Олек77

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    2/5
  • Публікації

    523
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    4

Усі публікації користувача Олек77

  1. Колись у молодості (у музикантів гралися) здалося гарною ідеєю - шнурок окремо, блок розеток - окремо. Швидко пройшло, бо, через безмозглість, часом шнурок від розетки тягнеш, ну і десь мацнеш ручкою... раза два вистачило.
  2. Скажу так: Намагаюсь робити конструктивно, щоб діаметр був не менше товщини. Якби десь треба було зробити отвір 6,2, під болт М6 у 10мм - разово - поматюкають хлопці, але зроблять. Як підійду з питанням отвору під нарізку різьби М5 у листі 10мм (волоконним лазером, ага) - та то на все життя клеймо "Феєричний дебіл!"
  3. мало хто в 10мм отвори під м5 лазером гарантовано візьметься робити.
  4. Хочете дешево, але якісно = чекаєте 3 тижня. Хочете якісно, але не надто дорого = 1-2 тижня. Неякісно і не сильно дорого - днів 5. Неякісно, дорого, з Вашого матеріалу, але швидко - то й у 2 дні вийде.
  5. Притому, отак щоб довгостроково повторювано, на реальнопрацюючих, навіть Трумпфах, навіть на азоті, навіть на тонкому рівному якісному листі, ті 5 сотих швидше міф, ніж реальність...
  6. А як, не дай Боже, тривалий блекаут і акуми сіли? Чи все ж є секретні "крапочки", щоб зовні відкрити?
  7. Осбб встановили камери. Опорний пункт поліції у нашому ж будинку. Кожний має робити свою справу. То трохи печалька...
  8. Згідний. Креслюночок би полегшив пошук виконавця. Навіть два: Є отаке.пдф Треба отаке.пдф
  9. Чому погано? Магнітний замок і камера (камера на безперебійнику). Один раз поганця зловите на гарячому - все оплатить, ще й під'їзд відремонтує аби не сісти.
  10. немає електроенергії = двері відкриті (не заблоковані), бо ж там двері електромагніт тримає.
  11. .Міднення це процес "катодування", а не анодування. Притому на алюміній мідь покласти так, щоб воно трималося досить заморочливо. https://metallchemie.kiev.ua/гальваніка-деталей-київ/ - оцих хлопців запитайте, вони сталь/цам/алюміній міднити (і не тільки міднити) вміють.
  12. Десь їх не ставили, навіть якщо спіраль відкрита. Десь ставили, коли спіраль закрита. Особиста думка: краще поставити, бо як розжарений предмет щипцями/кліщами тримаєш, то воно само по собі небезпечне. А як ще трохи током вдарить - тим більше.
  13. Ніби добре. Просто не видно підключень з іншого боку терморегулятора, а вони там є/мусять бути. Ті два білих дротика від вимикача заходять у терморегулятор (живлення 220В АС). А інші два дротика, теж білих, виходять з виходу терморегулятора до твердотільного реле (0-32В DC з обов'язковим збереженням полярності).
  14. От дивіться: https://kraftpowercon.com/product/flexkraft-plating-rectifier шведи роблять. Реально класні недешеві випрямлячі. Мабудь найкращі у Європі. Як вважаєте? На яких комплектуючих?
  15. І що, бувало таке, що магніт не бере, а купорос міднить?
  16. Особиста думка - повірити що це аустенітна сталь. Нікель чи марганець там аустенізатор - то не магнітом визначати. А корозія може бути і через термообробку/термовплив, може бути через вплив кислот (соляної), навіть від зберігання без накриття, якщо зверху була навалена чорна сталь. Точніше - рфа-пістолет (на багатших прийомках металобрухту буває) чи хіманаліз.
  17. На 5016 то подібне... але треба викраску до верстату притуляти. Бо по фото визначати - невдячна справа...
  18. То Ви його лугом розтравлюєте. Переробка анодування зняття лугом більш-менш надійна тільки перший раз, друга - вже розміри відчутно змінюються, третя - змінюються настільки, що деталь часто вже замовника не влаштовує. Тому що така природа анодування - створювати покриття з матеріалу самої деталі. Поліетилен, поліпропілен, пвх (то матеріали сантехнічних труб/заглушок до них) стійкі і у лузі, і у кислоті. ФУМ-лента теж стійка. Або лити конічні корки з https://silikoni.com.ua/skl50/ Лити можна просто у форму з глянцевого паперу (я користуюся старими рекламними буклетами з виставок) клеїти папір - скотчем (в жодному разі не пластиліном).
  19. https://www.hangon.com/en/product/5299 Отакі варіанти є. Тільки проблема - менше коробки не продають. З силікону двокомпонентного можна лити. Хоча анодування ніби не сильно профіль різьби змінює.
  20. Я і не раджу індуктивний - раджу оптичний. Він теж менш точний ніж енкодер, але того може цілком вистачити.
  21. Один нуль на коло = накопичення похибки (відповідно танці по її відловлюванню). Мітка на кожну позицію = по суті те ж саме, але похибка повного кола скидається на кожній позиції, а міжпозиційна може бути і не важлива .
  22. Оптичний Bup-50. От повірте, багато яких проблем позбудетесь.
  23. Які порошки? Кашицю з водою. Зубною щіткою і шкрябати. Хоча, у Вас там і без отворів проблем зі знежирюванням вистачало.