Uldemir

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    38/5
  • Публікації

    58
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

12 Нульова

Про Uldemir

  • Звання
    Майже постійний відвідувач
  • День народження

Персональна інформація

  • Стать
    Мужчина
  • Країна
    Украина
  • Імʼя користувача
    Владимир

Налаштування Барахолки

  • Мінімальна сумма для пропозиції
    0
  1. Лестница бетонная. Три пролета. Креплений для тали нет (надо буравить стены тогда, а пространство - общественное, арендованное). Планировал нанимать проф. грузчиков, чтобы вручную занести детали на второй этаж. По условиям задачи необходимо будет оперативно разобрать станок на месте подъема на этаж. А это опять же потребует время + кран. И все это - на проезжей части, возле подъезда. Вижу в станке 4 крупных разборных детали: колонна, основание, стол и сверлильная голова (можно так же отделить двигатель). Думаю, самые тяжелые - это сверлильная голова (без двигателя) и колонна. Условно говоря, их вес примем за 150 кг (2х150 кг = 300). Двигатель: 20 кг, стол: 70, основание: 60 кг. Кран подкатной гидравлический (2 тонны) стоит дополнительно 10000 грн. Конечно, его можно будет продать по окончанию работ (но это потери по времени, силам и деньгам). Вес пианино - 300-350 кг (для сравнения). На его перевозку требуется 4-ро грузчиков. И работа эта - сверхсложная. ------------- Мои размышления таковы сейчас, что эта затея слишком сложная. Все возможно, конечно, но слишком напряжно (по совокупности факторов). И та же - дорого (за счет множества дополнительных расходов и работ). Для габаритных станков лучше всего подходит помещение на первом (нулевом) этаже.
  2. Питання в тому, що є працююче приміщення на другому поверсі. Доступ туди – тільки сходами. Є бажання встановити там свердлильний верстат 2Н118. Перекриття, начебто мають витримати. Ідея: Крок 1. Розібрати верстат покомпонентно. Крок 2. Занести на другий поверх сходами (найм проф. вантажників) Крок 3. Купити кран (такий, як використовується для ремонту автомобілів). Крок 4. Зібрати верстат із великих вузлів (використовуючи кран). Запитання: 1) Якою (по массi) є максимально важка деталь верстата 2Н118? 2) Чи може одна-дві людини розібрати/зібрати такий верстат (без надзусиль і в плановому режимі). 3) Яка максимальна величина підйому для таких кранів? Тобто, чи вдасться поставити електродвигун нагору. 4) Чи є якісь "підводні камені" у цієї витівки, які я не знаю 5) Який максимальний вантаж (за масою та габаритами) можуть підняти 2-3 вантажники на другий поверх сходами. Критика, зауваження та пропозиції вітаються.
  3. Потрібно виготовити дві деталі: 1) Насадка на сам двигун 2) Шайба-гайка Кількість: 1 комплект (2 деталі). Матеріал: Сталь (СТ45, 40х та аналоги). Розміри та деталізація - на прикріплених кресленнях. Особливості: 1) Потрібно зробити шпон-паз (під шпонку 5х5 мм, висота паза – 2.3 мм, на кресленні вказаний розмір) 2) Посадка на вал – з натягом. В ідеалі - натяг повинен дорівнювати приблизно 0.01 мм (щоб можна було насадити його на всю довжину валу, рівну 30 мм, без руйнування самого валу ) 3) З'єднання насадки та гайки – на різьбі М24х1. Пересилання готових деталей – "Новою поштою". Цікавить ціна та строк виготовлення. Пропозиції пишіть в "особистi повiдомлення ", будь ласка. Питання щодо креслень - можемо обговорити у темі.
  4. З оснастки на шліфувальний припускаю докуповувати лише алмазний олівець (та й той у мене є, як і правилка ДО-40). До них треба буде зробити базу-підставу. Круг (електрокорунд білий) – оправка (з балансувальними грузиками) має йти з верстатом. Магнітна плита - також чекаю бачити її на верстаті спочатку. Швидше за все, доведеться замовляти балансувальну оправку (конусну). А ось балансувальні ножі (у мене, правда – диски) – теж є. На мою думку - все. Більше нічого не треба для початку роботи на шліфуванні. Якщо навіть ЗОР працювати не буде - поливатиму вручну, з пляшечки (на фінальних проходах, для чистоти). Але це вже я у техніку роботи відхилився
  5. Хочу арендувати/купити часи роботи невеликий шліфувальний верстат (типу 3д710в-1 або 3г71, чи щось подiбне). Шліфовати трохи вмію, але потрiбна практика. Мета - попрактикуватися в плоскій шліфовці (для себе, у вільний час). Хочеться попрацювати на промисловому устаткуванні (з гідравлікою, автоподачами, високою точністю, ЗОР та iн.). Готовий гарантувати вiдшкодування можливих збиткiв чи пошкодження устаткування. Можу виконувати посильну роботу (для вашого виробництва, наприклад), по домовленностi. Схема роботи - ви визначаете свою цiну (за 1 годину, наприклад). Я проходжу з вами первинне знайомство з устаткуванням (на початку) - та починаю самостiйну працю. Территорiально - Киiв (та околиці). Пишiит приватнi повiдомлення (для зв'язку).
  6. Суть запиту: хочу купити невеликий шліфувальний верстат (типу 3д710в-1 або 3г71) та встановити його в орендованому приміщенні. Шліфовати трохи вмію, хочу попрактикуватися у роботі на своєму верстаті в плоскій шліфовці. Хочеться попрацювати на промисловому устаткуванні (з гідравлікою, високою точністю, ЗОР та iн.) у вільний час. Ремонт та модернізація обладнання до моїх планів не входить. Хочу купити верстат у робочому станi (нехай і із середніми характеристиками). Готовий вкласти у проект до 1000 доларів США. Цілі – хобійні (заробіток не планується). Необхідна площа – від 6 до 8 м.кв. (Виробниче приміщення) або окремий гараж/бокс. Під'їзд транспорту – обов'язково (обладнання треба буде вивантажити та завантажити). Електрика - готівка 380 Вольт, розетка, бажано - лічильник окремий (щоб не було питань щодо витрачених кВт). Опалення – обов'язково (в зимовий час у холоді не попрацюєш). Тривалість оренди - 3-4 календарні місяці на все (але не більше півроку). Після завершення проекту верстат хочу продати, приміщення – звільнити. Запитання: 1) Гараж чи виробниче приміщення? Що краще? Що є зараз на ринку? Ваш особистий досвід вітається 2) Чи здаються такі приміщення? Може, хтось орендує щось подібне. Можете зорієнтувати за умовами, цінами, місцями. 3) Чи можна з кимось поділити приміщення на двох/трьох (тобто суборенда). Чи варто зв'язуватись таким варіантом? 4) Що я не врахував? Помилки, непорозуміння. Критика концепції і більш прості шляхи досягнення цілей вітаються. 5) Скільки коштує перевезти транспортною компанією (або приватним перевізником) верстат із іншого міста? "Під ключ", тобто. від цеху до цеху, з навантаженням/розвантаженням/установкою та транспортуванням до місця (у приміщенні) на домкратах/трубах. Цікавить порядок цін. Приклад: Харкiв - Киiв. Загалом, поділіться своїм досвідом щодо моєї витівки, покритикуйте, порадьте оптимальні рішення, зорієнтуйте за цінами, будь ласка
  7. По суті, так, нічим. Просто хочеться спробувати прошліфувати елементарну деталь на чомусь на зразок 3Г71, з гідравлікою та автоподачею по Х та Y. Штурвали самому покрутити, міць відчути, зручність у роботі, тощо. Я думаю, що 20-30 хвилин на розмови + 20-30 хвилин біля верстата мені вистачило б з головою. Тобто, близько години верстатника у сумі. Так, була така проблема ("шифер" на деталі). Усунув її шляхом динамічного балансування каменю на шпинделі. Тобто, методом поступових наближень вимірював вібрації на шпинделі (при одягненому камені) та встановлював грузики (пластилін) у різних місцях каменю. В результаті досяг майже повного зникнення вібрацій. Шероховатiсть, "дзеркало" на деталі почало з'являтися (суб'єктивно стало набагато краще, ніж було до балансування). Робоче поле: 70х45х45 мм (X на Y на Z) Ось відеозвіт про виконану роботу: Верстат я вже давно продав. Мені він по суті, не потрібен - лише тяжить "власність" і вимагає місця для розташування, обслуговування. Мені цікаво отримувати результат: шліфувати деталі з малою шероховатiстю, гарною площинністю та бажано в автоматичному режимі. Ну, і конструювати – але це вже зовсім інша тема.
  8. Интересует станок, есть несколько вопросов: 1) Ход вертикальной подачи 2) Цена деления лимба вертикальной подачи 3) Ход поперечной подачи 4) Ход продольной подачи 5) Вид продольной подачи (ручная? штурвал или что-то подобное?) 6) Вес станка общий (можно приблизительно) 7) Вид продольный направляющих: скольжения? Или качения? (т.е. ролики или клин + ластохвост)?
  9. Доброго дня! Є бажання здобути практичний досвід плоского шліфування металлу (на вашому обладнанні). Я зараз навчаюсь шліфувати метал, у мене є досвід роботи на малогабаритних верстатах із ручними подачами. Мені хотілося б отримати досвід роботи на промисловому устаткуванні з подачею за допомогою гідравліки. Теорію (і практику частково) знаю: балансування, вибір каменю, режими роботи, подачі тощо. Хотілося б поговорити з майстром та закріпити це на практиці. Територіально – я перебуваю в Києві. Готовий сплатити верстатний час + послуги майстра. Контакти: пишiть у ПП. Володимир
  10. Плоская шлифовка возможна на данном станке?
  11. Расскажу и я одну историю из своей жизни. Как-то раз мне удалось получить доступ в цех одного из заводов. Машиностроительный завод полного цикла: от заготовительных и раскроечных операций до сборки готовых машин и механизмов. Все участки, виды оборудования, типы станков там были представлены: 1) Мехпилы и гильотины 2) Токарный, фрезерный, шлифовальный участок (во всем широком ассортименте по каждому направлению) 3) Зубонарезные, зубодолбежные, зубострогальные, шевинговальные станки 4) Участок ЧПУ: обрабатывающие центры токарные, фрезерные, сверлильные с ЧПУ (на перфолентах) 4) Вспомогательные станки и механизмы: расточные, сверлильные, заточные станки, проверка гидравлики и т.п. 5) Прессы: кривошипные и гидравлические 6) Кузнечный участок: молоты и прессы, печь 7) Краны и манипуляторы 8) Химический участок, травление, закалка и т.п. Всего и не упомню (могу по архиву восстановить). Цех был заброшенный (нерабочий). Оборудование отключено и частично выведено из строя. Но оно было в свободном доступе! Никто не мешал это все исследовать, трогать, проворачивать, изучать и т.п. Полная свобода на всей территории цеха размером примерно 30х90 метров + подсобные помещения (15х90 метров). Я там лазил в обед две недели подряд по нескольку часов каждый день (пока у меня был доступ). Это был рай для любителя станков и оборудования!
  12. Очень мудро. "Спеши не спеша". Спасибо за рассказанную историю.