Олек77

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    2/5
  • Публікації

    509
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    4
`

Олек77 останній раз здобув день на березня 16

Олек77 має найбільш улюблений контент!

Репутація

185 Відмінна

Про Олек77

  • Звання
    Реєстрація
  • День народження 27.12.77

Персональна інформація

  • Стать
  • Країна
    Украина
  • Імʼя користувача
    Олексій

Налаштування Барахолки

  • Мінімальна сумма для пропозиції
    0

Відвідувачі профілю

1 838 переглядів профілю
  1. От дивіться: https://kraftpowercon.com/product/flexkraft-plating-rectifier шведи роблять. Реально класні недешеві випрямлячі. Мабудь найкращі у Європі. Як вважаєте? На яких комплектуючих?
  2. І що, бувало таке, що магніт не бере, а купорос міднить?
  3. Особиста думка - повірити що це аустенітна сталь. Нікель чи марганець там аустенізатор - то не магнітом визначати. А корозія може бути і через термообробку/термовплив, може бути через вплив кислот (соляної), навіть від зберігання без накриття, якщо зверху була навалена чорна сталь. Точніше - рфа-пістолет (на багатших прийомках металобрухту буває) чи хіманаліз.
  4. На 5016 то подібне... але треба викраску до верстату притуляти. Бо по фото визначати - невдячна справа...
  5. То Ви його лугом розтравлюєте. Переробка анодування зняття лугом більш-менш надійна тільки перший раз, друга - вже розміри відчутно змінюються, третя - змінюються настільки, що деталь часто вже замовника не влаштовує. Тому що така природа анодування - створювати покриття з матеріалу самої деталі. Поліетилен, поліпропілен, пвх (то матеріали сантехнічних труб/заглушок до них) стійкі і у лузі, і у кислоті. ФУМ-лента теж стійка. Або лити конічні корки з https://silikoni.com.ua/skl50/ Лити можна просто у форму з глянцевого паперу (я користуюся старими рекламними буклетами з виставок) клеїти папір - скотчем (в жодному разі не пластиліном).
  6. https://www.hangon.com/en/product/5299 Отакі варіанти є. Тільки проблема - менше коробки не продають. З силікону двокомпонентного можна лити. Хоча анодування ніби не сильно профіль різьби змінює.
  7. Я і не раджу індуктивний - раджу оптичний. Він теж менш точний ніж енкодер, але того може цілком вистачити.
  8. Один нуль на коло = накопичення похибки (відповідно танці по її відловлюванню). Мітка на кожну позицію = по суті те ж саме, але похибка повного кола скидається на кожній позиції, а міжпозиційна може бути і не важлива .
  9. Оптичний Bup-50. От повірте, багато яких проблем позбудетесь.
  10. Які порошки? Кашицю з водою. Зубною щіткою і шкрябати. Хоча, у Вас там і без отворів проблем зі знежирюванням вистачало.
  11. Повірте, я не буду з Вами сперечатися. Навіть не буду питати нашо в соді варили (мабуть шоб м'якше стало). Просто спробуйте зробити так, як я написав.
  12. Розчинниками знежирювали? Фреонами? Чи побутовими? Я би спробував старий добрий спосіб: зубна щітка та зубний порошок чи вапно. Кашицею ретельно протерти і змити теплою водою. І так три рази. Тільки в рукавичках.
  13. Та не допоможе ванна - пригляньтесь: неякісне покриття в основному там, де було незручно добре знежирити. Бо знежирення тряпочкою та розчинником = знущання над гордим словом "знежирення".
  14. То мало бути т.зв. "холодне оксидування" тампончиком?