Fyva

Користувачі
  • Продажи

    1/5
  • Покупки

    29/5
  • Публікації

    700
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    2

Усі публікації користувача Fyva

  1. Стикався пару разів. Не зламав (паролі досить надійні вигадую ) . Підбір допоможе тільки якщо невелику частину пароля забули. Тоді налаштовуються правила що і як шукати і тоді може знайде повний +- швидко, інакше може рік-два шукати, задіяння відеокарти не допоможе особливо.
  2. CR2032 мають ємність меншу у 3..6 разів ніж CR2450.
  3. Я б спробував взяти свердло по кераміці з твердосплавною напайкою без канавок ф4..5мм, переточити на ліве під метал та висвердлити потроху. Або алмазне кільцеве, може навіть краще буде. Залишки викрошити потім.
  4. 5 мм глибини навряд чи створило б подібну картину через перекоси. Дуже схоже на підкалену нижню поверхню диску. Можливо, при токарній обробці, чи при видрізанні. Можливо, заготовка із листової сталі без попередньої нормалізації, тоді таке теж дуже вірогідне, бо нижній шар може бути набагато твердіший. ПС: Хоча, якщо при свердлінні свердло "пірнає" близько до патрона/цанги шпінделя, або не залишаються відкритими канавки для виходу стружки, то можливо і перекоси. Спробуйте ще частіше виводити свердло для очищення.
  5. Щось мені підказує, що мідь з алюмінієм будуть кородуіати з часом, особливо, якщо волога буде потрапляти.. А так гарно вийшло.
  6. Таки є блокування. В мануалі відразу не знайшов. P0.23=0 ? Якось воно дивно для мануала одним рядком, між іншим розташоване.
  7. Там ціла "купка" параметрів двигуна. Дивіться таблицю у мануалі, параметри F4.xx де xx - то різні числа. Якщо щось там незрозуміло - пишіть, тільки тоді шилдик двигуна покажіть, який зараз підключаєте. Спершу запустіть хоч з одним двигуном як вам треба. А потім вже "догородите" й інші.
  8. Це в режимі "Stop"? Якщо так - схоже на несправність. Блокуваннь у нього, наче, нема. Спробуйте скинути на заводські налаштування (F8.03=1) і заново ввести параматри двигуна (F4.xx). Поки писав - випередили. Спробуйте скинути..
  9. У рекламщиків акрил не питали? Там і поріжуть на лазері занедорого. Але, мабуть, при 80⁰ краще йому рамку зробити.
  10. Ракетний двигун туди ще приблудити й до космосу. Буде красиво )))
  11. О. Буде +6 тем на форумі
  12. Всього лише тому, що циліндр довгий а поршень короткий (одна з першочергових причин).
  13. Якщо о-рінг вставити в зовнішню проточку (у корпусі), то отвір полірувати не прийдеться, тільки шток. Такий варіант не розглядали? Правда, мабуть, шток буде дряпатись з часом. Та, думаю, і так згодом подряпається.
  14. Це ж Луганський. Нє? Ну так. Ось же:
  15. @softm а если в лоб - вытянуть зайца без "дырки", а потом уже в нём эту "дырку" сделать?
  16. В более старой версии (18й) всё ок. Попробуйте в параметрах "бобышка-вытянуть" зайца указать явно используемые контуры - или указав точку внутри нужного контура, или выбрав все участвующие кривые. Иногда помогает. Это "особенности" солида. )))
  17. Запитайте самі. Ось виробник.
  18. Все там чудово в допусках. Дивіться стандарти.
  19. Подивіться на дату реєстрації і відгуки про продавця. Тут або розкрутка, або ..
  20. Я про те, що $2 за самі плати та $10 за них з доставкою то трохи різні речі.
  21. Були в мене такі підозри!
  22. Тут незрозуміло, бо снігу нема .
  23. Подивіться на сліди на снігу і все стане на свої місця - спочатку відбуксували назад авто (мабуть, добре в'їхало в дерево), потім підігнали до нього моцик (теж задом). Далі - кричи урряяяя!!