SIV

Користувачі
  • Продажи

    2/5
  • Покупки

    5/5
  • Публікації

    112
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

22 Нульова

Про SIV

  • Звання
    Постійний відвідувач
  • День народження

Відвідувачі профілю

1 313 перегляду профілю
  1. https://www.tiktok.com/@lusuy.off/video/6987117873370025221?_t=8VEeBDsRGCr&_r=1
  2. На зослонці вона має робити всього кілька секунд
  3. Якщо працює на холостому з відкритою заслінкою "підсоса", а при додаванні газу глохне, то справа не в сальниках, на холостому вона якраз і не працювалаб. Скоріш завсе щось з сумішшю, або багата, або бідна. Якщо при натисканні на газ оберти спочатку різко підстрибують у верх і після цього провал, або просто провал і глохне, при цьому задимлення сильного не відбувається- суміш бідна, відкручуємо так по чверті оберта до поюс мінус нормальної роботи. Якщо при натисканні на газ починає валити синій густий дим бензокоса не може набрати оберти і глохне, суміш багата, закручуємо болта по чверті оберта теж до плюс мінус нормальної роботи, ні пилки ні бензокоси ніколи з коробки не йдуть з нормально відрегульованним карбюратором, теж саме з новим карбюратором, переважно всі всторону багатої суміші. Але якщо вона на холостих працює так би мовити тільки на підсосі, тоді скоріше всього десь тягне повітря, або сальники або впускний тракт, прокладка картера, і навіть якщо прокладна на глушнику погана, нормальної роботи не буде, якщо заведете, далі напишу як відрегулювати карбюратор.
  4. І головне не змішувати спиртовий бензин з мастилом, через день два він розділяється на дві фракції, і взагалі це видно відразу, вся ця мішанка стає подібна по кольору на молоко, спробуйте злити бензин, у прозору посудину
  5. Перевірте ще сальники колінчастого валу, на китайських пилках чи бензокосах вони просто розлітаються, а двохтактна техніка без них не працює. І заодне перевірите чи де не провернувся маховик на шпонці.
  6. https://youtu.be/JFxFV0wemgk
  7. вище писали- тупий ланцюг, трухлява деревина
  8. Теж ребір є, десь з 1997-2000 років, не одну дачу в під Мосвою збудувала, моделі не пам'ятаю, бірки вже немає, потужність так по пам'яті так 1,7-1,8кв
  9. якщо не знайдете - то дивітся в бік ножів фуганка вони бувають подібних розмірів і з сталі HSS
  10. Я думав мова піде про рекуператор
  11. Зварити з 6 пластинок і обточити ззовні
  12. Купляв минулого тижня одну детальку вартістю 250грн через безплатну доставку від укрпошти. В сумі вийшло 257,5грн. -7,5 грн комісії.