troll

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    10/5
  • Публікації

    133
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    1

Усі публікації користувача troll

  1. Подивився як індуси варять металеві ліжка. Наловився "зайчиків" і іспанського сорому :-)
  2. https://youtu.be/x_xnokOYNVE
  3. Мені NCstudio подобається. Воно в PCI слот втикається. Не глючило ні разу. А от китайський novosun, чи якось так, по юсб глючив як скажений, я навіть станка став побоюватись :-) Ардуіно нано на порядок надійніше працювало.
  4. я тепер лайки не можу ставити :-(
  5. Пробовал на ноуте с десяткой и ХР-ихой, потом подключал к старому системнику с ХР, к ноуту подключал без юсб удлинителя. При фрезеровке может работать нормально, но иногда может развернуть кусок текста или картинки. Может при фрезеровке загнать фрезу хрен знает куда, но потом, остановив программу и подняв фрезу, вижу что координаты по Z на месте. Контролер Novusun, файл конфигурации дал производитель станка. Еще заметил, пока станок прорезал по 0.5 мм материала ( программа написана для резки 3мм пластика за один проход, я просто выше обнолялся) работало нормально, как только обнулился ниже, чтобы прорезать толще - не адекватная глубина, и вместо кружков вырезало две дуги, смещенные друг от друга на примерно 2 мм по оси X. Mach3 крякнутый, в других работает. Спасите, кто может, может кто сталкивался с подобным.
  6. та то дополнітєльну оператівку видьорнули :-)
  7. Здравствуйте. А когда сможете отправить. Очень нужно.
  8. китайське кишенькове рішення :-)
  9. Шось я все по барахолці шарюсь, пора мабуть і тему якусь створить "внесу корисний внесок в суспільне будівництво. Купив рік назад. Не була підключена електрика. З безперебійником та набором акумуляторного інструменту поклав підлогу (мінвата, брус, осб в два слоя). Стелю ще не утепляв, жлоблюсь на пінопласт. Текста пока досить, бо як багато напишу ніхто не буде читать :-)
  10. Якщо Ви до того, що я трішки засрав робочі місця, то я як раз планував доробити ЧПУ і прибратись. Точніше, щоб не прибиратись, я вирішив доробити ЧПУ. :-) Або уточніть, що Ви маєте на увазі під "робочою майстернею"
  11. Якщо ви ризикуєте лише фанерою, краще зібрати що небудь, у Вас з'явиться невеличкий досвід, стануть зрозумілі терміни, які Ви до того не розуміли. Я зібрав один, доки що перший, малюючи і виготовляючи вісь за віссю, без загального креслення. Де-що, доводилось коректувати фрезером по металу, але не багато :-) зараз недоліки бачу, і в наступному станку врахую.
  12. Для ЧПУ, електроніки все більше, дротів відповідно, перечіпався, рвав дроти. Вирішив засунути все в корпус, щиток для електрики, в який потенціальної можна засунути системний блок, коштує дорого. Вирішив обшити свій столик міліметровим металом, він був в наявності, коралові диски рулять, фарбу і ржу з двох боків за годинку зняв. Завтра день сонячний і безвітряний, пофарбую.
  13. Мне за три-четыре дня китайцы сделали, только я доставку долгую выбрал :-( Есть мысль попробовать еще что-то заказать и оплатить быструю доставку, я там уже много понарисовывал :-)
  14. ні і трохи різних робіт в різнобій
  15. Давненько не писав. Почав весною, влітку доробив свій перший чпу. Пока стоїть лазер 15 Вт, планую китайський шпиндель 500 Вт. Поки що стоїть ардуіно геербеель. Можливо поставлю NCStudio, до нього звик.
  16. То есть, со вторым тезисом Вы согласны как говориться "снял с языка" просто дорисовываю вторую плату и буду пробовать заказать, вот и уточняю. Самому программа очень зашла.
  17. из этого пункта понятно только, что раньше трава была зеленее можно было прямым текстом
  18. Почему для хоммейд? от туда можно заказать платы на jlcpcb.com , ради этого я и решил освоить. Вроде по написанию понятно, что такое футпринт, но решил загуглить, чтобы не натупить :-) Так а зачем менять размеры КП, если там есть стандартные базы? Разве для "хом мєйда" ввиде ЛУТа, имхо. А возможность посмотреть на плату и покрутить ее почти как в живую - это же вообще, сказка :-) И "порог вхождения" у нее низкий. Я до этого спринтлайоутом пользовался, после ролика - за вечер освоил. О урезаном функционале не допонял. Там нельзя что то нарисовать, что можно в orcad?
  19. Бросайте это дело, переходите на easyeda , у Вас картинка, как будто я смотрю ролик про игры на атари :-) Вот, полтора часа и Вы шагаете в ногу со временем (пишет человек, который с последнего арткама вернулся на восьмой или девятый :-) )
  20. Я теж рік користувався, на днях випадково натис енкодер і здивувався, "а що, так можна було?" Я паяв і китайцями дешевими, і PACE ST 25 в мене є, еле Т12 форевер :-)
  21. Вытащил все кишки, поместил все в отдельный корпус. мач3 заменил на NCstudio. Три месяца полет нормальный. В процессе разборки обнаружил, что нулевой провод был припаян холодной пайкой (не путать с холодной сваркой :-) ), а экран был подключен на шпиндель, а в раене входа 220 заглушен термоусадкой.