось подібне але з двома кнопками. Без реверса дуже погано,особливо нарізати різьбу,ще те задоволення.
  6. Почекай трошки,вчора мій сусід забрав 1,1 кВт 380в,сказав випробує зайде. По ідеї повинно бути підключення до 220,регулювання обертів і реверс. Що він там начудив,і як воно працюватиме незнаю,але як буде норм то собі способую на станок поставити.
  7. Згоден,але мова йде про роликові підшипники,терміну життя думаю вистачить. Почекаю результату Діми.
  8. За те діло вкурсі. Але судячи із схем 6м, дистанційного кільця немає. А значить меньше мороки в регулюванні.
  9. Доброго дня шановні. На відео,верхній шпіндель,де автор хоче застосувати два роликові підшипники по схемі >|< раніше використовувався на ТВШ3 Енгельс. Але там натяг регулювався гайкою на кінці шпінделя. Чи вдасться це зробити кришкою невпевнений.
  10. Доброго дня. Прошу закрити тему.
  11. Доброго вечора шановні! Пропоную обмін,в мене є така мікрокоординатка,скоріше за все виготовлена для обробки виробів з каменю. Має діапазон переміщення по осях 45*45 мм, Розмір/ гвинтів М8*1, ванну для ЗОР, пластина з Т-пазами виготовлена з нержавійки. На обмін цікавить: оснастка для шкільного токарного,механічні різці (Китай)12×12, обертові центри. Ну і як варіант пластини сталі N690. Якщо кому цікаво, пропонуйте варіанти.
  12. То не з двигуна,а з компресора,от по моделі не скажу.
  13. Доброго вечора,шановні! Коробку з А чим вона вам не вгодила,з нею якісь проблеми,чи швидкостей не вистачає.
  14. Залишилось: 54 роки та 2 місяці

    • Продаж
    • Состояние: Б/К - все працює

    2 200,00гр

  15. Доброго ранку. І навіщо Вам цанговий патрон, він вирішить проблему точності? Щоб привести станок до тями,Вам уже казали,потрібно дві речі,індикаторна стійка з індикатором+скалка(не зажимання чогось в патрон,а скалка яка вставляється в конус шпінделя). Ви впевнені що конус шпінделя,куди вставляється цанги не кривий? Повірити його можна знову ж таки тільки індикатором. Можу Вам надіслати індикатор(скиньте адресу в приват),простий китайський,поміряєте повернете мені не горить.
  16. Доброго дня шановні. Велике спасибі Вам за небайдужість,і Вашу допомогу! Дякуючи Вам вдається викручуватися. До 20 поки лікарняний,а там в ТЦК ,і вже будуть вирішувати що далі. Має бути реабілітація,а от скільки дадуть на неї незнаю. Загалом ,по прямій вже можу йти майже без палички,а от підьом,спуск,поворот віддає в коліно. Окремо хотів би подякувати Арсену і Степану,аби не вони,цієї теми не булоб. Щиро вдячний всим.
  17. Щиро дякую всим Вам за допомогу. Відправка мала бути пару днів назад,а розповів про це лише сьогодні,і можливо не правильно пояснив. Дякуючи Богу,психолог коли проходив тестування на відправці,все таки звернула увагу на ногу. І воєнком зняв з автобуса, дав пару днів,а ні то поїду так. Довелося набратися купу боргів,зробив артроскопію лівого суглобу. Поки буду місяць на лікарняному,а там вже що скажуть. Безмежно вдячний Вам за увагу і допомогу,також окреме спасибі Арсену і Степану. Сам ніколи б не наважився . Дякуючи Вам поверну борги,ну і ще реабілітація, більше мені не потрібно. Ще раз дякую.
  18. Доброго дня. Маю одноциліндрову електростанцію,цікавить оснащення для невеликих токарних. Якщо Вам буде цікаво,то можна було б обмінятись.
  19. Мені здається,що слой фарби занадто товстий,вона заливає місце контакту. Ну і як колись мені радили,і Вам теж казали,потрібна плита і інший інструмент. Без нього Ви ризикуєте все запартачити,виправити буде важко. Розумію що Вам хочеться бистріше,але краще зробити нормально.
  20. А як і чи Ви заточуєте свердло? Як не крути,навіть при правильній геометрії станка,бабки і т.д. якісь пару хвилин плюс мінус ,трохи не доведена ріжуча кромка на такій довжині дають похибку. Найточніші ,і правильніші отвори при заводському/механічному заточуванні. Свердлив правда 120 мм,але різниця відчувається.
  21. Доброго дня. Є такий варіант,тріщин немає,яма в районі патрона,ну і хтось намагався "шабрити".
  22. Доброго дня . Обміняю шестерні гитари,токарного верстата 1М61, на масленки для токарного 6 мм 10-12 шт.
  23. Доброго дня . Пропоную б/в магнітолу,для обміну на частотник 1.5 кВт.
  24. Доброго дня ,шановні! Хочу попросити ,допомогти з кресленнями поперечної подачі,на токарний ТВ4. Можливо в кого є,буду вдячний за допомогу. Дякую.