expertlviv

Користувачі
  • Продажи

    17/5
  • Покупки

    1/5
  • Публікації

    33
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача expertlviv

  1. Придивіться до такого варіанту. Брав собі для пневматики але думаю що і з гідравлікою все ок буде. Регулюється шестигранником в дупі як накрутите так і буде. Там є пружинка ....підібравши мона досить точно потім регулювати. Це якщо дуже потрібно точно. Виконання є різне, як контакти так і різьби. Ссилка для наглядності і орієнтування. Далі знайдете собі що треба на смак.
  2. Думаю що вони всі однакові. Але різниця між пружинами, і мембраною !!! Так там стоїть кусок резини як мембрана через яку йде натиск на мікрик.
  3. Старе маркування даного реле тиску РД 8/10. І здається мені що вони всі до 1МПа , а виконання це діапазон не чутливості або діапазон регулювання. Є паспорт перегляньте . http://docs.manometr.net.ua/docs/P_RD.pdf
  4. Практично Вам так і казав щоб добре думали про визначення заведений вже генератор чи ні. Саме тому в мене вся інформаційна індикація на св.діодах. Як практика показує дешевше, простіше, стабільніше і без відмовне. Тут справа в живленні. При старті і заводці частоти гуляють від номіналу. І це досить паскудно впливає. В мене все на опторозвязці і виключно лише через неї. По живленню також є певні хитрості, які колись в одному проекті прийшлось придумати і тепер використовую. Рівно як і казав. + собі робив ще режим зима/літо. Бо повітря також різне температура і вологісь, здавлось фігня но ....впливає. Саме головне. ))
  5. Подібні системи як доп. до генератора є в продажі. Як за ціною крила літака так і за адекватні. Почитайте мануали для них, як вони працюють. Ну і під себе робіть. Якщо плануєте комерційний проект ....не раджу, без пояснень. І приділіть велику увагу моменту який буде визначати чи вже завівся мотор. Бо може трапитись лихо. І я не лише про матеріальність.
  6. Якраз навпаки. В цьому і всі нюанси і вони будуть для кожного генаратора різні і навіть з часом експлуатації. Мій наприклад після роботи і нормального прогріву .... повторно запускається з заслонкою як і при роботі а от як рекомендовано не заводиться. Якщо щойно заглушений але не прогрітий достатньо заслонка середнє положення лише. Я про адекватний і легкий старт мотора а не про аби завівся. Якщо тримати стартер то всерівно заводиться але ..... Просто такі важкі і тривалі по часу старти з поганою сумішшю засирають свічку ну і умовно після 10-20 стартів необхідне обслуговуавння свічки. Тому досить тривалий час цьому приділив тоді для свого генератора ....умовно вивчав його. датчиків температури не було. Лише таймінги програмні. Час попередньої роботи до часу паузи умовно до такого привязувався. Ну і ще раджу врахувати так як у Вас є датчик температури ззовнішньої температури то режим старту зима/літо. Бо це також впливає на старт. Можна задуматись що це перебор. Але це автоматика а не інтелектуальне створіння. Це людина може оцінювати ой щось довго не хоче схоплювати .... о почав вже схоплювати ще 2 секунди і заведеться.... тут все по визначеному алгоритму. Да і ще момент заведення без навантаження варто робити ...в мене це також було реалізовано щоб обмотки генератора з холодного стану також прогрівались після старту і потім тіки через пускач на станок йшло. Пісял прогріву чи повторного старту затримка на пускач була менша. Все таймінгами було ..... які затримки тут не памятаю і маєте самі на відчуття і логіку для себе обрати.
  7. Я пару років тому також робив систему автозапуску генератора. Все працює і без проблем. Система була зроблена для ЧПУ станка. Але в мене все було завязано за міським світлом. Два пускача умовно місто/генератор. В паузі між містом і генераторм був UPS. Сервомашинку не ставив а лише мотор склоочистника. По алгоритму запуску були нюанси, суто під себе робив, міська напруга пропала більше ніж 1 хв , запуск генератора. Після появи міста аналіз міської напруга 2-3 хв нормальна міська тоді перехід на міську ....генератор ще 2-3 хв працює а лише потім глушиться. Також є нюанси завдки теплого генератора і холодного відносто заслонки принаймні для мого таке було. Врахуйте і для свого. Да і проби стартера також обмежуйте по часу роботи. В мене індикаця була на 2 діодах. блиманням так звані помилки суто для себе. ну і контроль заведений чи ні вже генартор ОБОВЯЗКОВО аби стратер не вмер. Ідея гарна але думаю готові рішення вже є мережі. Суто для себе в задоволення - вітаю. (особливо фото не робив - примірка і тестування)
  8. Лот скінчився

    • Продаж
    • Состояние: Новий

    Кінцевий вимикач. Іспанія. Розміри на фотографії

    250,00гр

    Отримав. Кількість відповідає заявленій. Маркуванню теж відповідає. Транзистор тестер розпізнав всі як наче робочі. Дякую.
  9. Лот скінчився

    • Продаж
    • Состояние: Новий

    Зарядний пристрій, регульований, підходе для усіх акумуляторів. Також можна використовувати як регульований блок живлення. Розрахований на тривалу роботу. Правильне охолодження блоку. Регулювання напруги 0-24 вольт та до 10 ампер. Індикація вольт, ампер, ватт та температури !!!! При домовленості можна і блок на 20 ампер.

    700,00гр

  10. Залишилось: 54 роки та 3 місяці

    • Продаж
    • Состояние: Новий

    Кнопочный пост тельфер UI AC 400 В Ith 10 (6) А Основной корпус Размеры 14,2 х 6,2 х 7,5 см (Д * Ш * В) Кабельный ввод PG13.5 Диаметр кабеля 6-12 мм Внешний Материал Пластик, резина, металл Цвет Желтый, черный, красный Очень удобний кнопочный пост для работы. Маленкий размер удобно пользоваться одной рукой. Кнопка стоп фиксированая и отстреливаеться при прокручивание. По две пары контактов на каждую кнопку. Есть отверствие для подвешывания. Кнопки с резиновой юбкой.

    405,00гр

  11. Бронь знімаю.
  12. Стабілізатор бронь.
  13. Сам особисто свій 2,2 квт шпиндель (24 000 об / 400 Гц китай) тосолом охолоджую. Насос погружний акваріумний/садовий (не самий менший). На алі замовляв за копійки. Вже 3-4 роки в тосолі купається без нарікань. В системі також є радіатор від пічки салону Ваза. Все залежить від Вашого шпінделя. Ссилка як варіант (по памяті вроді така).
  14. Я спершу також подібним шляхом пішов. Купивши за копійки такий от насос. При нормальному потоці повітря - непогано присосує. Але якщо перекрити повністю повітря - то заготовка відпаде.
  15. Дякую. Фото не кінцевого готового апарата. Кондюки давно прикриті пластиком. А безпеку поважаєм і не забуваєм ))
  16. Для нормальної утримки Вам обовязково потрібен буде ресівер. Напряму без ресивера, тіки насос, нічого доброго не вийде. Для себе робив цілий агрегат. Працює більш ніж супер.
  17. sysmac c28h В яку ціну орієнтовно ? ну і сусіди по фото ?
  18. Резерв до вияснення і домовленості, можна?