fasonark

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    7/5
  • Публікації

    46
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача fasonark

  1. Першої величини у Вас в наявності 14шт . так ? Цікавлять ще теплові реле на потужність 1-1,5 кВт під такі контактори. Якщо є напишіть ціну.
  2. Добрый вечер. Прошу оппытных владельцев токарного станка ЛТ-10 перечислить недостаки этого станка и на что особенно обращать внимание при его покупке. Зарание благодарю.
  3. Рідний двигун на 3 кВт, з фланцевим кріпленням. Якщо нема частотного перетворювача. То дійсно, всю проводку можна викинути, залишити тільки кнопки вмикання - вимикання магнітного пускача, один з магнітних пускачів і ричаг старт- стоп-реверс, ввідний автомат, вимикач двигуна насоса подачі ЗОР. А решта лишнє (це якщо є 3 фази).
  4. У дюбельного шурупа стандартна упорна різьба і кути профіля різця мусять бути 30 градусів і 3 градуса , як вимагається по госту
  5. Добрий вечер. Прошу досвідчених людей підказати , який мусить бути профіль різця для нарізання різьби на моркві дровокола.
  6. В мене ит1м .Думаю чим менше тим краще буде.
  7. А на скільки здвигати малу поздовжню? Я найбільше переживаю за кінчик моркви.Щоб не ломануло різця. (Треба різець чітко по осі моркви виставити)
  8. тобто профіль не 30+3 градуси як в упорної стандартної, а 60 градусів тільки по типу упорної?
  9. Добрий вечер. Потрібна порада, як відновити повторяємість діаметральних розмірів при обробці на токарному верстаті ИТ1М. Верстата в нормальному стані не роздовбаний. Точив до сьогодніщнього дня можна сказати ідеально. А сьогодні не можу зрозуміти , що сталося - не можу зловити розмір по поперечному лімбові. Ціна 1 поділки 0,05мм на на радіус (на діаметр виходить 2*0,05= 0,1мм). При точінні виставляю 10 поділок і замість 10*0,05= 0,5 мм на радіус або 1мм на діаметр в мене виходить або 1,15мм на діаметр, або 1,21мм , або 1,17мм. Люфта на поперечному гвинту майже нема.Можливо хтось стикався з такою проблемою напишіть, буду дуже вдячний..
  10. Станок я преобрел в отличном состоянии - никакого износа негде не было. Все узлы я пересматривал. На салазках поперечки видна шабровка. Если бы станок был изношен, то я бы эту тему не подымал на чипмейкере.